Pegaza Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ooo widze że dzis Dadze dogo szwankuje:mad: a u mnie oki:lol: pozdrowienia zostawiam:p Quote
Kasia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Cześć i czołem w sobotę wieczorem :p Daguś też jestem zadowolona z fryzurki Fidelka, tylko nie wiem co począć z ta zostawioną grzywką...:roll: Jak mu jej nie zepnę to bidoczek ślepy jest a jak zepnę to i tak ja zaraz ściągnie :p Saro i Dario witajcie :loveu: ********************************************************** Troszke dzisiejszej działeczki :lol: Quote
Kasia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Fidel i Puma - sąsiadka zza płotu :loveu: i kiatuski dwa :loveu: Quote
Pegaza Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 oo fajne fotki z działki Fidlasty szukał cienia i chłodu a ten kwiatek mi się podoba fajne ma kształty no i wogóle taki ... :evil_lol: :evil_lol: a koniec tego kwiatka taki bujny ukwieciony... Aga pewnie myślisz tak samo jak ja hihi:cool1: http://img172.imageshack.us/img172/2088/tn2qf8.jpg Quote
Kasia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Dario uprzedziłaś mnie bo właśnie miałam pisać, że to specjalnie dla Agi ten kwiatek :evil_lol: Mnie też sie podoba bardzo...:diabloti: Quote
Aga76 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='fidelek2']Dario uprzedziłaś mnie bo właśnie miałam pisać, że to specjalnie dla Agi ten kwiatek :evil_lol: Mnie też sie podoba bardzo...:diabloti: :oops::oops::oops: oj, podoba mi się kwiatek, jak go tylko zobaczyłam już mi się micha nieprzyzwoicie zaczęła cieszyć ciekawe ma zakończenie, taki mechaty czubek, ciekawe co za odmiana, czy to się często zdarza? :hmmmm: ile pytań zrodziło się w moje głowie :roll: Kasiu robisz rewelacyjne zdjęcia, Fidelek i Łukaszek normalnie jak żywi, to przyjemność przychodzić tu i podziwiać foty. A lilie uwielbiam, jestem w nich zakochana i także w tym duszącym zapachu, który wiele osób drażni - ja bardzo lubię :loveu: pozdrawiam Quote
Kasia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 czyli oba kiatuski są dla Ciebie Aguś :loveu: wiedz, że zanim wstawiłam tego różowego :oops: to długo mu sie przyglądałam...z jednej i z drugiej strony, z góry i od dołu...zaciekawił mnie bardzo :roll: Quote
Aga76 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='fidelek2']czyli oba kiatuski są dla Ciebie Aguś :loveu: wiedz, że zanim wstawiłam tego różowego :oops: to długo mu sie przyglądałam...z jednej i z drugiej strony, z góry i od dołu...zaciekawił mnie bardzo :roll: natura ma wyobraźnię nieograniczoną... Fidlaczek to chyba w malinach sobie drzemał? Quote
Kasia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 w malinach, w jeżynach i pod paprotkami :lol: Quote
Aga76 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 fidelek2 napisał(a):w malinach, w jeżynach i pod paprotkami :lol: chłopak ma raj na ziemi :loveu: Quote
Kasia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ma ma...a ja mu jeszcze do tego co chwile donosiłam zimnej świeżej wody do picia :roll: Quote
Aga76 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 fidelek2 napisał(a):ma ma...a ja mu jeszcze do tego co chwile donosiłam zimnej świeżej wody do picia :roll: nieee, no wczasowicz non stop... hotel z obsługą, wiedział chłopak jak się ustawić w życiu :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cześć Kasiu! Mi się też kwiatki spodobały, a tego pierwszego różowego, widzę pierwszy raz :loveu: Śliczne zdjęcia :loveu: Łukaszek to ma w życiu szczęście. Niby zwykła działka, a jakie luksusy. I wszystko tylko dla niego :lol: http://img172.imageshack.us/img172/9728/tnimg1234qr3.jpg Przy niej Fidel to miniaturka :lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 http://img120.imageshack.us/img120/8159/tnaav8.jpg Fidlasty :loveu: Bry Kasiu :multi: Kwiateczki niesamowite, slicznie je uchwyciłaś :loveu: Quote
Aga76 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dzień dobry miłego dnia dla całej rodzinki. Pozdrawiamy słonecznie. Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ja też witam ze słonecznego i wietrznego rana;) Quote
Kasia_zg Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witam Cie Kasieńko w ten upalny poniedziałek :) Zostawiamy Ci tulaski i milaski Fidlatemu:loveu: i pedzimy popracować...choć sie bardzo niechce...Miłego popołudnia:lol: Quote
Kasia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 A ja witam upalnie, skwarnie i gorąco Zamiast Fidelka dam Wam pięknego motylka, któremu spodobały sie moje kwiatki na balkonie :lol: Shot with Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Też gdzieś miałam zdjęcie takiego na kwiatku:loveu: To moja ulubiona z odmian latających po Jaworzu:cool3: Quote
Kasia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 A to to jakaś odmiana jest...? :roll: Nawet nie wiedziałam... Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A ja nie wiem, czy to się mówi rasa, czy odmiana... Kiedyś się znałam na tych różnych barwach pyłku na skrzydłach itd., teraz się już tym za bardzo nie interesuję... To jest paś królowej. Quote
Kasia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 ŁAŁ, co za zaszczyt moje kwiotki spotkał :loveu: Na motylach nic a nic sie nie znam ale powiem, że ten był wyjątkowo piękny i duży :loveu: Quote
Recommended Posts