koregra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzień dobry. Chyba tu jeszcze nie byłam a tu taki ładny piesek. Jakby postawić nasze dwa koło siebie to by to komicznie wyglądało:evil_lol: Quote
Kasia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 raczej tak :evil_lol: widziałam Cori, jest taka maleńka, taka kruszynka :loveu: Quote
koregra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Zdjęcia Fidelka z tą dzidzią mi to pokazały. Bo Cori to taka główka tej dzidzi;) Quote
koregra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Oj oj oj Ja dopiero teraz zyrkam a Ty kochana z opolskiego jak ja, wiec może spotkanie jest możliwe:multi: Quote
Kasia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 To kawałeczek ode mnie - Krapkowice :lol: Ale nic nie jest niemożliwe...może akurat kiedyś uda się nam spotkać :lol: Quote
koregra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Zapewne bo mamy tam ciocię. Miałam być w czwartek ale cos nie wypaliło. Ale zapraszamn was do Nysy, może nad jezioro;) Quote
Kasia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Kamilko, w sierpniu planujemy na weekend pojechcać gdzieś nad jakieś jezioro, jak mi sie uda namówię Tomka na Nysę i wtedy moglibyśmy sie spotkać :lol: Quote
Kasia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 zmykam nakarmić Łukaszka bo zaraz idziemy z Fidlastym na spacer :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Kasiu :multi: Ale z Was gaduły są rany boskie :shake: normalnie człowiek na chwilę nie może odejść od komputera, bo od razu jest skazany na zaległosći :evil_lol: Zdjęcia obejrzałam, podoba mi się Fidlasy w spineczce - słodko wyglada :loveu: a Łukaszek jaką grymasną minkę zrobił boziu boziu :loveu: :cool3: Dziecko tak chciało wejśc do wody, a Ty mu nie pozwoliłaś - co z Ciebie za matka :mad: :eviltong: P.S doczytałam, że drugi ogonek będzie :multi: jak nie York to ja stawiam też na sznaucerka mini ale koniecznie czarnulka - one są takie słodkie :loveu: :loveu: Też mi się bardzo podobają :loveu: Quote
WinterGirl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 nie mogliśmy opuścić ani jednego ujęcia fidlastego, zaległości nadrobione, TWOI mężczyźni jak zawsze wspaniale się prezentują... pozdrawiamy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Kasiu! Planujecie drugiego ogonka? Mi się podobają sznaucerki mini czarne z białymi łapkami i krawatem, niedaleko mnie mieszka taki właśnie, śliczny :loveu: A pieprz i sól to widzę codziennie, zwłaszcza Toffika i Shilę, psich przyjaciół Ariska. http://img242.imageshack.us/img242/5884/tnimg1335ob3.jpg Artystyczny nieład a'la Capri :loveu: Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hej wieczornie:p lece po tych galeriach i licze ile jeszcze mi zostało:roll: się rozrastają jak grzyby po deszczu:evil_lol: zostawiamy buzki :calus: Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzień dobry Kasieńko :) Zostawiamy Wam troszke słonka i życzymy milusiego dzionka...Tulasek dla Fidelka....on ma prześwietne te spiace pozy...widac jaki on jest wygimnastykowany Buziale dla Ciebie Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wtorkowe pozdrowienia :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Quote
Recommended Posts