Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pstrykaj pstrykaj bo mnie się nie chce i dlatego nic ni ma :eviltong:
może dzis coś będzię, może jutro...się okaże i zobaczy!

U nas wszystko w porządku.
Z Fidlastym OK, nie strajkuje z jedzeniem a i problemy żołądkowe jak sie skończyły tak na razie nie wróciły :lol:

Łukaszek też OK, zdrowy i zdrowo dokazuje, szaleje i rozrabia.
Dziś jest z Nianią, którą na dzień dobry uszczypnął w udo i rzucił w Nią butelką z piciem :p

Posted

Witaj Kasieńko :)
Alez mnie rozbawił wyczyn Łukaszka sterroryzował nianie no chyba że on w ten sposób przejawia do niej sympatie :)
Uroczy z niego rozrabiaka :)
Miłego popołudnia życze i czekamy na foteczki:loveu:

Posted

Cześć Kasiu!

Mi zdjęć nie chce się robić, bo przez szkołę wszystko się odechciewa :eviltong: Mam jeszcze 2 z sierpnia i 1 z nad rzeki, ale kiedy je wstawię? :hmmmm: Do świąt na pewno :evil_lol:
Fidelkowi dolegliwości żołądkowe minęły, ale mi się zaczęły, buu :-( I przed chwilą Aris zwymiotował 2 razy (zawsze choruje wtedy, kiedy ja).
A Łukaszek to prawdziwy twardziel... może on się tak buntuje, bo chce na nianię jedną z dogomaniaczek? Albo uważa, że jest już na tyle duży, że sam się domem zaopiekuje (i sobą) :lol:

Poopa! :multi::bigcool:

Posted

Yorkie napisał(a):

Cześć Kasiu!

Oczywiście, że najgrzeczniejsze, jak taki aniołek może być zły :loveu:

Cześć Saruś :loveu:

Taa jasne!
Wczoraj jak Niania zabrała mu puste opakowanie po jakis chrupkach, które znalazł na placu zabaw i wyrzuciła je do śmietnika to larmo było nieziemskie!
W tej złości poszarpał i wytargał Ją za włosy, obszczypał Jej buzię, położył sie na ziemi i zaczął walić nogami! Jak mu dała paluszki w zamian to w nerwach je pogniótł i wyrzucił. A darł sie niemiłośernie aż Jej głupio był bo się obce ludziki gapiły jakby dziecko ze skóry obdzierała!!!
Taki jest grzeczny ten Aniołek :diabloti:
Dobrze, że przynajmniej mam psa ułożonego i posłusznego :lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Hoho, ale Łukaszek już duży chłop :lol::lol: a jakie malowidła na oknie fiu fiu :lol::lol:

Rośnie mi chłopisko jak sie patrzy :loveu:
Ja mam manie jakąś z tym ozdabianiem Jego pokoiku :roll: Co chwilę coś dokupuję, doklejam, przyklejam i ozdabiam...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasieńko :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam się przywitać coby nie wyszło tak, ze ja to tylko do swojej galeryjki zaglądam :evil_lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Niestetey z nadrobieniem zaległosci to u mnie kiepsko, po prostu postaram się być chociaż trochę na bieżąco, dziewczyny zaczęły teraz szkołę, więc może dadzą mi odrobinę luzu :eviltong: Was wyślę do pracy na całe dnie, a ja na spokojnie przejżę Wasze galerie :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Łukasz rośnie jak na drozdzach :loveu: Ja porpszę o więcej zdjęć małego kawalera, no i Fidlaczek - cudeńko w kucorku :loveu:[/FONT]

Posted

Hej Fidlasta
jaki Łukaszek zadowolony z witraży:eviltong:
a jeśli chodzi o jego wybuchy co chcesz w koncu to facet:evil_lol:
musi postawic na swoim:evil_lol:
trzeba było dziewczynke słodką i grzeczną zamówic u bociana:eviltong:

pozdrowienia wpisane mam