Juszes Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jaki niecierpliwy :) A mnie tu dawno nie było, ale to przez spsuty komp :-) Teraz już nadrabiam ] Głaski dla fidelka! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 cześć Kasiu!:multi: Wszystkie yoraski to takie ciekawskie istotki , nie ?:evil_lol: Fidelek bardzo żywo zareagował na gwiazdki...:multi::loveu: a z drugiej strony fajnie i ciekawie to musi wygladać.:loveu:Łukaszkowi podoba się przyozdobiony sufit? fajną minkę ma na tej focie Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Alka napisał(a): cześć Kasiu!:multi: Wszystkie yoraski to takie ciekawskie istotki , nie ?:evil_lol: Fidelek bardzo żywo zareagował na gwiazdki...:multi::loveu: a z drugiej strony fajnie i ciekawie to musi wygladać.:loveu:Łukaszkowi podoba się przyozdobiony sufit? fajną minkę ma na tej focie cześć Alu :multi: No wiesz, z takim dość dużym zainteresowaniem patrzy sie w ten sufit jak przygaszę światło więc chyba mu się podobuje :lol: :lol: Ale to jeszcze troszkę musimy poczekać zanim nam to sam powie, co nie?:p Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wiesz, całośc musi efektownie wyglądać , pewnie Łukaszek jest zachwycony, już niedługo sam powie...:loveu::multi: Quote
Anathema Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Wiecie co? Wstyd się przyznać, ale takiego pieska, gdybym spotkała go na ulicy, też nie nazwałabym yorkiem ;P Wpadłam w stereotyp małego yoreczka z kokardką na głowie ;P Ale piesio przecudny, podobają mi się takie psiury ;) Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Anathema napisał(a): Wiecie co? Wstyd się przyznać, ale takiego pieska, gdybym spotkała go na ulicy, też nie nazwałabym yorkiem ;P Wpadłam w stereotyp małego yoreczka z kokardką na głowie ;P Ale piesio przecudny, podobają mi się takie psiury ;) Cześć Anathema :multi: Nie tylko Ty masz takie zdanie, wiele osób widzi Yorki jako małe psiaczki ale jak widać, zdarzają sie i większe :p :p I w większosci przypadkach zostawiają Yorkom długie włoski, a my dla wygody (naszej i Jego :eviltong: ) wciąż Go strzyżemy!!! Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Parę zdjęć z dziesiejszego spaceru :lol: Fidel bawiący sie nie swoją piłką, zabrał ją dzieciakom które nią rzucały :eviltong::eviltong: i ganiał za nią non stop :roll: Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Fidlak sępi od mojej mamy "Ptasie mleczko" :p:p Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 A tu Fidelek już sępi od swojej Pańci :p Lukaszkowe biszkopty :p moje śliczności :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Fidlasty i jego ukochany Pańcio :loveu: Czasami to mam takie wrażenie, że Fidel bardziej kocha swojego Pana niż Pańcię :placz: Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Cześć Kasiu! :multi: Jak ślicznie Fidlaczek prosi :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czesc Kasiu :multi: Fidlaczek jest superasnym Yoreczkiem i jak przeslodziutko prosi :loveu: :loveu: Jak cos chca tto potrafia wsyztsko ladnie wykonac hihih :loveu: :loveu: zauwazylam tu Wedlowskie Ptasie mleczko :lol: ostatnio stałam z takim na promocji, waniliowe w nowej mocnomlecznej czekoladzie :razz: była degustacja trzeba bylo podjechac :cool3: Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): zauwazylam tu Wedlowskie Ptasie mleczko :lol: ostatnio stałam z takim na promocji, waniliowe w nowej mocnomlecznej czekoladzie :razz: była degustacja trzeba bylo podjechac :cool3: Daga, co Ty :evil_lol::evil_lol: jakby nie posmakowało to by nie kupili, a tak widzisz :evil_lol: jeden klient wiecej, bo w ciemno kupił :evil_lol::evil_lol: ;););) Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 fidelek2 napisał(a):Fidlasty i jego ukochany Pańcio :loveu: Czasami to mam takie wrażenie, że Fidel bardziej kocha swojego Pana niż Pańcię :placz: Kasiu, u mnie to samo.:oops: Tuffcio uwielbia swojego Pana. ślicznie Fidelek prosi , bosko wygląda jak stoi na 2 łapeczkach:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Witamy porannie :multi: :multi: Coś chłodnawo dzisiaj jest, albo to ja jakaś taka zmarźlina jestem...:roll: :roll: Moniko - Fidlasty zawsze ładnie poprosi i wszystko zrobi byle tylko dostać jakiegoś przysmaka, taki pazerok mały z Niego jest :p Daguś - Mniam, "ptasie mleczko" jest pyyycha, zwłaszcza waniliowe!!! A na tej degustacji to pewnie od "kosztujących" nie umiałaś się odpędzić, co nie??? Przyznaj sie Daga :cool3: I nie chodzi mi wcale o "Ptasie Mleczko" :eviltong: :p Alu - a to ja kupiłam Fidlaczka i to ja go tak bardzo chciałam, a On wybrał sobie na swojego Pana TZta...:roll: :roll: Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kochane Fidelońko :*** Piękne foteczki :loveu: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a): Alu - a to ja kupiłam Fidlaczka i to ja go tak bardzo chciałam, a On wybrał sobie na swojego Pana TZta...:roll: :roll: Cześć Kasiu!:multi: U nas decyzja była wspólna , choć córka bardzo nalegała na pieska.Tuffiasty wpatrzony jest w Pańcia jak w obraz, i chociaż ja jestem cały dzień z nim to jak Pańcio wraca po pracy to nikogo poza nim nie widzi.Hierarchia u nas tak wygląda :Pańcio,Tuffi i ...długo ,długo nikogo ...:cool3: Fidlak to normalnie cię zdradził, nie masz łatwego życia wśród samych panów :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alka napisał(a): Fidlak to normalnie cię zdradził, nie masz łatwego życia wśród samych panów :evil_lol: Wiem Alu, i dlatego coraz częściej myślę o przygarnięciu jakieś suni....:roll: :roll: Ino że TZ nie chce sie zgodzić :placz: Ach te chłopy ;) Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 proszę , jaki Fidlak wygodnicki ... :evil_lol: Łukaszek rośnie jak na drożdżach , ślicznie razem wyglądają :loveu: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a):Fidel i jego fotel :cool1::cool1: słodziak niesamowity:loveu: na 2 focie ciut mu chyba niewygodnie :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Hej, co jest!!! Przecież mówiłem, że to mój fotel!!! :mad::mad: No nie rozpychaj się tak!!! Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alka napisał(a): na 2 focie ciut mu chyba niewygodnie :evil_lol: Alu, on już tak ma :p Nawet jak mu będzie niewygodnie to i tak będzie tam siedział, byle tylko jak najbliżej nas :cool1: A ten fotel to faktycznie jego, jak ktoś na niego usiądzie to Fidlak zaraz wciska się obok :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts