Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): Hej Kasiu! No, no....ale Łukaszek ma piękne M1:cool3: Fiu, fiuuu. Chyba go stamtąd nie wygonisz:eviltong: Gratuluję pomysłu na firankę. Szykuje się policjant w rodzinie?:lol: Policjant...być może :lol: Wszak strażak już jest (Tomek) więc dlaczego nie policjant? :cool3: Super firanka, co nie? :eviltong: :: FiGa :: napisał(a): WOw Łukaś ma pokój jak z marzeń :multi: Jeszcze nie...jeszcze musimy ten niebieski zamalować na zielono i wtedy będzie GIT!!! :multi: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No ładnie, ładnie. Teraz zauważyłam wóz strażacki na parapecie:cool3: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): No ładnie, ładnie. Teraz zauważyłam wóz strażacki na parapecie:cool3: Masz dobre oko...:p Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Fidlasta Ty masz pomysły takie jak ja:crazyeye: tyle że ja mam rolete z taką falbanką i chciałam doszyć te stworki bo można kupic je osobno po 10 zeta za sztuke ale jednak z tego zamiaru zrezygnowałam bo naprzeciwko stoi blok a w nim ludzie mieszkają podglądacze:eviltong: to zakładam typowe firanki:p pięknie pięknie to wygląda:p Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 fidelek2 napisał(a):Masz dobre oko...:p I jeszcze zdjęcie Łukaszka na parapecie i muchę na ścianie:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Magda a koprucha na ścianie nie widzisz czasem?:eviltong: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pegaza napisał(a): Fidlasta Ty masz pomysły takie jak ja:crazyeye: tyle że ja mam rolete z taką falbanką i chciałam doszyć te stworki bo można kupic je osobno po 10 zeta za sztuke ale jednak z tego zamiaru zrezygnowałam bo naprzeciwko stoi blok a w nim ludzie mieszkają podglądacze:eviltong: to zakładam typowe firanki:p pięknie pięknie to wygląda:p My na szczęście nie mamy z tamtej strony żadnego bloku...jest sklep meblowy a za nim cmentarz więc nie muszę sie obawiać żadnych podglądaczy :p:p Dziękuję :loveu: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): I jeszcze zdjęcie Łukaszka na parapecie i muchę na ścianie:evil_lol::evil_lol: Pegaza napisał(a): Magda a koprucha na ścianie nie widzisz czasem?:eviltong: No właśnie to samo chciałam napisać, że pewnie jeszcze ze 2 kopruchy siedzą obok muszki :evil_lol: Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pegaza napisał(a):Magda a koprucha na ścianie nie widzisz czasem?:eviltong: fidelek2 napisał(a):No właśnie to samo chciałam napisać, że pewnie jeszcze ze 2 kopruchy siedzą obok muszki :evil_lol: :obrazic::obrazic::obrazic: Się rozkręciłam:eviltong: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a): :obrazic::obrazic::obrazic: Się rozkręciłam:eviltong: no proszę...się obraziła :eviltong: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='PositiveThought'] ale ślicznie :loveu: ja to bym tak chciała - ale wiek mi nie pozwala... :( strach się bać! a kto tam się będzie pytał Ciebie o wiek...:loveu: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 PositiveThought napisał(a): na przykład jak ktoś w odwiedziny przyjdzie :p pośmieje się przynajmniej... Będzie wesoło i zabawnie i nie będzie musiała się martwić, że goście będą się nudzić :p Chciałam zrobić Fidlakowi jakieś fotki to skubany schwał mi sie za łóżko nie chce stamtąd wyleźć... :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] O, nawet w tle Łukaszka widać :multi: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 PositiveThought napisał(a): jaki słodziutki pycholek :loveu: kocham te mokre noseczki :loveu: a ja jeszcze bardziej :loveu::loveu: Yorkie napisał(a): Witaj Kasiu! O, nawet w tle Łukaszka widać :multi: Przeważnie gdzie Fidelek tam Łukaszek...a jak już Łukaszek w kimono zapada to wtedy Fidelek tam gdzie Łukaszek :p:p Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2'] Potargany Fidelek z mokrym noskiem :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='fidelek2'] [FONT=Comic Sans MS]ach uwielbiam te noseczki, takie mokrusie :loveu: ale bym chciała dać teraz buziaczka w taki nochalek :placz:[/FONT] Quote
Aga76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Kasiu, [/FONT] [FONT=Georgia]pozdrawiam w poniedziałek i życzę udanego dzionka[/FONT] :loveu: [quote name='fidelek2'] [FONT=Georgia]Cudne zdjęcia Fidlaczka, kochany śpiący nochalek. I fryzurka niczego sobie :razz: [/FONT] Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia]Witaj Kasiu, [/FONT] [FONT=Georgia]pozdrawiam w poniedziałek i życzę udanego dzionka[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]Cudne zdjęcia Fidlaczka, kochany śpiący nochalek. I fryzurka niczego sobie :razz: [/FONT] Witaj Aguś!!! Również serdecznie pozdrawiamy i przesyłamy ogromne buziaki :loveu: Uwielbiam te Jego potargane fryzurki, mogłabym Go wtedy cały czas całować i ściskać, i całować i ściskać i tak na przemian :loveu: Quote
Pegaza Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cze Fidelkowa:p Łukaszek śpiący wygląda jak lalka chou chou:p Fidelek pilnujący swego pańcia małego:p pozdrowienia słoneczne:p Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Pegaza'] Cze Fidelkowa:p Łukaszek śpiący wygląda jak lalka chou chou:p Fidelek pilnujący swego pańcia małego:p pozdrowienia słoneczne:p cześć Dario :lol: Fidlasty niby ucieka przed Małym ale tak naprawdę to On Go bardzo bardzo kocha :loveu: i jak tylko Łukaszek zaśnie to w sekund 5 jest przy Nim :p Quote
Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!!:lol: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Fidelek to jak aniołek stróz Łuaszka :) Urocza to foteczka[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I słodki pycholek mojego ulubieńca Buzial w ten słodki nochal [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego popoludnia Wam życze [/FONT] Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 PositiveThought napisał(a): hej Kasiu :cool3: jak tam poniedziałek, nasz ulubiony dzień tygodnia? :cool1: mizianko dla facetów :loveu: uwielbiam poniedziałki :loveu: tak bardzo je kocham, że mogłyby być tylko ONE :loveu: i żadnych weekendów :loveu: Zgadzasz sie ze mną? :cool1: Quote
Recommended Posts