Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Witaj Aguś :loveu: Się działo działo!!! Ciekawe jak tam Daria-Ewa...? :eviltong: Jak myślisz Anuś? Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Noooo ja to se mysle, ze Maz-Adam nie dal sie sianem wykrecic... Dzien dobry :loveu: Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Tylko czy my się od Darii-Ewy prawdy dowiemy....? :roll: Cze Anusia :loveu: Cze Beatrycze :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 PositiveThought napisał(a):oj cze, cze. ciekawe co ta Daria-Ewa teraz robi, wyraźnie nas unika :p A fstyd jej pewnie ze tu niby taka nie i nie, a jednak poszla... :cool1: Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 zobaczycie jaka czerwona ze wstydu przylezie... ale za to jaka zrelaksowana powinna być! :eviltong: Quote
Aga76 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='fidelek2']zaburaczona :evil_lol: [quote name='PositiveThought']zaburaczona czy zburaczała? zaburakowana. [quote name='fidelek2']zburakowana. przeburaczona. [quote name='PositiveThought']zaburaknięta. przeburaczała. [quote name='fidelek2']przeburakowana. ćwikła ......... Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ja dorzucę żeberka...będzie dobry posmak... Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Jam jest chetna na talerz kopytek. Myślę, że Aga też. Tylko Anusia będzie znów zrzędzić.... Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Swoja zjadłam. Pyyyyycha!!! Czekam 5 minutów i zjadam resztę. Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cze Kasiu:loveu: :roflt: :roflt: normalnie mnie rozbawiliście a więc nie było mnie rano bo zakupy, gotowanie, Tz okupywał net:p jeśli już o barszczyku mowa to jadłam krokiety:eviltong: no i to by było na tyle.....:cool1: Quote
madziasto4 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kopyytaka, uwielbiam kopytka..:oops: A jutro robię kurczaka chop suey, pierwszy raz, zobaczymy jak wyjdzie:razz: Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Pegaza napisał(a): Cze Kasiu:loveu: :roflt: :roflt: normalnie mnie rozbawiliście a więc nie było mnie rano bo zakupy, gotowanie, Tz okupywał net:p jeśli już o barszczyku mowa to jadłam krokiety:eviltong: no i to by było na tyle.....:cool1: Cze Dario-Ewo :loveu: Nie kłam, nie oszukuj. Długo Cię nie było...za długo jak na zakupy i gotowanie tylko!!! madziasto4 napisał(a): A jutro robię kurczaka chop suey, pierwszy raz, zobaczymy jak wyjdzie:razz: Przyniesiesz trochę? Pewnie będę akurat w pracy więc głodna będę.... Quote
Kasia Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Dziękuję dziękuję :loveu: Będę czekać...... Quote
Kasia_zg Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dzień dobry Kasieńko :) Witamy Was w ten czwartkowy chłodny poranek i przesyłamy Wam gorace buziale i mocne tulaski Mizianeczko za uszkiem dla kochanego mojego słoneczka cudownego ahh jak sama chciała bym go wymiziac Miiłego dzioneczka!! Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Kasieńko jakie piękne przywitanie z samego rana :loveu: Dziekujemy i również pozdrawiamy :lol: :lol: Quote
Kasia_zg Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kasieńko proponuje deserek świeżusieńkie ciacho toffi :) Smacznego:) Zmykam popracować;) Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 PYSZNOŚCI!!! :sabber: Tego było mi trzeba!!!!! Doskonały moment bo akurat pije kawusie i zapomniałam kupić sobie w dordze do pracy oponkę i pączka.... Quote
Recommended Posts