Kasia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Fidlasty każdego naszego gościa potrafi zmanić do zabawy :p:p tak się bawili, tak szarpali że zabawka wylądowała w śmieciach :eviltong: Quote
Kasia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 w końcu padł jak kawka :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='fidelek2']Moja kochana mordunia :loveu::loveu: [/URL [URL="http://imageshack.us"] ach jak ja Kfam te mordunie i łapunie :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ach jak ja Kfam te mordunie i łapunie :loveu: :loveu: ja też, ja też...:loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Jeszcze jedna przeróbka, którą zrobiła dla nas Alka :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 http://img130.imageshack.us/img130/3462/12qf5.jpg Jaki słodziaczek:loveu: az sie rozczuliłam:loveu: Quote
haska_12 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 http://img130.imageshack.us/img130/3462/12qf5.jpg Jakie bejbe :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Śliczny ten Twój maluszek Zmarźlaku :evil_lol: Zagnałaś już męża, żeby Cię rozgrzał?:cool3: A Fidelek jak zwykle padł na podusi- wie chłopak co dobre :lol::lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='fidelek2']Zmęczony Fidlak po zabawie :roll: Ale go pancia wymęczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Moniś napisał(a): Śliczny ten Twój maluszek Zmarźlaku :evil_lol: Zagnałaś już męża, żeby Cię rozgrzał?:cool3: A Fidelek jak zwykle padł na podusi- wie chłopak co dobre :lol::lol: Dzięki Moniko za komplementy :loveu:, ale męża choćbym chciała zagnać i tak nie dało rady bo cholera jedna umówił sie z kumplami na "małe" piwko i wybył!!! A ja zostałam sama z "dziećmi" :evil_lol::evil_lol: Fidlak nie jest głupi, wie co najlepsze :razz: Quote
Alka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 cześc Kasiu! No i mamy powtórkę pogodową.:cool3: Zero słoneczka... ale to nic i tak po obiadku wybywamy w plenerek.:multi: życzymy miłej niedzieli!:loveu: Quote
Moniś Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 fidelek2 napisał(a):Dzięki Moniko za komplementy :loveu:, ale męża choćbym chciała zagnać i tak nie dało rady bo cholera jedna umówił sie z kumplami na "małe" piwko i wybył!!! A ja zostałam sama z "dziećmi" :evil_lol::evil_lol: o widzisz! to rzeczywiście cholera z niego :evil_lol: trzeba było zadzwonić i powiedzieć, żeby wracał na rozgrzewanko :evil_lol::evil_lol: A jak wrócił to było widać, że po małym piwku, czy nieco większym? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Kasiu, Fidlaczku i Łukaszku :loveu: życzymy Wam miłego leniuchowania bez żadnych choróbsk :shake: do mnie też się cholewcia jakieś zaczyna kleić, ale walcze z nim :mad: :lol: Quote
Kasia Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Moniś napisał(a): o widzisz! to rzeczywiście cholera z niego :evil_lol: trzeba było zadzwonić i powiedzieć, żeby wracał na rozgrzewanko :evil_lol::evil_lol: A jak wrócił to było widać, że po małym piwku, czy nieco większym? :evil_lol: Raczej chyba po tym większym, bo było dosyć późno i jakoś tak obijał się o różne rzeczy :evil_lol::evil_lol: Więc nie wiem czy dałby radę rozgrzać :grin::hmmmm: Quote
Moniś Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 fidelek2 napisał(a):Raczej chyba po tym większym, bo było dosyć późno i jakoś tak obijał się o różne rzeczy :evil_lol::evil_lol: Więc nie wiem czy dałby radę rozgrzać :grin::hmmmm: hahaha :roflt::roflt::roflt: mówisz, że pożytku by z niego nie było to może i lepiej, że wcale sie nie zabrał hahaha :eviltong: Quote
Kasia Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Moniś napisał(a): hahaha :roflt::roflt::roflt: mówisz, że pożytku by z niego nie było to może i lepiej, że wcale sie nie zabrał hahaha :eviltong: Masz rację :cool3::cool3: Teraz wygłupia sie z Fidlakiem, zaraz wstawię zdjęcia :cool1::cool1: Quote
Moniś Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 fidelek2 napisał(a):Masz rację :cool3::cool3: Teraz wygłupia sie z Fidlakiem, zaraz wstawię zdjęcia :cool1::cool1: o ho :lol: tylko pokaż i męża a nie samego Fidlaka :evil_lol: no i siebie of kors :lol: Quote
Moniś Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 hahaha, Fidel jakie miny ma, ścisnął biedaka aż mu tchu zabrakło :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 I jeszcze zdjęcie Młodego :loveu::loveu: Quote
Moniś Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='fidelek2'] ale zalotne spojrzenie :loveu::loveu: A Łukaszek jak zwykle grzeczny i uśmiechnięty :loveu: Quote
Recommended Posts