Kasia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Beatko już wtorek...znów musimy czekać cały tydzień na poniedziałek :placz: A to tak długo... Ale warto :loveu: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam Kasieńko :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego popołudnia Wam życze :lol: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Oj dziewczynki niemartwie sie ten nudny tydzien szybko zleci a napewno jeszcze szybciej weekend i znów bedziemy mogły cieszyc sie poniedziałkiem [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla Fidelka:calus: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] A dla Wam śle buziaczki[/FONT] Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witam Kasieńko :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego popołudnia Wam życze :lol: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Oj dziewczynki niemartwie sie ten nudny tydzien szybko zleci a napewno jeszcze szybciej weekend i znów bedziemy mogły cieszyc sie poniedziałkiem [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tulaski dla Fidelka:calus: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A dla Wam śle buziaczki[/FONT] Cześć Kasiu :lol: Ja się wcale nie martwię bo przecież to nie koniec poniedziałków i z niecierpliwością czekam na kolejny :loveu: :p Również cieplutko pozdrawiamy :loveu: Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Pegaza napisał(a): Dzień dobry miłego dnia zyczymy:p Witaj Dario :lol: Muszę zajrzeć do Waszej galeryjki ale z Twojego podpisu nie da rady...idę poszukać inna drogą ;) Quote
Pegaza Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Fidelkowa nie szukaj bo ja poprostu jej nie mam:cool1: Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Pegaza napisał(a): Fidelkowa nie szukaj bo ja poprostu jej nie mam:cool1: Buuu... Dlaczego nie masz? Nie chce sobie założyć? ;) Quote
Pegaza Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Tak wyszło:cool1: a w zasadzie to komp jest też oblegany przez inne osoby i czasem by tu wpadnąc z wizytą to trzeba się uzbroic w cierpliwość:mad: więc sama widzisz nie dałabym rady:p ale tam nie żałuje wystarczy że wasze galerie sobie pooglądam:lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jaka zmierzwiona fryzurka :loveu: Nieład na łebku :razz: Nienawidze poniedziałków :placz: Quote
Aga76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Georgia]Moja ulubiona poza :loveu: Fidlaczek to zawodowy model![/FONT] Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ja Go też uwielbiam jak tak leży :loveu: Quote
Kasia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 PositiveThought napisał(a): witaj Kasiu :loveu: buu, tak tęsknię za poniedziałkiem... wczoraj tyle fajnych rzeczy usłyszałam :loveu: :p Beatko damy radę...jeszcze tylko 5 dni i znów nastąpi nasz najukochańszy poniedziałek :loveu: :: FiGa :: napisał(a): Nienawidze poniedziałków :placz: Jak możesz tak mówić :mad: Kocham go tak samo mocno jak umiłowanego OR :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Georgia]Kasiu - tylko się rozmarzyć i zakochać - cudna fotka :mdleje:[/FONT] [FONT=Georgia]Fidlaczek w wydaniu romantycznym...[/FONT] Quote
Pegaza Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cze Kasiu:p piekne fotki Fidelka w trawie drzemiącego:p ale te kwiatki mnie zauroczyły:p Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale u Was pieknie :) Cudne kwiatuszki...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A pozycja Fidelkowa jest bombowa :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I jak romantycznie....:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hmm słodki pycholek [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mizianko dla Fidlaczka :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I gorace buziaczki dla Ciebie :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy !! Miłego dzionka życzymy :)[/FONT] Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Pegaza'] Cze Kasiu:p piekne fotki Fidelka w trawie drzemiącego:p ale te kwiatki mnie zauroczyły:p Cze Dario :lol: Prawda, że piękne kwiatuszki rosną na mojej działeczce...? :loveu: [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale u Was pieknie :) Cudne kwiatuszki...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A pozycja Fidelkowa jest bombowa :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I jak romantycznie....:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hmm słodki pycholek [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Mizianko dla Fidlaczka :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I gorace buziaczki dla Ciebie :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiamy !! Miłego dzionka życzymy :)[/FONT] Witaj Kasieńko :lol: Cieszymy się, że Fidlasty sie podobuje :loveu: A kwiatuszki to jeszcze nie wszystkie...jutro znowu zrobie zdjęcia nowych ;) Również życzymy udanej środy i cieplutko pozdrawiamy :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Lubię do Ciebie zaglądać - urodziwe dziecię, piękny piesio, śliczna Pańcia.... Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Lubię do Ciebie zaglądać - urodziwe dziecię, piękny piesio, śliczna Pańcia.... Aż się zarumieniłam :oops: Ślicznie dziękuję :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cześć Kasiu :) Balkon pewnie oblegany przez chłopców o tej porze roku? ;) Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Kasiu :) Balkon pewnie oblegany przez chłopców o tej porze roku? ;) A właśnie, że nie :eviltong: Ocieplają, malują i robią nam balkony więc wszystko pozamykane...i strasznie ale to strasznie sie z tym ociągają :shake: Quote
Recommended Posts