Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Jak mozna nie kciec jak takie udane wychodza?

Właśnie! Na starość to będziesz narzekać, że za mało i się więcej nie chciało:eviltong: Ale mi sie rymło

Posted

fidelek2 napisał(a):
Nie bój żaby Madzia :p
Ja jestem typ leniwca i wygodnictwa, lubie mieć spokój i czas dla siebie więc na pewno narzekać nie będę!

Jasne:eviltong: Przytoczę Twoje słowa jak się spotkamy na dogo za 50 lat:evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
nie wiem czy dam radę wtedy zasiąść...z 80-tką na karku to może być cieżko :shake: :diabloti:

Za pół wieku to nawet nie będziesz musiała stukać w klawisze:lol: Wszystko posunie sie tak do przodu:eviltong:

Posted

Codzień ktos Nas opuszcza...:roll:
W takim razie nie zostaje mi nic innego jak również opuścić ową galeryję, zamknąć na cztery spusty i nigdy więcej już nie wracać!

Posted

fidelek2 napisał(a):
kurna jak nie ma jak są!
jezdem ja a Fidlasty i Młody bedom potym :p

Mówiłaś, że też idziesz :niewiem:

Wasz niania to już pewnie u kresu sił coo:evil_lol: Braki we włosach jak mówiłaś, zęby jeszcze były całe, ale tylko paaaatrzeć...:evil_lol:

Posted

Dzisiaj rano dałam Jej pieniążki za sierpien i była bardzo zadowolona i powiedziała, że Łukaszek jest cudnym dzieciaczkiem, słodkim i kochanym i w ogóle :evil_lol:

Dzięki Madziu Mikowa :loveu: Przymanjmniej Ty jedna mnie nie opuszczasz....

Posted

Mamo Kasiu czy Ty nie wiesz, że dziecko jest zupełnie innym dzieckiem jak nie jest u siebie?

Ja pamiętam jak jeździłam do ciotki to jadłam wszystko co mi dała. Buraczki, pomidory, szpinak.....a w domu bleee.....:evil_lol: To samo z zachowaniem. Wszyscy dookoła mówili, że jestem grzeczna jak aniołek. Mama nie podzielała tego zdania:lol:

Posted

Madziu, dla mnie to On zawsze moim grzecznym kochanym słoneczkiem :loveu: ale znam też Jego drugą naturę :evil_lol:
Juz w pierwszym dniu jak Niania zabrała go do siebie wysypał Jej całą bułkę tartą, porozsypywał sól i mąkę, wycisnął całą tubke pasty do zębów na wykładzinę w stołowym pokoju i rozbił całe 10 jajców :diabloti: