Moniś Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ale wygodniś z Fidlusia :evil_lol: Prawdziwy facet- fotel to jego krolestwo :evil_lol: jeszcze daj mu pilot od tv i bedzie zadowolony ;););) Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a): Ale wygodniś z Fidlusia :evil_lol: Prawdziwy facet- fotel to jego krolestwo :evil_lol: jeszcze daj mu pilot od tv i bedzie zadowolony ;););) I kufel piwa...:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a):I kufel piwa...:evil_lol::evil_lol: hahahaha, DUŻEGO! :evil_lol: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 klejnociki w całej okazałości :evil_lol: Kasiu, ta śliczna młoda osóbka to Ty?:loveu: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alka napisał(a): Kasiu, ta śliczna młoda osóbka to Ty?:loveu: Nie Alu, to moja najmłodsza siostra :roll::roll: Ma dopiero 16 lat, a ja.... no cóż aż o 11 lat więcej :oops: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a):Nie Alu, to moja najmłodsza siostra :roll::roll: Ma dopiero 16 lat, a ja.... no cóż aż o 11 lat więcej :oops: śliczna :loveu: w wieku mojego syna Kasiu, jejku jaka Ty stara jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz ,ja też jestem o 10 lat starsza od swojej siostry ;) Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alka napisał(a): śliczna :loveu: w wieku mojego syna Kasiu, jejku jaka Ty stara jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam aż TZ zacznie mówić do mnie zamiast "TY MOJA PIEKNA, KOCHANA, MłODA ZONKO" - "EJ STARA, PODAJ NO MNIE TO PIWO Z LODóWKI" :evil_lol::evil_lol: wiesz ,ja też jestem o 10 lat starsza od swojej siostry ;) Czyżbyś była, tak jk ja, najstarsza??? :cool1: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a): Czyżbyś była, tak ja ja, najstarsza??? :cool1: mam tylko 1 siostrę ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witajcie moje maleństwa ;) Może jakies nowe foteczki?? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a)::loveu::loveu: Jak ja kocham te maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 :: FiGa :: napisał(a): Witajcie moje maleństwa ;) Może jakies nowe foteczki?? :cool3: cześć Figa :multi: Codziennie coś wstawiamy :cool3: i dzisiaj też się postaramy :p:p Quote
Kasia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 :: FiGa :: napisał(a): Jak ja kocham te maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu: I ja :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 obaj mali chłopczyki są cudni :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu - masz racje od degustatorów (dobrze napisalam:oops: ) odpędzic sie nie moglam, ale nie jeżeli chodzi o płec :eviltong: Za to jak stalam na czekoladzie Wedla luksusowej z calym orzechami i mialam stroj firmowy wedla :roll: to duzo osob myslalo, ze jestem postawionym manekinem :evil_lol: który od czasu do czasu sie rusza, i jak podchodzili do stendu (stolik) i brali kawalek na skosztowanie i ja w tym momencie zapraszalam do degustacji to jedna babka zawalem by mi skonczyla, az ta czekolade upuscila, bo swiecie przekonana byla, ze ja jestem manekinem :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Cześć Daguś :multi: :roflt::roflt::roflt:To musiałaś mieć niezły ubaw :p Chociaż z drugiej strony jak piszesz, to dobrze że ta babka ino upuściła tą czekoladę , bo gorzej gdyby skończyło sie to inny sposób :cool1::cool1: Quote
Moniś Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Cześć Kasiu! ja na momentos ;) Bannerek tak jak mówiłam postaram się zrobić do pon, najpóźniej do wtorku, bo popsuł mi się PS i muszę poczekać aż TZ mi naprawi ;) DObranocka! Quote
Kasia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! ja na momentos ;) Bannerek tak jak mówiłam postaram się zrobić do pon, najpóźniej do wtorku, bo popsuł mi się PS i muszę poczekać aż TZ mi naprawi ;) DObranocka! Moniko, my cierpliwi to poczekmy :p:p TZciku naprawiaj !!! :mad::mad::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jaki jestem piękny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 cześć Kasiu!:multi: Piekną niedzielę mamy , prawda? Słoneczko od samego rana, cieplutko i baaardzo przyjemnie...:multi: miłego dnia ! Quote
Moniś Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Kasiu avek dorobię, ale już nie dziś postaram się jutro ;) Cmokasy dla chłopaków:buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 fidelek2 napisał(a): Odwieczni przyjaciele :p:p Miód na moje oczy :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu jakbys nie miala kiedys co z nimi zrobic z Lukaszkiem i Fidlaczkiem to ja sluze i bede robila za nianke, uwielbiam dzieciaczki :loveu: Quote
Recommended Posts