Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki niecierpliwy :) A mnie tu dawno nie było, ale to przez spsuty komp :-) Teraz już nadrabiam ]

Głaski dla fidelka!
:loveu:
:loveu: :loveu:
:loveu: :loveu: :loveu:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Kasiu!:multi:

Wszystkie yoraski to takie ciekawskie istotki , nie ?:evil_lol: Fidelek bardzo żywo zareagował na gwiazdki...:multi::loveu: a z drugiej strony fajnie i ciekawie to musi wygladać.:loveu:Łukaszkowi podoba się przyozdobiony sufit?

fajną minkę ma na tej focie

Posted

Alka napisał(a):

cześć Kasiu!:multi:

Wszystkie yoraski to takie ciekawskie istotki , nie ?:evil_lol: Fidelek bardzo żywo zareagował na gwiazdki...:multi::loveu: a z drugiej strony fajnie i ciekawie to musi wygladać.:loveu:Łukaszkowi podoba się przyozdobiony sufit?

fajną minkę ma na tej focie

cześć Alu :multi:

No wiesz, z takim dość dużym zainteresowaniem patrzy sie w ten sufit jak przygaszę światło więc chyba mu się podobuje :lol: :lol:
Ale to jeszcze troszkę musimy poczekać zanim nam to sam powie, co nie?:p

Posted

Wiecie co? Wstyd się przyznać, ale takiego pieska, gdybym spotkała go na ulicy, też nie nazwałabym yorkiem ;P
Wpadłam w stereotyp małego yoreczka z kokardką na głowie ;P
Ale piesio przecudny, podobają mi się takie psiury ;)

Posted

Anathema napisał(a):

Wiecie co? Wstyd się przyznać, ale takiego pieska, gdybym spotkała go na ulicy, też nie nazwałabym yorkiem ;P
Wpadłam w stereotyp małego yoreczka z kokardką na głowie ;P
Ale piesio przecudny, podobają mi się takie psiury ;)

Cześć Anathema :multi:

Nie tylko Ty masz takie zdanie, wiele osób widzi Yorki jako małe psiaczki ale jak widać, zdarzają sie i większe :p :p I w większosci przypadkach zostawiają Yorkom długie włoski, a my dla wygody (naszej i Jego :eviltong: ) wciąż Go strzyżemy!!!

Posted

Parę zdjęć z dziesiejszego spaceru :lol:

Fidel bawiący sie nie swoją piłką, zabrał ją dzieciakom które nią rzucały :eviltong::eviltong:

i ganiał za nią non stop :roll:

Posted

Czesc Kasiu :multi:

Fidlaczek jest superasnym Yoreczkiem i jak przeslodziutko prosi :loveu: :loveu: Jak cos chca tto potrafia wsyztsko ladnie wykonac hihih :loveu: :loveu:

zauwazylam tu Wedlowskie Ptasie mleczko :lol: ostatnio stałam z takim na promocji, waniliowe w nowej mocnomlecznej czekoladzie :razz: była degustacja trzeba bylo podjechac :cool3:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

zauwazylam tu Wedlowskie Ptasie mleczko :lol: ostatnio stałam z takim na promocji, waniliowe w nowej mocnomlecznej czekoladzie :razz: była degustacja trzeba bylo podjechac :cool3:

Daga, co Ty :evil_lol::evil_lol: jakby nie posmakowało to by nie kupili, a tak widzisz :evil_lol: jeden klient wiecej, bo w ciemno kupił :evil_lol::evil_lol: ;););)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Fidlasty i jego ukochany Pańcio :loveu: Czasami to mam takie wrażenie, że Fidel bardziej kocha swojego Pana niż Pańcię :placz:

Kasiu, u mnie to samo.:oops: Tuffcio uwielbia swojego Pana.

ślicznie Fidelek prosi , bosko wygląda jak stoi na 2 łapeczkach:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy porannie :multi: :multi:
Coś chłodnawo dzisiaj jest, albo to ja jakaś taka zmarźlina jestem...:roll: :roll:

Moniko - Fidlasty zawsze ładnie poprosi i wszystko zrobi byle tylko dostać jakiegoś przysmaka, taki pazerok mały z Niego jest :p

Daguś - Mniam, "ptasie mleczko" jest pyyycha, zwłaszcza waniliowe!!! A na tej degustacji to pewnie od "kosztujących" nie umiałaś się odpędzić, co nie??? Przyznaj sie Daga :cool3: I nie chodzi mi wcale o "Ptasie Mleczko" :eviltong: :p

Alu - a to ja kupiłam Fidlaczka i to ja go tak bardzo chciałam, a On wybrał sobie na swojego Pana TZta...:roll: :roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Alu - a to ja kupiłam Fidlaczka i to ja go tak bardzo chciałam, a On wybrał sobie na swojego Pana TZta...:roll: :roll:

Cześć Kasiu!:multi:
U nas decyzja była wspólna , choć córka bardzo nalegała na pieska.Tuffiasty wpatrzony jest w Pańcia jak w obraz, i chociaż ja jestem cały dzień z nim to jak Pańcio wraca po pracy to nikogo poza nim nie widzi.Hierarchia u nas tak wygląda :Pańcio,Tuffi i ...długo ,długo nikogo ...:cool3:

Fidlak to normalnie cię zdradził, nie masz łatwego życia wśród samych panów :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

Fidlak to normalnie cię zdradził, nie masz łatwego życia wśród samych panów :evil_lol:

Wiem Alu, i dlatego coraz częściej myślę o przygarnięciu jakieś suni....:roll: :roll: Ino że TZ nie chce sie zgodzić :placz:

Ach te chłopy ;)

Posted

Alka napisał(a):

na 2 focie ciut mu chyba niewygodnie :evil_lol:

Alu, on już tak ma :p Nawet jak mu będzie niewygodnie to i tak będzie tam siedział, byle tylko jak najbliżej nas :cool1:
A ten fotel to faktycznie jego, jak ktoś na niego usiądzie to Fidlak zaraz wciska się obok :eviltong::eviltong: