Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Kasieńko :lol:
[CENTER]Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz.[/CENTER]
[LEFT]Całuski od Kamilki i małej kuternogi Corinki;) [/LEFT]

Posted

Fidelek prawie jak panna młoda z welonem na głowie :loveu: a może i lepiej od samej panny młodej wygląda :evil_lol: A jak miewa się jego nastrój?

Dzień dobry :kiss_2:

Posted

Ja bardziej go kocham! :loveu:

Oliwio, okazałam Tomkowi zdjecia Balbinki - decyzja podjęta: będzie sznaucerek :multi:
On bardzo chciał terierka walijskiego ale udało mi sie go przekonać, teraz jeszcze tylko muszę 'wynegocjować' odpowiedni termin bo póki co każde mi troszke poczekać ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ja bardziej go kocham! :loveu:

Oliwio, okazałam Tomkowi zdjecia Balbinki - decyzja podjęta: będzie sznaucerek :multi:
On bardzo chciał terierka walijskiego ale udało mi sie go przekonać, teraz jeszcze tylko muszę 'wynegocjować' odpowiedni termin bo póki co każde mi troszke poczekać ;)

Dziękujemy:oops::multi::multi: I się cieszymy że pomogłyśmy:lol: A Balbina wcale ładna nie jest bo szczególnie nie dbam o jej urodę:oops:

Posted

Mnie sie podoba :loveu:

Ja o urodę Fidlaka też nie dbam tak jak powinnam a nigdy jeszcze nie miał żadnego kołtuna ani nic takiego, kosmetyków tez żadnych specjalnych nie używamy a sierść ma lśniacą i błyszczącą ;)
Taka juz Jego uroda ;)

Posted

koregra napisał(a):

Kocham ten pycholek i nochalek, ale jak patrze na niego to nie mogę się nadziwić, Cori nie sięgnie nawet do okienka o on niemal do sufitu autka:crazyeye:

Bo on jest WIELKI - 11 kilo żywej wagi ;)
Mimo, że miał być dużo dużo mniejszy to nie zamieniłabym Go teraz na żadnego innego!!!!! Więcej do przytulania mam ;)

Aga76 napisał(a):

Witaj Kasiu :loveu:

jak miewa się siostra, była imprezka?

Gratuluję siły przekonywania, sznaucerkowy ogonek będzie booski :sweetCyb:

Imprezka była, siostra przyjechała ale zaraz na drugi dzień wybyła z chłopakiem gdzieś do jego rodzinki na tydzień wiec ponownie zobaczę Ją dopiero w przyszły piatek ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Bo on jest WIELKI - 11 kilo żywej wagi ;)
Mimo, że miał być dużo dużo mniejszy to nie zamieniłabym Go teraz na żadnego innego!!!!! Więcej do przytulania mam ;)

Witaj:lol:
11 kilo jestem w szoku na serio nie wiedziałam:crazyeye:
Ja mu dawalam 5-6 o kurczaki ale jajca:evil_lol: