Anusia & Alutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Łukaszek :loveu: Jak ma pieknie dobrane skarpeteczki pod kolor oczek :loveu: Uwielbiam nochal Fidlastego i Twoje zblizenia Kasienko na nos owóż. Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kasiu padam za każdym razem gdy tu zaglądam :loveu: http://img486.imageshack.us/img486/9153/31876342ox0.jpg Usmiech Łukasia musi być lekarstwem na wszelkie smutki :loveu: Patrząc na taką buźkę trudno powstrzymac usmiech :loveu: Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Uwielbiam robić mu te zbliżenia, to chyba jakieś zboczenie będzie albo i jest...:roll: Sylwuś mogę Ci odsprzedac na kilka dzionków ale po tym czasie to byś nawet spojrzeć na Niego juz nie chciała tak by Ci dał popalić :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='fidelek2']Uwielbiam robić mu te zbliżenia, to chyba jakieś zboczenie będzie albo i jest...:roll: Sylwuś mogę Ci odsprzedac na kilka dzionków ale po tym czasie to byś nawet spojrzeć na Niego juz nie chciała tak by Ci dał popalić :evil_lol: Materialistka!! Nawet nie oddac, pozyczyc, tylko od razu odsprzedac, zeby samej odpoczac i jeszcze na tym zarobic... FSTYD!! Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Anuś kochana, toż to Jego nikt za darmo nie chce!!! Tak se ino napisałam ale obawiam sie że jeszcze będę musiała Sylwii dopłacić aby Go wzięła..:roll: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kasiu bardzo chętnie bym sobie wykupiła Łukasia na kilka dni, ale wierz mi - umarłabyś z tesknoty za nim, za jego rozesmianą buźką :loveu: Wszystko byłoby bez niego nudne :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 fidelek2 napisał(a):Anuś kochana, toż to Jego nikt za darmo nie chce!!! Tak se ino napisałam ale obawiam sie że jeszcze będę musiała Sylwii dopłacić aby Go wzięła..:roll: No prosze, jaka szybciutka zmina zdania :eviltong: A tak calkiem niezobowiazujaco, to ile placisz za godzine? Moze ja przemysle kwestie :hmmmm: Quote
Pegaza Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cze Kasiu:loveu: śliczne focie diabełków:loveu: też często słysze te Zaś :razz: dziewczyny żle sie czuje nie wiem jak długo posiedze z wami:-( Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dario-Ewo nie opuszczaj nas, przynajmniej nie dziś kiedy TZ w pracy i mam LUZ! :placz::placz: Anuś, nie płacę za godzinę ino za miesiąc cały :p Sylwia, owszem dałabym Ci Go ale za mną w zapasie :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Miesiac... Dlugo troche :hmmmm: A czy Pancie na Fidlastego wymienic mozna? :???: Quote
Pegaza Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kasiu chwile zostane jutro mam luz bo nikogo cały dzień w domu niet:multi: aleś se banerek szczeliła nonono:razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kasiu obawiam się że mój pokoik za mały jest na to by pomieścić taką liczbę osób :eviltong: Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Anuś a co mi wtedy zostanie...? :roll: Bedem samotna i niepocieszona jak mi tych dwóch chłopaków zabierzesz...Mogem na trzeciego razem z nimi??? :modla: Dario to prezent od kochanej Luthien :loveu: Jam tępa w tych sprawach a Ona znów zdolna bardzo i taki mi podarek sprawiła :loveu: Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Kasiu obawiam się że mój pokoik za mały jest na to by pomieścić taką liczbę osób :eviltong: taka jesteś taka, a już chciałam rzec NIE BÓJ ŻABY SIĘ POMIEŚCIMY ale tego nie rzeknem bo mnie nie chcesz :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jak co Ci zostanie?? Maz!! Moze wykorzystacie dobrze czas i powtorzycie miot, bo poprzedni jest niesamowicie udany :eviltong: Quote
Pegaza Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 hahah ta poprawisz niż demokratyczny:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kasiu, zawsze jeszcze możemy w druga stronę :cool3: Ja wpadnę na kilka dni do Was - Łukasia popilnować :loveu: Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Anusia & Alutka;6466564 napisał(a):Jak co Ci zostanie?? Maz!! Moze wykorzystacie dobrze czas i powtorzycie miot, bo poprzedni jest niesamowicie udany :eviltong: [quote name='Pegaza'] hahah ta poprawisz niż demokratyczny:evil_lol: hahaha...same se poprawiajcie niż demograficzny! Ja teraz tylko dla przyjemności :eviltong: Ten mały diabełek tak daje popalić, że sam TZ mówi - starczy ino On jeden! :evil_lol: Następny 'okaz' to będzie psiur :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Kasiu, zawsze jeszcze możemy w druga stronę :cool3: Ja wpadnę na kilka dni do Was - Łukasia popilnować :loveu: Zapraszam, chlebem i solą witam ino przyjedź!!! Błagam przyjedź i daj odsapnąć :p Quote
madziasto4 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Noo, a tak a propos następnego psiura do dopisz mój głos na sznaucerka!!:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 fidelek2 napisał(a):hahaha...same se poprawiajcie niż demograficzny! Ja teraz tylko dla przyjemności :eviltong: Ten mały diabełek tak daje popalić, że sam TZ mówi - starczy ino On jeden! :evil_lol: Cooo?? Jak to "tylko dla przyjemnośći"?? Toz to nie po chrzescijansku!! Jezeli nie w celu poczecia to jest grzech!! Quote
Kasia Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Czyli zostanę grzesznicą. Trudno się mówi. Jakoś będę musiała z tą świadomością dalej żyć...:roll: Witamy się weekendowo :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nie zostaniesz tylko juz jestes :roll: Grzesznico Ty!! I z czym Ci do rajskiej Darii-Ewy?? :eviltong: Quote
Kasia Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Czy Ty myślisz, że Daria-Ewa kupiła to piękne wielkie łoże aby poprawić niż demograficzny? Dario-Ewo udziel nam tu tej jakże bardzo interesującej nas odpowiedzi na to jakże bardzo nurtujące nas pytanie...:roll: Quote
Recommended Posts