Kasia_zg Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Witamy sie sobotnio i życzymy przyjemnego słonecznego weekendziku Quote
Pegaza Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cze:loveu: haha widze że tu dyskusja nad mym wielkim wygodnym łożem...:lol: a więc Daria Ewa i Marek Adam zakupili te wielkie łoże w celu... i :eviltong: kurcze gdzie te słoneczko Quote
madziasto4 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Sama wyhodowałaś ten balkonowy okaz?? :cool1: Quote
Aga76 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Piękne kwiatki dzwoneczki-dzyndzaczki Dzień dobry, pozdrawiamy cieplutko całą Rodzinkę. Życzymy udanej niedzieli. Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dzień dobry w słoneczną niedzielę :loveu: Quote
koregra Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witaj Jejku nawet nie wiem czy byliście w Nysie:placz: To straszne. Goście byli i byłam odcięta:-( A w dodatku dziś byłam w Krapkowicach:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Pegaza']Cze:loveu: haha widze że tu dyskusja nad mym wielkim wygodnym łożem...:lol: a więc Daria Ewa i Marek Adam zakupili te wielkie łoże w celu... i :eviltong: kurcze gdzie te słoneczko A na drugim zdjeciu Daria-Ewa ma kokarde niczym Pipi :cool1: Quote
Pegaza Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cze Anusia:p taa czasem zakładam ją do łóżka :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Anusia:p taa czasem zakładam ją do łóżka :eviltong: Bosko dosc :cool1: Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 madziasto4 napisał(a): Sama wyhodowałaś ten balkonowy okaz?? :cool1: Taa jaa...sama amiuśka własnymi ryncami Go hodowałam :loveu: koregra napisał(a): Jejku nawet nie wiem czy byliście w Nysie:placz: To straszne. Goście byli i byłam odcięta:-( A w dodatku dziś byłam w Krapkowicach:razz: Nie byliśmy bo pogoda nie była wymarzona na wypad a małym dzieckiem nad wodę...;) Pojechaliśmy za to do Opola do ZOO a potem na wyżerkę MC Donalds'a...mniam mniam ale dobre było :loveu: Cześć i czołem w PONIEDZIAŁEK!!! Quote
koregra Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 fidelek2 napisał(a): Nie byliśmy bo pogoda nie była wymarzona na wypad a małym dzieckiem nad wodę...;) Pojechaliśmy za to do Opola do ZOO a potem na wyżerkę MC Donalds'a...mniam mniam ale dobre było :loveu: Cześć i czołem w PONIEDZIAŁEK!!! Uff to dobrze bo już myślałam że się minełyśmy;) Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 PositiveThought napisał(a): znów wrócił mój ukochany poniedziałek! tym razem remont i bajzel, och jak cudownie :loveu: cudownie cudownie...Pan Malarz dopełnia całość :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 niech za bardzo sie nie wpycha bo jeszcze przeczyta co tu wypisujemy o Nim :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 ufff...dobrze że masz takiego szybkiego refleksa :p Quote
koregra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No od razu widać że Fidelkowi się poprawiło Pozdrawiamy Quote
Pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witam:p miziu miziu ale mu dobrze:eviltong: http://img511.imageshack.us/img511/1989/tnimg1516vh0.jpg Kasiu jestem ledwo żywa o tej godzinie dopiero widze że jest poprawa krew przestała lecieć oby nie na chwile tylko bo jestem juz tym załamana wyjazd a Soma chora,przyplątała się jeszcze biegunka podejrzewam że z tej krwi którą połykała..tym się zajme jutro najpierw niech te dziąsła odpoczną, jeść jej jutro nie dam...mam ręce w fiolecie ubabrane... fiolet jej pomógł... aha wetka stwiedziła że sobie te dziąsła poraniła tym patykiem... mam nadzieje na lepsze jutro:modla: Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A cio to?:evil_lol: http://img511.imageshack.us/img511/1989/tnimg1516vh0.jpg Quote
Moniś Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Kasiu:multi: Całe wieki mnie nie było.., a tu Łukaszek już taki duży chłopczyk i Fidlasty z super fryzurką :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts