koregra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ale Łukaszek ma zaspanany fryz:loveu: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Też z tego zlewałam jak wkleiłam to zdjecie :evil_lol: Quote
koregra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ja jeszcze w łóżku się grzeje. Cori na parapecie, a męzulek w pracy;) Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ja już dawno na nogach! TZ w pracy a my sprzątamy i przygotowujemy sie na wieczorna imprezę urodzinową Tomka. Łukaszka oddajemy na służbę do babci a sami będziemy świętować. W końcu 30-tke ma sie tylko raz, co nie? :cool3: Quote
Pegaza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witam w sobote:loveu: niewidomy masażysta faktycznie ma lepszy dotyk- Tz to sprawdził:eviltong: Łukaszek słodziutki taki piżamowy:loveu: taa niestety 30- tke ma się tylko raz:roll: w takim razie życze Tomkowi wszystkiego najlepszego:p ja doskakuje z kuchni leczo robie:p Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 ja właśnie sprzątam łazienkę a w międzyczasie robie obiad - warzywa na patelni z piersikami kurakowymi i śmietaną i kartofelkami :loveu: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Będzie będzie ale wieczorkiem :p I jedzenie i picie i co najważniejsze - Łukaszek u babci ;) Pierwszy raz od jego narodzin spędzi noc poza domem...My sobie troszkę odpoczniemy i spędzimy przyjemny czas ze znajomymi :loveu: Quote
koregra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja już dawno na nogach! TZ w pracy a my sprzątamy i przygotowujemy sie na wieczorna imprezę urodzinową Tomka. Łukaszka oddajemy na służbę do babci a sami będziemy świętować. W końcu 30-tke ma sie tylko raz, co nie? :cool3: fidelek2 napisał(a):Będzie będzie ale wieczorkiem :p I jedzenie i picie i co najważniejsze - Łukaszek u babci ;) Pierwszy raz od jego narodzin spędzi noc poza domem...My sobie troszkę odpoczniemy i spędzimy przyjemny czas ze znajomymi :loveu: Fantastycznie, to udanej zabawy życzę i życzenia przesyłam;) Quote
madziasto4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kasiu, wszystkiego najlepszego dla Tz-ta :multi: Hihi Łukaszek fantastyczny:lol: Fidelek opatulony kołderką...teraz jest najgorszy okres- na dworze zimno, w chałupie zimno:shake: Miłego wieczornego świętowania życzę:multi: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 I w dzień też w chałupie zimno....trza sie przemęczyć zanim zaczną grzać... Dzięki Madziu :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja już dawno na nogach! TZ w pracy a my sprzątamy i przygotowujemy sie na wieczorna imprezę urodzinową Tomka. Łukaszka oddajemy na służbę do babci a sami będziemy świętować. W końcu 30-tke ma sie tylko raz, co nie? :cool3: Wszystkiego najlepszego dla Tomka, przede wszystkim, żeby Was kochał...:razz: Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 witamu Calusy dla Łukaszka ,mizianko dla Fidelka ,dlaciebie zdrowka i sporo cierpliwosc dla TZ bo po 30 robia sie marudni:evil_lol: Stolat:tort::BIG::laola::cunao::cunao::drinka: Bawcie sie Grzecznie:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Widzę, ze wszyscy imprezują, ja zaczęłam w piątek, a skończę dzisiaj :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sto Lat dla Tomeczka z okazji 30 urodzinek :BIG:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia z salonu masażu i z sesji pościelowej Fidlastego i Łukaszka jak zawsze bomba :multi::loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Kasiu! Wszystkiego najlepszego dla Tomka z okazji 30 urodzin :BIG: Zazdroszczę Fidelkowi masażowi, mi by się przydał, zwłaszcza po W-Fie... http://img503.imageshack.us/img503/2194/tnimg2137zt8.jpg Aaaa... hihi... rodzynki :multi:Muszę się napatrzeć, bo nie mam takiej okazji na co dzień. Quote
Mona4 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 gdziete nasze fidelki!! czyzby jescze niedoszli do siebie po wczorajszej imprezie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba dzis dwakce i susziii:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Stooooo laaat :chlup: stoo laaat HYP nieeech zy-je zy-je naaaam HYP. Taaaaa czesc Wam. Quote
Kasia Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Jesteśmy. I nawet dziś się w miarę dobrze czujemy...wczoraj to była tragedia, myślałam że umrę tak mi źle było :roll: Ja sie jednak nie nadaje do picia. Nie umiem i tyle. Wolę sobie od czasu do czasu piwko wypić niż sie truć jakimiś drinkami i kolorowymi wódkami :shake: Wieczorkiem może wkleję jakieś zdjątka. Quote
Pegaza Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cze:p wieczorek minął i fot nie ma:mad: ale z impry chcemy fotki:eviltong: Ciebei zobaczyć jak leżysz pod stołem;):eviltong: pozdrawiamy słonecznie byliśmy na wystawie wczoraj jestem jeszcze pod wrażeniem i zdaje się że znalazłam to co szukam:loveu: Quote
Kasia Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Dario-Ewo z głową w chmurach dziś tu przylazłaś :eviltong: Ja to dzisiaj napisałam więce wieczorek dopiero będzie :evil_lol: A ze mnie zlewała u Madźki w galeryjce :mad: Quote
Pegaza Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 hahah no widzisz ja cały czas w chmurach bujam Quote
Anusia & Alutka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dobry Wam poniedzialkowo! Sloneczko swieci :loveu: Nareszcie jakas normalna pogoda. Pozdrawiamy :bye: Quote
Kasia Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Mona4'] re re fidelki ,czekamy na fotki:lol: Sie robi! Proszę :lol: Quote
Recommended Posts