Kasia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Cześć i czołem :lol: Dziękujemy ślicznie za odwiedzinki :loveu: Madziu gdzie Ci pada....? U nas sonko cały dzień nadaje :p Wczorajszy Fidel... Sobotnio-poranny Fidel... Quote
Acia_ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dobry Wieczór :D :D Śliczne fotki :D :loveu: A najlepsza ta na łóżku :D :lol: :loveu: Quote
Kasia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 To nasz nowy wyremontowany balkon i Fidlasty obserwujacy świat z parapetu...zlikwidowali Jego słynne okienko na świat to teraz pozostała tylko opcja PARAPET :p Quote
Kasia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 I Fidlsaty z przed chwili...my oglądamy film a Fidel byle być jak nalbliżej Nas :loveu: Nieważna niewygoda, ważna bliskość :lol: Quote
madziasto4 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cześć Kasiu :) Obejrzałam zdjęcia, Fidel jest niemożliwy :lol: Byle bliżej Was, nie szkodzi, że niewygodnie :lol: Dobranoc :) Quote
Kasia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Hej Madziu :lol: Mam fajny Filmik Fidlastego ale nie wiem do tej pory jak go wstawić :shake: Wiem, że juz kiedyś mi tłumaczyłaś ale nic z tego.... Możesz jeszcze raz? ;) Quote
Kasia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Byliśmy z nim dzisiaj u Pani fryzjerki :lol: ze zdjęciem Mikiego oczywiście, tak aby Pani miała jakis wzór...:p Quote
Aga76 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witaj Kasiu Fidelek lśniący kuperek To ostatnie zdjęcie jest najlepsze, bo... rodzynkowe hihihi Quote
Kasia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 No...klejnoty wystawione na światło dzienne :p Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dzień dobry popołudniowo:p za kare go tam wystawiłaś:eviltong: http://img209.imageshack.us/img209/5215/tnimg0921ax5.jpg a nowo obcięty wygląda świetnie taki golutki:loveu: a te rodzynki :eviltong: Quote
Kasia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Żadna kara Dario :lol: Skubaniec chciał aby brać go na ręce bo inaczej nic nie widzi, a że wielki jest i ciężki to postawiłam go na parapet i tak sobie na nim leżał ze 2 godzinki jak nic :eviltong: I spodobało mu sie najwidoczniej bo dziś też sobie tak na nim leży i patrzy co sie dzieje wkoło... Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hihi ja tam wole nie probować z moimi Soma by się nawet nie zmieściła a Pipi to by spadła i się połamała:roll: kurcze mam zmywanie w planie nawet woda napuszczona do zlewu ale nijak się same talerze nie chcą umyć:roll: jeszcze musze pare rzeczy zrobic sie uwine i wróce.... Quote
Kasia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 A mówią, że niedziela to dzień odpoczynku...nie pamiętam kiedy w niedzielę nic nie robiłam :roll: Dzis też latam i latam o co rusz coś do zrobienia...przed chwilą własnie skończyłam myć podłogi :cool1: Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a ja sie wzięłam za przegląd zabawek bo miałam wrażenie, że jak wchodze do pokoju córki to zewsząd widze zabawki:roll: 2 torby sie nazbierało a 1 torba smieci:mad: które moja córka niczym chomik je przechowuje:mad: jeszcze zostało mi starcie kurzu- wczoraj mi się nie chciało. i odkurzanie włosów Somy:angryy: wytarcie podłog i te zmywanie ale już lece za godzine powinnam się wyrobić no chyba ze mnie Nikol podsiądzie tutaj. Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jestem juz ale przy sprzątaniu przypomniałam sobie że 2 pralki czekają mnie prasowania:mad: kurcze ale zostawie sobie to na wieczór. Quote
Magda Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kasiu super go obcieliście!:multi: Nawet na ogonku ma chorągiewkę zostawioną:loveu: I jak Fidlasty przyjął nową fryzurkę? Daria Ty to masz dzisiaj zapracowany dzień:razz: Kiedy odpoczynek? Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Madziu ja czasem robie sobie wolne w tygodniu a ze potem dom zaczyna obrastać :oops: to wtedy nie patrze jaki dzień tygodnia mamy tylko jade z tym koksem.Kurcze pare lat wstecz to mi się dziennie chciało sprzątać ale teraz to nudne zwłaszcza jak sprzątasz a za chwile wygląda tak samo bezsens normalnie:mad: Fidlasta gdzie Ty znikłaś? Quote
Kasia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Już jezdem :p Naczynia myłam po całym dniu...te chłopy nic innego robią tylko żerą :p Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a no widzisz tak to jest, mój Tz w pracy ale jak przyjdzie to tez będe pomywać po obiadokolacji, narazie czysto chociaż po odkurzaniu brałam miotłe chyba z 3 razy i kudełki Somy zamieść:angryy: O moja dziołcha przyszła i marudzi o kompa chce grać w shreka. Quote
Kasia_zg Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj Kasieńko!! Boski boski Fidelek wyglada rewelacyjnie nio cud miód :loveu: :loveu: i hihi nawet orzeszki na widoku :D http://img214.imageshack.us/img214/1216/tnimg0944py2.jpg Ależ podoba mi sie bardzo bardzo jest poprostu świetny jak go nie kochac:loveu: ...cudny jest Koniecznie wimiziaj go odmnie bo jest niesamowity :):loveu: A Tobie Kasieńko zycze przyjemnego Twojego ulubionego dzionka :) Quote
Kasia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: No tak, przecież dziś PONIEDZIAŁEK :multi: :multi: Jak ja mogłam o tym zapomnieć :splat: Quote
Recommended Posts