Kasia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Anuś gratulejszyn ;) Dario, masz rację! Ale On coraz częściej mnie zdradza...:placz: Chyba czas na drugiego psa - tym razem sunię :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Anuś gratulejszyn ;) Dario, masz rację! Ale On coraz częściej mnie zdradza...:placz: Chyba czas na drugiego psa - tym razem sunię :loveu: Heh dzięęęęki :eviltong: Daria-Ewa ma racje. Typowy facet :roll: Quote
Kasia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Anuś, tych facetów mam w domu aż sztuk 3!!! A ja biedna sama jestem...:placz: Quote
Pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 tak tak kup sobie sunie one nigdy nie zdradzają lubią się miziać, całować... a w łóżku na krok Cię nie opuści, nawet do wc pójdzie z Tobą:evil_lol: Anusia zdała test na ciotke klotke:multi: a ja zaraz znikam hoku pokus i ide sobie.... dobrej nocki:p Quote
Anusia & Alutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Cos mialam napisac i żapomnialam co, bo sie zajelam czytaniem o inteligo. Aga, jednak od prezentu sie nie wymigasz :shake: Quote
Kasia_zg Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dzień dobry Kasieńko :) Życzymy Ci milutkiego piateczku...Buziaczki Tuli tuli dla Fidelka:loveu: :calus: Quote
Magda Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Cześć Kasiu, Łukaszku i mały zdrajco:loveu: Fidlasty jest uroczy. Poszedł na noc do babuni. Tyci....tyci:loveu: Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Magda_Miki napisał(a): Cześć Kasiu, Łukaszku i mały zdrajco:loveu: Fidlasty jest uroczy. Poszedł na noc do babuni. Tyci....tyci:loveu: I chyba pokochał babunie bardziej niż mnie...siłą Go do domu dzis ciągnęłam :cool1: Quote
Pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Witam:p jee to zdrajca zostaw go tam u tej babuni;) a Ty se kup dziewcinke:loveu: ta babunia czymś go napewno przekupuje:razz: ta pogoda mnie pomału wykańcza... Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dario ale ja Go kocham!!! :placz: Nie mogę Go zostawić babuni bo babunia nie che Fidlastego na stałe...Babunia Go też kocha ale inaczej niż ja... A dziwcinke i tak se kupię ino muszę TZta przerobić :p Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 o pogodzie nie wspomnę...u nas jest chyba ze 50 stopni :shake: Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Fidlasty padł jak kawka...musiałam Go po schodach na rękach nieść :p Quote
Pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 urabiaj urabiaj jak ciasto :evil_lol: mój tak urobiony że chce następnego:evil_lol: ja hmm bym jeszcze poczekała z tym zakupem ale zobaczymy.... zakochał się w tej rasie:loveu: czasem myśle, że ona mu blizsza(Pipi) niz ja:roll: ;) ja wiem, że go kochasz ale faceci to są paskudy i kochają zawsze o jedną osobe więcej niż powinni:evil_lol: a pogoda o fuu Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Tylko, że ja mam dylemat jaką dziwcynkę kupić... Bardzo chciałabym sznaucerka miniaturkę a TZ znowu chce terierka walijskiego...:lol: I nie potrafimy dojść do porozumienia :p Quote
Pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 aaa nie no my tylko yorka, chociaż mi się podoba shit-tsu ale Tz nie:mad: a wiesz że dzis mi się śnił sznaucerek czarny miniatura, że go znalazłam a tak śmiesznie był wycięty taką spódniczke miał z włosów zostawioną:roll: :evil_lol: bo to była dziewcinka:loveu: chyba to nie był sen proroczy:roll: Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dario możesz mi ten proroczy sen oddać ;) Quote
Anusia & Alutka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hey ho! A ja myslalam ze to yorczynka bedzie :loveu: Walijke trzeba trymowac, ale tez ma wlosy a nie siersciuche /alergii STOP/. a sznaucerki to tylko wiem ze sa sliczne, a wiecej nicz :niewiem: Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Sznaucerki to moje marzenie :loveu: Walijki - Tomka ;) Nie wiem na czym stanie i nie wiem kiedy ale na pewno będzie drugi ogonek :loveu: Quote
Pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Kasia obiecuje słowo że oddam o ile sen sie spełni:lol: To było jak niezwykły sen i sen sie spełnił jak zawrót głowy ósmy cud........ :siara: Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Aleś Ty muzykalna Dario :lol: Mnie to słoń na ucho w dzieciństwie nadepnął... Quote
Pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ee tam, tam zaraz muzykalna, pare nutek znam a Kombi lubie:lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 http://img53.imageshack.us/img53/948/tnimg1292bt1.jpg Fidlaczku :loveu: Dlaczego Ty mi to robisz i patrzysz takim maślanym wzrokiem :loveu: Wiesz że się rozpływam gdy to robisz :loveu: Quote
Recommended Posts