Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć i czołem :lol:
Dziękujemy ślicznie za odwiedzinki :loveu:

Madziu gdzie Ci pada....? U nas sonko cały dzień nadaje :p

Wczorajszy Fidel...

Sobotnio-poranny Fidel...

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nasz nowy wyremontowany balkon i Fidlasty obserwujacy świat z parapetu...zlikwidowali Jego słynne okienko na świat to teraz pozostała tylko opcja PARAPET :p

Posted

Hej Madziu :lol:

Mam fajny Filmik Fidlastego ale nie wiem do tej pory jak go wstawić :shake: Wiem, że juz kiedyś mi tłumaczyłaś ale nic z tego....
Możesz jeszcze raz? ;)

Posted

Żadna kara Dario :lol:
Skubaniec chciał aby brać go na ręce bo inaczej nic nie widzi, a że wielki jest i ciężki to postawiłam go na parapet i tak sobie na nim leżał ze 2 godzinki jak nic :eviltong:
I spodobało mu sie najwidoczniej bo dziś też sobie tak na nim leży i patrzy co sie dzieje wkoło...

Posted

hihi ja tam wole nie probować z moimi Soma by się nawet nie zmieściła a
Pipi to by spadła i się połamała:roll:
kurcze mam zmywanie w planie nawet woda napuszczona do zlewu ale nijak się same talerze nie chcą umyć:roll:
jeszcze musze pare rzeczy zrobic sie uwine i wróce....

Posted

A mówią, że niedziela to dzień odpoczynku...nie pamiętam kiedy w niedzielę nic nie robiłam :roll:
Dzis też latam i latam o co rusz coś do zrobienia...przed chwilą własnie skończyłam myć podłogi :cool1:

Posted

a ja sie wzięłam za przegląd zabawek bo miałam wrażenie, że jak wchodze do pokoju córki to zewsząd widze zabawki:roll: 2 torby sie nazbierało a 1 torba smieci:mad: które moja córka niczym chomik je przechowuje:mad:
jeszcze zostało mi starcie kurzu- wczoraj mi się nie chciało.
i odkurzanie włosów Somy:angryy: wytarcie podłog i te zmywanie ale już lece za godzine powinnam się wyrobić no chyba ze mnie Nikol podsiądzie tutaj.

Posted

Kasiu super go obcieliście!:multi:
Nawet na ogonku ma chorągiewkę zostawioną:loveu: I jak Fidlasty przyjął nową fryzurkę?

Daria Ty to masz dzisiaj zapracowany dzień:razz: Kiedy odpoczynek?

Posted

Madziu ja czasem robie sobie wolne w tygodniu a ze potem dom zaczyna obrastać :oops: to wtedy nie patrze jaki dzień tygodnia mamy tylko jade z tym koksem.Kurcze pare lat wstecz to mi się dziennie chciało sprzątać ale teraz to nudne zwłaszcza jak sprzątasz a za chwile wygląda tak samo bezsens normalnie:mad:

Fidlasta gdzie Ty znikłaś?

Posted

a no widzisz tak to jest, mój Tz w pracy ale jak przyjdzie to tez będe pomywać po obiadokolacji, narazie czysto chociaż po odkurzaniu brałam miotłe chyba z 3 razy i kudełki Somy zamieść:angryy:

O moja dziołcha przyszła i marudzi o kompa chce grać w shreka.