koregra Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Helo Kasieńko. Fotki przecudne. Fidelek ma zawsze taką smutnawą ale uroczą minkę. Łukaszek przecudny i jak kocha Fidelka. Pozdrawiamy ;) Quote
madziasto4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ktoś mi mówił że kapie swojego yorka raz w tygodniu...:shake: A bo to mało osób kąpie yorki co tydzień?;) Cześć Kasiulka :loveu: Całuski dla chłopców;) Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dzien dobry Kasiu:loveu: przyjemnego popołudnia:p Atka coś ty taka tajemnicza jest:razz: Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Cześć środowo - prawie prawie weekendowo :multi: Atka nie badź taka tylko powiedz jak już zaczęłaś :mad: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 o kurcze jak mi się nic nie chce:roll: siedze tu juz od godziny a robota czeka:roll: Fidelkowa a Ty jak tam funkcjonujesz? Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Jak robot - robie bo muszę. W środy mam zawsze kryzysa i doła - 2 dni po weekendzie, 2 dni do weekendu - ni w p..... ni w oko :roll: Nie lubiem środów!!!!!! Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 nie dołuj sie bo jak czytam to i mnie sie to udziela:roll: ale dzis obiadu nie musze gotowac bo mam wczorajszy uff:lol: Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ja nawet obiadu na dziś nie mam :placz: i pomysłu na niego brak :roll: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a ja teraz zrobiłam zdziwioną mine:-o Soma dostała cieczke:placz: a ja myslałam że ma jeszcze czas, kurde ona ma regularnie co 6 miesięcy,:placz: te jej cieczki mnie drażnią,chciałam jej zastrzyk dać i nie zdążyłam... mam 3-4 tygodnie w domu chlew:roll: nie no teraz to mam dopiero doła:placz: Kasiu olej ten obiad:roll:zamów picce;) Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Nie mogem zamówić piccy bo mnie TZ z chałupy pogoni! Ostatnio dość często 'robiłam' takie obiady więc teraz muszę trochę przystopować:p Już mi nawet powiedział, że niedługo zapomni jak smakuje prawdziwy domowy obiad...:roll: Dario a nie można założyć Somie jakiś takich pamperso-majtek aby nic nie ciekło...? :roll: Ja ino tak pytam bo w sprawach cieczki tom niekumata. Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Taa te picce to Tz-om mozna serwowac od czasu do czasu:roll: raczej to nie wchodzi w rachube bo ona czuje się skrępowana:roll: a po zatym to jest jednak niehigieniczne wg mnie, ja jej nie mam zamiaru podmywać:roll: co innego kąpiel w kabinie a co innego wiesz....:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witam środowo :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kasiu bez dołów mi tu prosze, juz poludnie sie zbliza, a potem to z górki poleci i po środzie będzie, pomyśl o czwartku, on jest przyjemniejszy, bo jeszcze blizej weekendu jest :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Łukaszek i Fidelek jak zwykle stanowią cudny duecik, ach mogłabym na nich godzinami się patrzeć :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Cześć Daguś :loveu: Patrzaj patrzaj bo to za darmo :p Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cześć Kasiu! Kasiu, środa zaraz leci, będzie czwartek, potem tylko piątek i weekend :multi:Nie ma się co martwić. Mi przez szkołę czas tak szybko upływa, aż nie chce mi się wierzyć, że to już prawie koniec 3 tyogdnia :-o Kolejny też szybko zleci i nim się obejrzymy, już nastanie październik, listopad... i święta :loveu: http://img240.imageshack.us/img240/1306/tn5nq7.jpg Fidlasty tak tajemniczo wyszedł :loveu: Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 A Ciebie co tak naszło na ich włosy, co? :evil_lol: Witajcie w czwratek!!!!! Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj, fidelkowa galeryjko...:loveu: Quote
Patikujek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Słoneczko dzisiaj wyszło więc słonecznie witamy Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Cześć i czołem baby :evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jakie baby:mad: -dziewczęta:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): Jakie baby:mad: -dziewczęta:evil_lol: Taa...Panieneczki z okieneczka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Też bym sępiła Co to, mielone?? :loveu: Alem zgłodniała... Quote
Kasia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Zgadza się - mielone :loveu: Pyszne przepyszne mi wyszły! Mniam, czuję się okropnie nażarta :lol: Quote
Recommended Posts