Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniś napisał(a):

A Łukaszek jak zwykle grzeczny i uśmiechnięty :loveu:

Uśmiechnięty to on jest zawsze, chichra się non stop :lol: ale z tą grzecznością to różnie bywa :roll::roll: Wczoraj był tak niedobry, że juz miałam go dosyć - nic ino na rękach chciał aby go nosić:eviltong::eviltong:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):
Uśmiechnięty to on jest zawsze, chichra się non stop :lol: ale z tą grzecznością to różnie bywa :roll::roll: Wczoraj był tak niedobry, że juz miałam go dosyć - nic ino na rękach chciał aby go nosić:eviltong::eviltong:

no toż wiadomo, że najlepiej jak mamusia na rączkach nosi :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Mój też ma czasami takie przejawy, żeby go tylko nosić, pieścić, całować i tulić :evil_lol: :lol:

Posted

marlena924 napisał(a):
Mój też ma czasami takie przejawy, żeby go tylko nosić, pieścić, całować i tulić :evil_lol: :lol:

Marlenko to Ty masz już dziecko? ;);) :evil_lol:

Posted

cześć Kasiu!:multi:

Fajne spacerowe foteczki:multi:, jaki Fidelek radosny,:loveu: a jaki grubaśny patyk trzyma w zębach...

Tuffcio tak samo , nie chce małego ,cienkiego tylko biega z dużym śmiesznie to wygląda ...:evil_lol:

a miseczka cudniasta:loveu:

Posted

cześć Alu :multi:

Fidlasty zawsze zbiera wieeelkie badylaki, czasami ledwo je unosi :evil_lol: :evil_lol:
Super że miska się podobuje :multi: bo moja mama jak ją zobaczyła to stwierdziła, że wygląda jak nocnik...:roll: :crazyeye:

Posted

fidelek2 napisał(a):
bo moja mama jak ją zobaczyła to stwierdziła, że wygląda jak nocnik...:roll: :crazyeye:

:roflt::roflt::roflt:
To uważaj żeby Fidlaczek nie zaczął w nią siusiać :evil_lol::evil_lol:

Cześć Kasiu! :multi:

Posted

Cześć Moniś :multi:

On już wczoraj tak dziwnie się jej przyglądał :cool1: , że faktycznie lepiej go pilnować :evil_lol: :evil_lol: Chodził wkoło niej, wąchał, patrzył, odchodził a za chwilę zaś podchodził...:roll: Ciekawe co też se wtedy myślał :hmmmm: :hmmmm:

Posted

Alka napisał(a):

haha, jak była pusta to się przyglądał ...:evil_lol:

Cześc Kasiu!:multi:

Cześć Alu :multi:

faktycznie była pusta, tylko że nawet jak ją napełniłam jedzonkiem to i tak nie chciał z niej jeść :roll: :roll: chyba musi się przyzwyczaić, bo jak pokazałam mu jego starą miske to aż skakał na mnie z radosci :p

Posted

fidelek2 napisał(a):

faktycznie była pusta, tylko że nawet jak ją napełniłam jedzonkiem to i tak nie chciał z niej jeść :roll: :roll: chyba musi się przyzwyczaić, bo jak pokazałam mu jego starą miske to aż skakał na mnie z radosci :p

hahahahaha- on ino myśli, że to nocnik :evil_lol: więc z nocnika nie chce jeść- kulturka :evil_lol:
Przyzwyczai się, zobaczysz :lol:

Posted

Moniś napisał(a):

hahahahaha- on ino myśli, że to nocnik :evil_lol: więc z nocnika nie chce jeść- kulturka :evil_lol:
Przyzwyczai się, zobaczysz :lol:

Cześć Moniko :multi:

musi się przyzwyczaić bo dzisiaj dam mu jeść tylko z niej :p :p więc jak bardzo zgłodnieje to nie będzie sie patrzył czy to stara czy nowa miska :eviltong:

Posted

Pańcia zgasiła światło w pokoju i pokazała Fidlakowi przyklejone do sufitu świecące w ciemnościach gwiazdki :lol: A reakcja Fidlakowa to był jeden wielki szczek, warczenie i skakanie do góry... :crazyeye::crazyeye:

Posted

TZ powiedział do Fidla jedno magiczne zdanie "Idziemy na dwór?" i zaczął sie ubierać, a pies krok w krok za nim i nie spuszczał nawet z niego wzroku :cool1:

No pośpiesz się!!! Co się tak długo ubierasz :mad:

Pańcio, idziesz???

Zakładanie smyczy...

No chodź już a nie stój i nie gadaj tyle!!!

No w końcu idziemy!!! :multi::multi: