Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć i czołem w sobotę wieczorem :p

Daguś też jestem zadowolona z fryzurki Fidelka, tylko nie wiem co począć z ta zostawioną grzywką...:roll: Jak mu jej nie zepnę to bidoczek ślepy jest a jak zepnę to i tak ja zaraz ściągnie :p

Saro i Dario witajcie :loveu:

Troszke dzisiejszej działeczki :lol:

Posted

Dario uprzedziłaś mnie bo właśnie miałam pisać, że to specjalnie dla Agi ten kwiatek :evil_lol:
Mnie też sie podoba bardzo...:diabloti:

Posted

[quote name='fidelek2']Dario uprzedziłaś mnie bo właśnie miałam pisać, że to specjalnie dla Agi ten kwiatek :evil_lol:
Mnie też sie podoba bardzo...:diabloti:

:oops::oops::oops:

oj, podoba mi się kwiatek, jak go tylko zobaczyłam już mi się micha nieprzyzwoicie zaczęła cieszyć ciekawe ma zakończenie, taki mechaty czubek, ciekawe co za odmiana, czy to się często zdarza? :hmmmm: ile pytań zrodziło się w moje głowie :roll:

Kasiu robisz rewelacyjne zdjęcia, Fidelek i Łukaszek normalnie jak żywi, to przyjemność przychodzić tu i podziwiać foty.

A lilie uwielbiam, jestem w nich zakochana i także w tym duszącym zapachu, który wiele osób drażni - ja bardzo lubię :loveu:

pozdrawiam

Posted

czyli oba kiatuski są dla Ciebie Aguś :loveu:

wiedz, że zanim wstawiłam tego różowego :oops: to długo mu sie przyglądałam...z jednej i z drugiej strony, z góry i od dołu...zaciekawił mnie bardzo :roll:

Posted

[quote name='fidelek2']czyli oba kiatuski są dla Ciebie Aguś :loveu:

wiedz, że zanim wstawiłam tego różowego :oops: to długo mu sie przyglądałam...z jednej i z drugiej strony, z góry i od dołu...zaciekawił mnie bardzo :roll:

natura ma wyobraźnię nieograniczoną...

Fidlaczek to chyba w malinach sobie drzemał?

Posted

fidelek2 napisał(a):
ma ma...a ja mu jeszcze do tego co chwile donosiłam zimnej świeżej wody do picia :roll:

nieee, no wczasowicz non stop... hotel z obsługą, wiedział chłopak jak się ustawić w życiu :cool1:

Posted

Witam Cie Kasieńko w ten upalny poniedziałek :)
Zostawiamy Ci tulaski i milaski Fidlatemu:loveu: i pedzimy popracować...choć sie bardzo niechce...Miłego popołudnia:lol:

Posted

A ja witam upalnie, skwarnie i gorąco

Zamiast Fidelka dam Wam pięknego motylka, któremu spodobały sie moje kwiatki na balkonie :lol:

Shot with

Posted

A ja nie wiem, czy to się mówi rasa, czy odmiana... Kiedyś się znałam na tych różnych barwach pyłku na skrzydłach itd., teraz się już tym za bardzo nie interesuję...
To jest paś królowej.

Posted

ŁAŁ, co za zaszczyt moje kwiotki spotkał :loveu:
Na motylach nic a nic sie nie znam ale powiem, że ten był wyjątkowo piękny i duży :loveu: