Pegaza Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dobry wieczór Fidelkowa pomiziaj Fidelka, ucałuj Łukaszka :p Ty to masz tam wesoło krowy, kozy:eviltong: a u nas w mieście nudy na pudy:p Quote
Kasia_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dzień dobry Kochani!! Zagladamy z rana by zyczyć Wam przyjemnego i wesolutkiego dzionka Buziolki dla Was gorace Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='PositiveThought'] no ja myślałam, Kaisu, że wygodna jesteś... a sąsiedzi kosić przynajmniej nie musieli :p bo jestem... powinni częściej te krówki zapraszać do siebie :p [quote name='Kasia_zg']Witaj Kasieńko:) Fajniusi mileliście wczoraj spacerek i te zdjecia sa tak cudne :) A Fidelekiem jak zwykle jestem zachwycona słodziutki pysiolek z jezorkiem...cudny Ojejciu jak ja dawno nie widziałam takiego stadka kóz pozazdroscic takiego widoku :) Hihihi Kasiu masz niezłą metode sprzatania wezme chyba z Ciebie przykład i tez w kacik podgarne zabawki Matrxia przecież i tak jutro znowu je porozciaga po całym domu hihi:) Witaj Kasieńko!!! Mówię Ci, nie ma sensu układać tych gratów bo rano i tak jest zawsze powtórka z rozrywki :p [quote name='Pegaza'] Dobry wieczór Fidelkowa pomiziaj Fidelka, ucałuj Łukaszka :p Ty to masz tam wesoło krowy, kozy:eviltong: a u nas w mieście nudy na pudy:p Zapraszamy do Nas :lol: kóz pod dostatkiem a i inne ciekawe obiekty sie znajdą :p [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Kochani!! Zagladamy z rana by zyczyć Wam przyjemnego i wesolutkiego dzionka Buziolki dla Was gorace My również witamy i życzymy wszystkim udanego i słonecznego czwartku!!! Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj Kasiu :loveu: wiem, że czwartek to nie to samo co poniedziałek, ale mam nadzieję, że będzie równie miły jak twój ulubiony dzień tygodnia. Fidlaczek cudny chłopaczek :buzi: Quote
Alka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj Kasiu!:multi: Zapowiada się koniec upałów a Mani tak się cieszyła ... od jakiegoś czasu u niej tylko deszcze , wiatry i ogólnie pogoda do bani... :cool3: Czwartek był baaardzo gorący, a ja jeszcze goręcej miałam w kuchni... bigosik, krokieciki, gołąbki mam juz przygotowane ...:razz: Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Alka napisał(a):Witaj Kasiu!:multi: Zapowiada się koniec upałów a Mani tak się cieszyła ... od jakiegoś czasu u niej tylko deszcze , wiatry i ogólnie pogoda do bani... :cool3: Jak to "zapowiada się koniec upałów":crazyeye:? Cześć Fidlaki;) Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Cześć pso-króliki :p Ala pewnie dużo zaplanowała więc nie dziwota że bydą deszcze....:evil_lol: Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć pso-króliki :p Ala pewnie dużo zaplanowała więc nie dziwota że bydą deszcze....:evil_lol: No... u mnie w galerii na króliczym forum myśleli, że ziemia jest taka bez trawy, bo susza:evil_lol: A co to ja na pustyni mieszkam? Swinie wszystko z korzeniami powyrywały:diabloti: Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 u sąsiada krowy, u Was świniorki...ino kóz brakuje :evil_lol: Quote
Alka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Guffi napisał(a):Jak to "zapowiada się koniec upałów":crazyeye:? według prognoz od niedzieli wraca normalna temperaturka 22-23 st.;) Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 fidelek2 napisał(a):u sąsiada krowy, u Was świniorki...ino kóz brakuje :evil_lol: To pożycz;) Alka napisał(a):według prognoz od niedzieli wraca normalna temperaturka 22-23 st.;) A już myślałam, że epoka lodowcowa się szykuje:p Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cze Kasiu jest tam u was też tak duszno? padam na pysk dosłownie:mdleje: Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='fidelek2'] brodacz monachijski:roflt: Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Guffi napisał(a): brodacz monachijski:roflt: śmiej się śmiej :eviltong: wiem, że wygląda TRAGICZNIE ale dopiero w przyszłym tygodniu idziemy do fryzjera Quote
Alka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wow, jaka cudniasta mordeczka w kiteczce :loveu::loveu: U nas burza goni burzę co rusz leje jak z cebra... porządnego spacerku nie możemy zaliczyc ...:cool3: Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 u nas też Alu co chwilę pada ale ja to sie cieszę z tego powodu :lol: przynajmniej jest czym oddychać teraz i nie ma tej duchoty!!!! Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Fidlaczkowe spojrzenie z białeczkiem :razz: uwielbiam Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 spojrzenie ekstra ale ta broda to aż sie prosi o strzyżenie ;) Quote
Magda Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='fidelek2'] Aaaa....:scared:Ratujcie!! Kasiu śliczne spacerkowe zdjęcia:loveu: A to niebieskie niebo! Quote
Guffi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 fidelek2 napisał(a):śmiej się śmiej :eviltong: wiem, że wygląda TRAGICZNIE ale dopiero w przyszłym tygodniu idziemy do fryzjera No co Ty, mnie się podoba:loveu: Tak w ogóle to chciałabym go zobaczyć w takich całkiem długich włosach:p Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 A ja mogę razem z Nim? Proszę :modla::modla: Zapniemy sie w jeden plecaczek i popłyniemy do Beatki :loveu: Czwartoliński tak sobie...jestem chyba przepracowana i potrzebuję odpoczynku ale jak tu odpocząć przy Łukaszku :roll: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Strasznie szybko te włoski odrastają, nie?? :) Fidel, Ty niepoprawny przystojniaku :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wy się smiejcie a ja powiem że mi się tam taki Fidelek z 3miesięcznym zarostem podoba :loveu: To dodaje mu uroku o :razz: Oczka zrobił niewinne, tylko go teraz cmoknąc w nosa :buzi: Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 witaj Kasiu!:multi: Dziś rześko na dworku, jest czym oddychać.Nareszcie burze poszły sobie ... u nas jeszcze w nocy waliło piorunami. Quote
Recommended Posts