Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Kasieńko :calus:
Tobie taki bałaganik robią dwa łobuziaki a u mnie takie zdolności ma jeden ciekawe jaki by był bałaganik gdyby cała trójca sie spotkała hihihi ale by Kasieńka miała sprzątanko Pozdrawiamy:loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):
Nie mam w chałupie internetu :angryy: :errrr:
Dzis mają naprawiać wiec może będzie wieczorkiem...

Zaczekamy na ciebie,nawet niemysk ze zapomnimy o was:mad: :loveu: Umnie toj niema internetu to zaloba w domu,chlebka moze niebyc i slodyczy ale internet musi:evil_lol: to sie nazywa uzaleznienie

Posted

Hej Kasiu biedna bo bez internetu:glaszcze:
ja zaniedługo zmieniam operatora i mam nadzieje że bez żadnych niespodzianek sie obejdzie:roll: a net mi bedzie pykał szybciutko:p
w takim razie czekamy na Ciebie....:loveu:

Posted

Kurna felek!
W chałupie netu brak a w pracy tak powolny, że strony otwierają mi sie po 10 minutów :angryy:

Ale z kawusią przylizłam :kaffee_2:
Tak długo szłam, że u Anusi już pewnie dno widać...:roll:

Dario myśmy własnie niedawno zmienili operatora bo tamten był cholernie wolny i strasznie mulił...ten teraz jest prędki, to fakt ale często gęsto są właśnie takie braki w połączeniu :roll:
A że wczoraj cały dzień strasznie lało to nic z tym nie robili. mam nadzieje, że dzis juz będzie OK!

Posted

Przyszłam manifestować.
Ja chcę Łukaszka! Ja chcę Łukaszka!

Cześć Kasiu, ile myśmy się nadenerwowali w swoim żywocie odkąd mamy internet:shake: A to modem szwankował, a to operator, jakiś czas temu sieć bezprzewodowa, a to ruter, a to sruter, a to antenka jakaś:angryy:

Pozdrawiamy :bye: