Kasia Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 PositiveThought napisał(a): ta zabawka to chyba nowa? :p bo za czysto i porządnie wygląda... ano, masz racyję :p koleżanka dostała z Perigree możliwość zamówienia pakietu dla szczeniaczka, a że takowego nie posiada to odmłodziłyśmy troszkę Fidlsatego i takim oto sposobem dostał paczuszkę z jedzeniem i zabawkami :lol: Quote
Aga76 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cześć Kasiu :loveu: Pozdrawiamy bardzo cieplutko :loveu: PositiveThought napisał(a):POOOGOOOOŃ POOOGOŃ Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem! Zaczynam się obawiać Be... Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 No, mnie też zaskakuje Ta Dziewczyna...:cool1: Witaj Agniesiu :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Tak patrzę na te zdjęcia..I Fidel to jest chyba w swoim żywiole w tych zabawkach :lol: Quote
WinterGirl Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 HellO Cudni Ci TWOI mężczyźni, pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dobre spostrzeżenie Madziu ;) Fidel jest zawsze pierwszy na posterunku zabawy a jak przychodzi Łukaszek to zaraz zaczyna powarkiwać co by mu Mały czegoś nie zabrał...siada w samym środku i pilnuje :p Witaj Karinko :loveu: Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dopiero przyszłam, w Wy już sobie idziecie:placz: Zazdroszczę Łukaszkowi i Fidlastemu tyle zabawek:loveu::evil_lol: BTW Kasiu numerek się zmienił:razz: Czyli każdy kompik ma inny Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Cześć piątkowo-weekendowo Karolina jaki bałagan...??? Toż to najnormalniejszy codzienny widok :diabloti: Musiałabyś widzieć moją kuchnię - szafki puste, ich zawartość na podłodze a moje dwa Diabełki szcześliwe wśród tego wszystkiego :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czesc Kasiu :multi: Wzięło mnie dzisiaj za nadrabianie zaległosci i właśnie to czynię, będę miała sppokoj na jakis czas :evil_lol: A tak serio to mam wolne, jestem sama w domku, wszyscy wybyli do pracy, to pomyslalam, ze sobie trochę z Wami posiedzie, bo juz dawno nie było mnie tutaj tak na dłużej i znowu jestem do tyłu z wszystkim ach :shake: :lol: Łukaszek i Fidlasty stanowią cudny duet :loveu: ach uwielbiam zdjęcia tych 2 modeli :loveu: Qrcze Kasiu mieszkamy stosunkowo nie daleko od siebie, musimy kiedyś się spotkać na jakiś spacerek, albo Wy odwiedzicie Nas, albo ja Was, bo normalnie nie wytrzymam :eviltong: Wyściskaj te 2 słodkie łobuzy :loveu: Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Świetny pomysł - jestem ZA!!!! :loveu: Musimy się w końcu spotkać i Alutkę Tuffciową też zgarnąć po drodze :lol: :lol: U mnie miejsce jest więc problemu nie będzie :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Kasiu! Jak tam zdrówko Twoje, Łukaszkowe i Fidelkowe? Też macie taką marną pogodę, że tylko wyczekiwać, aż słonko wyjrzy zza chmur? http://img405.imageshack.us/img405/3815/tnimg0917zd2.jpg Fidelek śpi jak nieżywy :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Tak Saro, pogoda kiepska...słonka ni ma wcale i jakoś tak zimno jest A zdrówko w miarę, rano trochę głowa bolała ale po 2 kawkach przeszło ;) Chłopaki też nieźle...własnie mi siostra dzwoniła, że zaś bajzel zrobili - szafki w kuchni puste, wszystko na podłodze...łącznie ze śmieciami :mdleje: Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mnie głowa boli, bo wyspać się nie mogę. Wczoraj późno położyłam się spać, a dzisiaj o 6:00 z samego rana obudził mnie hałas :mad: Chłopacy nieźle się bawią :lol: Dzień bez bałaganu to chyba nie w ich stylu :lol: Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 PositiveThought napisał(a): Ty to masz wesoło.. sama chętnie bym się tak pobawiła :razz: w śmieciach...? :crazyeye: :mdleje: oryginalna jesteś... Quote
Magda Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hihi...Atka jesteś niemożliwa:lol: Hej Kasia! Weekend! No, ale po co ja to piszę...Przecież Ty niezadowolona, że 2 dni bez pracy:evil_lol: Tak sobie myślę, że czas nauczyć chłopaków zabawy w drugą stronę (teraz sprzątanie):lol: Pozdrawiamy! Jutro chyba wybywam na działećzkę:loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co za piękny widok, jak Chłopaki współpracują... Quote
Kasia_zg Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Kasieńko!! Wkońcu do Was zawitałam...a tu bez zmian inspirujący "porządek" w zabaweczkach jak codzień :) Chłopaki wszedzie razem rzecz jasna bo jak by mogła być inaczej :) Fidelkowe pozy interesujące :) Buziaczki gorace dla Łukaszka :loveu: :loveu: Obowiązkowe mizianko dla Fidelka :calus: I gorace buziaczki dla Ciebie:lol: Pozdrowionka cieplusie ;) Quote
Aga76 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Pozdrawiamy weekendowo całą rodzinkę i życzymy bardzo udanego dnia Quote
Pegaza Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witam Kasie Fidlastą:p Fidel to ma zabawek do wyboru i koloru:eviltong: http://img98.imageshack.us/img98/2084/tnimg0908vp0.jpg Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dzień dobry Kasieńko :) Zostawiamy mocne tulaski i życzymy milusiego weekendu Quote
Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Hej Kasiu! Pogoda okropna:angryy: LEJE cały boży dzień:shake: Quote
Recommended Posts