Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwielbiam robić mu te zbliżenia, to chyba jakieś zboczenie będzie albo i jest...:roll:

Sylwuś mogę Ci odsprzedac na kilka dzionków ale po tym czasie to byś nawet spojrzeć na Niego juz nie chciała tak by Ci dał popalić :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Uwielbiam robić mu te zbliżenia, to chyba jakieś zboczenie będzie albo i jest...:roll:

Sylwuś mogę Ci odsprzedac na kilka dzionków ale po tym czasie to byś nawet spojrzeć na Niego juz nie chciała tak by Ci dał popalić :evil_lol:

Materialistka!!
Nawet nie oddac, pozyczyc, tylko od razu odsprzedac, zeby samej odpoczac i jeszcze na tym zarobic...
FSTYD!!

Posted

Anuś kochana, toż to Jego nikt za darmo nie chce!!!
Tak se ino napisałam ale obawiam sie że jeszcze będę musiała Sylwii dopłacić aby Go wzięła..:roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Anuś kochana, toż to Jego nikt za darmo nie chce!!!
Tak se ino napisałam ale obawiam sie że jeszcze będę musiała Sylwii dopłacić aby Go wzięła..:roll:

No prosze, jaka szybciutka zmina zdania :eviltong:

A tak calkiem niezobowiazujaco, to ile placisz za godzine?
Moze ja przemysle kwestie :hmmmm:

Posted

Dario-Ewo nie opuszczaj nas, przynajmniej nie dziś kiedy TZ w pracy i mam LUZ! :placz::placz:

Anuś, nie płacę za godzinę ino za miesiąc cały :p

Sylwia, owszem dałabym Ci Go ale za mną w zapasie :eviltong:

Posted

Anuś a co mi wtedy zostanie...? :roll:
Bedem samotna i niepocieszona jak mi tych dwóch chłopaków zabierzesz...Mogem na trzeciego razem z nimi??? :modla:

Dario to prezent od kochanej Luthien :loveu: Jam tępa w tych sprawach a Ona znów zdolna bardzo i taki mi podarek sprawiła :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Kasiu obawiam się że mój pokoik za mały jest na to by pomieścić taką liczbę osób :eviltong:

taka jesteś taka, a już chciałam rzec NIE BÓJ ŻABY SIĘ POMIEŚCIMY ale tego nie rzeknem bo mnie nie chcesz :obrazic:

Posted

Anusia & Alutka;6466564
napisał(a):
Jak co Ci zostanie??
Maz!!
Moze wykorzystacie dobrze czas i powtorzycie miot, bo poprzedni jest niesamowicie udany :eviltong:

[quote name='Pegaza']
hahah ta poprawisz niż demokratyczny:evil_lol:

hahaha...same se poprawiajcie niż demograficzny! Ja teraz tylko dla przyjemności :eviltong:
Ten mały diabełek tak daje popalić, że sam TZ mówi - starczy ino On jeden! :evil_lol:
Następny 'okaz' to będzie psiur :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']
Kasiu, zawsze jeszcze możemy w druga stronę :cool3: Ja wpadnę na kilka dni do Was - Łukasia popilnować :loveu:

Zapraszam, chlebem i solą witam ino przyjedź!!!
Błagam przyjedź i daj odsapnąć :p

Posted

fidelek2 napisał(a):
hahaha...same se poprawiajcie niż demograficzny! Ja teraz tylko dla przyjemności :eviltong:
Ten mały diabełek tak daje popalić, że sam TZ mówi - starczy ino On jeden! :evil_lol:

Cooo??
Jak to "tylko dla przyjemnośći"??
Toz to nie po chrzescijansku!!
Jezeli nie w celu poczecia to jest grzech!!

Posted

Czy Ty myślisz, że Daria-Ewa kupiła to piękne wielkie łoże aby poprawić niż demograficzny?
Dario-Ewo udziel nam tu tej jakże bardzo interesującej nas odpowiedzi na to jakże bardzo nurtujące nas pytanie...:roll: