Pegaza Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 witam Fidelkową:p a fotki gdzie?:razz: to ja Fidelkowej popstrykam troche Quote
Kasia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 pstrykaj pstrykaj bo mnie się nie chce i dlatego nic ni ma :eviltong: może dzis coś będzię, może jutro...się okaże i zobaczy! U nas wszystko w porządku. Z Fidlastym OK, nie strajkuje z jedzeniem a i problemy żołądkowe jak sie skończyły tak na razie nie wróciły :lol: Łukaszek też OK, zdrowy i zdrowo dokazuje, szaleje i rozrabia. Dziś jest z Nianią, którą na dzień dobry uszczypnął w udo i rzucił w Nią butelką z piciem :p Quote
Kasia_zg Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witaj Kasieńko :) Alez mnie rozbawił wyczyn Łukaszka sterroryzował nianie no chyba że on w ten sposób przejawia do niej sympatie :) Uroczy z niego rozrabiaka :) Miłego popołudnia życze i czekamy na foteczki:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 fidelek2 napisał(a):Łukaszek też OK, zdrowy i zdrowo dokazuje, szaleje i rozrabia. Dziś jest z Nianią, którą na dzień dobry uszczypnął w udo i rzucił w Nią butelką z piciem :p Dooobrze!! Przynajmniej kobieta wie, że żyje. Quote
Sara_i_Aris Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cześć Kasiu! Mi zdjęć nie chce się robić, bo przez szkołę wszystko się odechciewa :eviltong: Mam jeszcze 2 z sierpnia i 1 z nad rzeki, ale kiedy je wstawię? :hmmmm: Do świąt na pewno :evil_lol: Fidelkowi dolegliwości żołądkowe minęły, ale mi się zaczęły, buu :-( I przed chwilą Aris zwymiotował 2 razy (zawsze choruje wtedy, kiedy ja). A Łukaszek to prawdziwy twardziel... może on się tak buntuje, bo chce na nianię jedną z dogomaniaczek? Albo uważa, że jest już na tyle duży, że sam się domem zaopiekuje (i sobą) :lol: http://img251.imageshack.us/img251/4582/tnimg2079au6.jpg Poopa! :multi::bigcool: Quote
Kasia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Proszę, "najgrzeczniejsze" dziecko pod słońcem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oooo jaki zolwik zajedwabisty :loveu: I Łukaszek tez :loveu: Quote
Kasia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Dwa żółwiki :loveu: A na drugiej połowie okna myszki i pszczółka i smok i chłopczyk :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć Kasiu! http://img209.imageshack.us/img209/7046/28103582jo2.jpg Oczywiście, że najgrzeczniejsze, jak taki aniołek może być zły :loveu: Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): A kto takie cuda stworzyl? To są witrażyki ręcznie malowane. Zamówiłam je na allegro TU i TU i jeszcze na innych aukcjach tej Pani :lol: Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Yorkie napisał(a): Cześć Kasiu! Oczywiście, że najgrzeczniejsze, jak taki aniołek może być zły :loveu: Cześć Saruś :loveu: Taa jasne! Wczoraj jak Niania zabrała mu puste opakowanie po jakis chrupkach, które znalazł na placu zabaw i wyrzuciła je do śmietnika to larmo było nieziemskie! W tej złości poszarpał i wytargał Ją za włosy, obszczypał Jej buzię, położył sie na ziemi i zaczął walić nogami! Jak mu dała paluszki w zamian to w nerwach je pogniótł i wyrzucił. A darł sie niemiłośernie aż Jej głupio był bo się obce ludziki gapiły jakby dziecko ze skóry obdzierała!!! Taki jest grzeczny ten Aniołek :diabloti: Dobrze, że przynajmniej mam psa ułożonego i posłusznego :lol: Quote
Moniś Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hoho, ale Łukaszek już duży chłop :lol::lol: a jakie malowidła na oknie fiu fiu :lol::lol: Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Moniś napisał(a): Hoho, ale Łukaszek już duży chłop :lol::lol: a jakie malowidła na oknie fiu fiu :lol::lol: Rośnie mi chłopisko jak sie patrzy :loveu: Ja mam manie jakąś z tym ozdabianiem Jego pokoiku :roll: Co chwilę coś dokupuję, doklejam, przyklejam i ozdabiam... Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasieńko :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać coby nie wyszło tak, ze ja to tylko do swojej galeryjki zaglądam :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niestetey z nadrobieniem zaległosci to u mnie kiepsko, po prostu postaram się być chociaż trochę na bieżąco, dziewczyny zaczęły teraz szkołę, więc może dadzą mi odrobinę luzu :eviltong: Was wyślę do pracy na całe dnie, a ja na spokojnie przejżę Wasze galerie :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Łukasz rośnie jak na drozdzach :loveu: Ja porpszę o więcej zdjęć małego kawalera, no i Fidlaczek - cudeńko w kucorku :loveu:[/FONT] Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 To galeryjka Fidlastego a Wy Baby nic tylko Łukaszka byście oglądały :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oj Kasiu, Fidelek też może być, najlepiej w duecie z Łukaszkiem :loveu: Razem tak słodko wyglądają :loveu: No bo Łukaszek to aniołek z różkami, nie zawsze musi być idealny :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hej Fidlasta jaki Łukaszek zadowolony z witraży:eviltong: a jeśli chodzi o jego wybuchy co chcesz w koncu to facet:evil_lol: musi postawic na swoim:evil_lol: trzeba było dziewczynke słodką i grzeczną zamówic u bociana:eviltong: pozdrowienia wpisane mam Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Fidel w salonie masażu...:p Nie powiem żeby nie podobało mu sie to - prężył sie i wyginał strasznie i do tego pomrukiwał sobie z zadowolenia :lol: Quote
madziasto4 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Haha boskie fotki :lol: Cześć Kasiu :lol: Jutro piątek:sweetCyb: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 http://imageshack.us/ Jejku on na tych wszystkich zdjęciach taki spokojny:loveu: Quote
Recommended Posts