Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja żądam wiecej Łukszkow w galerii!! [quote name='madziasto4'] Czekam również na Łukaszka:loveu: [quote name='Mona4'] Zaczekamy na ciebie,nawet niemysk ze zapomnimy o was:mad: :loveu: [quote name='madziasto4'] Przyszłam manifestować. Ja chcę Łukaszka! Ja chcę Łukaszka! Plosiem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Aaaaa Łukaszek :loveu: Ale zebolki :loveu: I oczyska moje piekne :loveu: Wez Ty go Kaska na niebiesko ubierz! Quote
Sara_i_Aris Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Kasiu! U mnie z Internetem też ciągle jakieś problemy :roll: Pamiętam pierwsze dni, ciągle coś się działo i trzeba było dzwonić do operatora. Teraz już rzadziej są kłopoty, ale np. tydzień temu nie świeciła się dioda na modemie, więc i Internet już nie działa. http://img251.imageshack.us/img251/6927/tnimg2045tw3.jpg Taki mały, a już komputerem umie się posługiwać :loveu: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Mnie sie podoba najbardziej w czerwonym :loveu: Ale większość twierdzi, że w niebieskim mu ładniej :loveu: Może kiedyś kiedyś tak Go ubiorę......:eviltong: Saro, Go do komputera ciągnie jak muchę do gówna :evil_lol: Normalnie nic Go nie interesuje prócz tego!!! Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ale Łukaszek pozuje ja chcem takiego faceta:loveu: zamienie Marka -Adama na Łukaszka:eviltong: http://img128.imageshack.us/img128/271/tnimg2043ov8.jpg a ten usmiech diablątka:eviltong: http://img130.imageshack.us/img130/8784/tnimg2044fg5.jpg Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://img130.imageshack.us/img130/8784/tnimg2044fg5.jpg Moje słonko kochane :iloveyou: Ale ma takie te..no..błysk w oku rozbójnik jeden:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 W niebieskim ladnie, bo ladnie podkresla mu kolor oczysk :loveu: Ooo Dario-Ewo to nie fair!! Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Łukaszek mój! Nie oddam!!! Dla odmiany Fidlasty...też przystojny gość :cool1: Pańcio drapie a pies w siódmym niebie :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ale grzywacz boski :loveu: A rece Pana :razz: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Męskie, owłosione i takie chłopskie...:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 I udziec pokazany :razz: Oj Dario-Ewo wez przyklad z kolezanki... Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 po troszku po troszku i może kiedyś pokaże całość w miarę roznegliżowaną :cool3: oj tak Dario-Ewo, coś za bardzo ukrywasz tego swego Marka-Adama :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a): oj tak Dario-Ewo, coś za bardzo ukrywasz tego swego Marka-Adama :shake: no widzisz? widzisz? Nawet przesycona Kasia przyznaje mi racje!! Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 stwierdzam fakt! wcale na Niego nie lecę :eviltong: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 no niby nikt a jednak ktoś... ale kto??? Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a):no niby nikt a jednak ktoś... ale kto??? Others!!!! Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 i Aga, i Atka, i Mod , i Sara, i Madźka, i Kamila i nawet Daria-Ewa???? Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Taa jaa!!! fidelek2 napisał(a):i Aga, i Atka, i Mod , i Sara, i Madźka, i Kamila i nawet Daria-Ewa???? To myslisz ze Daga nie? Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ze co że ja ukrywam ja go caluskiego wam pokazałam:razz: nie to co Fidelkowa po kawalątku go pokazuje :eviltong: taa lece dziś mnie wkurzyl potem mnie chcial otruć:mad: zanęte na ryby szykował i ją przypiekal dziwny metoda ale nie wnikałam dopoki nie zaczęło śmierdziec w mieszkaniu i zapach byl tak intesywny że gryzło w gardle i łzy same leciały a on sam znikl do piwnicy i o tym zapomniał a ja biedna sie dusiłam:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Calutkiego ale ubranego. Fidlasta tez tak zrobila. A teraz obnaza TZta po kawalatku... Ups cholera! Wydalo sie z tymi przynetami! :roll: Quote
Recommended Posts