Kasia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dokładnie. Choćbym chciała potem po nim posprzątać to nie mam jak i kiedy bo mnie ciągnie z ta smyczą, że muszę biec za nim :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 fidelek2 napisał(a):Dokładnie. Choćbym chciała potem po nim posprzątać to nie mam jak i kiedy bo mnie ciągnie z ta smyczą, że muszę biec za nim :evil_lol: Chłopak wie co robi :happy1: Quote
Pegaza Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hej:p co za paskudny deszczowy dzien brrr taa siki swietne a koopy hmm moja to ucieka i gubi je po drodze :shake: Soma normalnie przysiada i robi do końca a młoda ma zwyczaje paskudne musze iść sprzątać i to już bo piach czuje pod nogami ble wpadne na galeryjki potem.... pa mimo deszczu miłego dnia:p Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dario przyjdź też do mnie posprzątać :evil_lol: Ja mam lenia...strasznego lenia! Pewnie zacznie niedługo śmierdzieć... Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ależ on uroczo wyglada w tej spineczce:iloveyou:...ahhh te oczeta:mdleje: Hihi cudowny masz bałaganik...dzielni chłopcy potrfią robić idealny bałagan :) Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Moja morda piękna :loveu: A co porabia synek?? :lol: Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Synek teraz śpika a wcześniej buszował z Fidlastym :lol: Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Te wspólne focie Twoich chłopaczków sa fantastyczne no napatrzeć sie nie moge słodziki dwa kochaniutkie:loveu: Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Spędziłabyś z Nim trochę czasu i pierwsza w podskokach zwijała nóżki do ucieczki :evil_lol: Quote
olifka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 http://img209.imageshack.us/img209/7199/tnimg2040zt1.jpg Ale kochane potworki:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kasiu, a jak tam się ma sprawa drugiego pieska?? Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 zgoda jest tak jak pisałam wcześniej ino TZ każe mi czekać... Pytam więc na co? A On na to, że jak tylko skończy 4-miesięczny kurs w czasie którego będzie w domu może ze cztery razy to wtedy będzie drugi ogonek. (kurs rozpocznie pod koniec roku) Druga sprawa jest taka, że moja mama znalazła pracę na cały etat więc teraz Niania jest potrzebna na cały miesiąc dopóki Łukaszek nie pójdzie do przedszkola, co za tym idzie - ja jej płacę za opiekę nad dzieckiem a nie nad dwoma psami w dodatku ;) Tak więc muszę cierpliwie poczekać aż Tomek ukończy ten kurs, Niania wtedy będzie potrzebna rzadziej to i psiakami będzie miał kto sie zająć :lol: Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 To jest zdanie Tomka, ja mam inne ale nie zamierzam z Nim dyskutować bo wiem, że to i tak niczego nie zmieni. Musze być cierpliwa. Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Łukaszek!!!! Łukaszek!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Mona4 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 fidelku po co ci niania!! przywiez lukaszka i psiaki domnie:loveu: chetnie sie nimi zajmne :lol: Jak ja kocham takie dzieciaki:loveu: a moje kobyly wyrosly a wnukow jescze niemam:evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kasieńko, piękne kolorowe radosne zdjęcia Quote
Kasia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Ojej, ile chętnych do opieki Cioteczek ma Łukaszek z Fidlastym :loveu: Zaraz ich spakuję i prześlę do Ciebie Mona :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To Łukaszek nabałaganił, nie ja...:razz: http://img162.imageshack.us/img162/3001/tnimg2037fl8.jpg Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cze Kasiu:p piękne fotki Łukaszka i Fidelka oraz tego bałaganu, który mam przyjść posprzątać:eviltong: pozdrowienia:loveu: Quote
Recommended Posts