Kasia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Niestety, bydlak z niego wyrósł :p A przy Jego zakupie mowa była o 3,5-4 kilo! Babka przysięgała, że więcej na pewno nie będzie a tu proszę SURPRISE! ;) Quote
madziasto4 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czołem.. Oo, czyli jednak sznaucerek :) A jaka maść Was interesuje? Quote
Kasia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Sól i pieprz :lol: Ino, że nie wiem jeszcze kiedy bo na razie Tomek każe czekać ale obiecał mi, że zdania nie zmieni i drugi ogonek będzie :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 WitajKAsiu :loveu: Ciesze się razem z Wami na drugiego psiaka :loveu: Ojj nie masz pojęcia jak bardzo chciałabym mieć jeszcze jednego psiego kompana :loveu: Ajj i widzisz jednak Fidlaś będzie miał kolegę :cool3: A własnie, ustaliliście juz płeć? Piesek czy suczka? :) I chyba z metryką tym razem? ;) http://img409.imageshack.us/img409/2318/tnimg1588hp2.jpg Czy pancia nie nauczyła Fidelka że w stanie nietrzeźwym za kierownice sie nie wsiada? :mad: http://img402.imageshack.us/img402/2564/tnimg1544fs3.jpg Moi chłopcy :loveu: http://img516.imageshack.us/img516/8373/tnimg1592xi1.jpg Cudny nosek :loveu: http://img522.imageshack.us/img522/4319/tnimg1594xi1.jpg Sympatyczna mordka :loveu: Quote
Kasia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Chciałabym suczke ale wtedy będę musiała pomyśleć albo o kastracji Fidlaka albo o sterylizacji suni ;) To jest jeszcze do dogadania, natomiast co do rodowodu to i Tomek twierdzi, ze tym razem będziemy musieli nad tym pomysleć aby drugi raz nie wyszło tak jak z Fidlasty, chyba że....znajdę psiaka w dziale PWP ;) Raz nawet wspomniałam o tym Tomkowi i nie był wcale przeciwny wiec jak juz bedzie tak daleko to może może... ;) Quote
Jagoda1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 fidelek2 napisał(a):Chciałabym suczke ale wtedy będę musiała pomyśleć albo o kastracji Fidlaka albo o sterylizacji suni ;) To jest jeszcze do dogadania, natomiast co do rodowodu to i Tomek twierdzi, ze tym razem będziemy musieli nad tym pomysleć aby drugi raz nie wyszło tak jak z Fidlasty, chyba że....znajdę psiaka w dziale PWP ;) Raz nawet wspomniałam o tym Tomkowi i nie był wcale przeciwny wiec jak juz bedzie tak daleko to może może... ;) To b. dobry pomysł... Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Sznaucerków również jest całkiem dużo w potrzebie, choćby mój kochany Hugoś [`] :( Suczke lepiej wysterylizować to nie tylko Fidlaś nie bedzie myslał o ekhm ani nie będzie problemu na spacerach z innymi psami ;) Quote
koregra Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Oj mogę Ci pogratulować drugiego ogonka no i pozazdrościć:razz: Quote
Magda Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Przyszłam w samą porę i gratuluję przyszłego nowego ogonka:cool3: Sama już się nie mogę doczekać kiedy go zobaczę, a co dopiero Ty. Pewnie całymi dniami latasz po necie i szukasz:lol: Łukaszek tez już bierze czynny udział w pielęgnacji Fidlaka:loveu: Mój mały:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 haha fajny ma ten ogonek :lol: Jak lew- z pędzelkiem na końcu :lol: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Doberek i miłego dzionka!! Fotki rewelacyjne!! :loveu: A jakie on miny strzela :evil_lol: I jak cudownie tańczy:loveu: Do Tanca z gwiazdami go!!:evil_lol: Pozdrawiamy Quote
WinterGirl Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 HellO bGirl zachwyciły malutkie czarne podusie... przybijamy piąteczke... i pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
koregra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witam, witam. Fidelek wygląda jakby mówił "chce na rączki", a te jego miny super:lol: Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Fidlasty od 2 dni nie chce nic jeść...:mad: Nawet na przysmaki oka nie zarzuci...ale wody chleje co niemiara... Quote
Anusia & Alutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Łapy, łapy piekne Fidelkowe łapy z zoomem :evil_lol: Czesc Kasienko. Dawno mie tu nie bylo, a cos mi sie o uszeta obilo, ze to jakoby wiosen Ci przybylo? Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Ano, przybyło przybyło...szkoda, że to przybywa a nie chce ubywać :roll: :loveu::loveu::loveu: - to za życzenia!!! Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Łapy, łapy piekne Fidelkowe łapy z zoomem :evil_lol: Kurcze, cos mi ten zoom szwankuje...jakieś takie rozmazane wszystko wychodzi... Quote
Kasia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Fidlasty już chrapie...głośno, nawet bardzo głośno :oops: Quote
Recommended Posts