Kasia_zg Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dzień dobry Kasieńko :calus: Tobie taki bałaganik robią dwa łobuziaki a u mnie takie zdolności ma jeden ciekawe jaki by był bałaganik gdyby cała trójca sie spotkała hihihi ale by Kasieńka miała sprzątanko Pozdrawiamy:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja żądam wiecej Łukszkow w galerii!! Quote
Kasia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 A jak mi zamkna galeryje bo zamiast piesów dziecka będą??? :roll: Ja tam mogem Wam dać Łukaszka ile chcecie.... Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 fidelek2 napisał(a):A jak mi zamkna galeryje bo zamiast piesów dziecka będą??? :roll: Ja tam mogem Wam dać Łukaszka ile chcecie.... To sie przeniesiemy do innej! Daj tyle ile chcemy :loveu: Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kasiu to ja otworze swoją :eviltong: dawaj dawaj a w tle Fidelka:eviltong: Quote
Kasia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dam ale nie teraz :eviltong: Teraz jestem w pracy a tu zdjeć nie mam! Jak przyjdę do chałupy to dam. Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ale masz prace zamiast pracowac to ona tu z nami pogaduchy:lol: Quote
Kasia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 zaczekacie...? :roll: a co sie bedem przepracowywać :eviltong: jaka płaca taka praca! Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 tak trzymać :p zaczekamy ale ja już dłużej z tym wc czekac nie mogę.......:scared: Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jak musimy no to se zaczekamy. Tylko co by nie bylo tak jak z Kapryska. Quote
Kasia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 nie bój żaby nie będzie! leć Dario-Ewo leć bo jeszcze trza będize sprzątać i wycierać :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dlaczego na mnie kawa nie dziala tak jak powinna? Teraz chcetnie bym sie ulozyla w lozeczku i w nosie reszte swiata miala. Quote
Kasia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Anuś ja mam to samo :shake: Daria-Ewa polizła do WC i wsiąkła...:roll: Quote
koregra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witam witam co u was, wszędzie mam takie wielkie zaległości:-( Jak kawalerowie? Pozdrowionka;) Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Noo z wc ja dawno wróciłam a tu nadal fot Łukaszka nie ma:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pegaza napisał(a):Noo z wc ja dawno wróciłam a tu nadal fot Łukaszka nie ma:mad: Nooo wlasnie! A mowilam ze bedzie jak z Kapryska! Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Nie mam w chałupie internetu :angryy: :errrr: Dzis mają naprawiać wiec może będzie wieczorkiem... Quote
Mona4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Nie mam w chałupie internetu :angryy: :errrr: Dzis mają naprawiać wiec może będzie wieczorkiem... Zaczekamy na ciebie,nawet niemysk ze zapomnimy o was:mad: :loveu: Umnie toj niema internetu to zaloba w domu,chlebka moze niebyc i slodyczy ale internet musi:evil_lol: to sie nazywa uzaleznienie Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jest tu jakas Kasia z kawa? :???: Ze o Łukaszkowych fotach nie wspomne :cool1: Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hej Kasiu biedna bo bez internetu:glaszcze: ja zaniedługo zmieniam operatora i mam nadzieje że bez żadnych niespodzianek sie obejdzie:roll: a net mi bedzie pykał szybciutko:p w takim razie czekamy na Ciebie....:loveu: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Kurna felek! W chałupie netu brak a w pracy tak powolny, że strony otwierają mi sie po 10 minutów :angryy: Ale z kawusią przylizłam :kaffee_2: Tak długo szłam, że u Anusi już pewnie dno widać...:roll: Dario myśmy własnie niedawno zmienili operatora bo tamten był cholernie wolny i strasznie mulił...ten teraz jest prędki, to fakt ale często gęsto są właśnie takie braki w połączeniu :roll: A że wczoraj cały dzień strasznie lało to nic z tym nie robili. mam nadzieje, że dzis juz będzie OK! Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Przyszłam manifestować. Ja chcę Łukaszka! Ja chcę Łukaszka! Cześć Kasiu, ile myśmy się nadenerwowali w swoim żywocie odkąd mamy internet:shake: A to modem szwankował, a to operator, jakiś czas temu sieć bezprzewodowa, a to ruter, a to sruter, a to antenka jakaś:angryy: Pozdrawiamy :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Sratatata dno. O tej godzinie to moja kawa juz plynela do morza. Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Fidlasta, idz se do tematu yorki na allegro. Zostawilam Ci tam mesydż :cool1: Quote
Recommended Posts