Sara_i_Aris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witaj Kasiu! A ja nie mam balkonu :oops: W miejscu, gdzie miał niby być, mój tata postanowił zrobić gabinet z wielkim oknem. Aris przejął okno :lol: To takie pocieszenie zamiast balkonu :multi: A zresztą ludzie by się gapili, bo mieszkam przy głównej ulicy :razz: Niektórzy biorą Arisa za kota albo figurkę :evil_lol: [quote name='fidelek2'] Zdechlak :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]haha to zdjęcie mnie normalnie powaliło - no po prostu boskie :loveu: :lol: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S my mamy balkon betonowy, czyli cały zasłonięty i odkąd nie zagościł u nas Oskarcio wszytsko było super, a teraz kiedy mały jest taki upeirdliwy i ciągle prosi, żeby go wziąć na ręcę, bo on też chce popatrzeć to wolałabym mieć jakieś szczebelki, przez które mógłby się patrzeć hihi[/FONT] Quote
Kasia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Alka'] Cześć Kasiu ! Ale się Was naszukałam...:cool3: w końcu weszłam do swojej i przez Twoj banerek:evil_lol: Zmieniłaś tytuł i już miałam kłopot:evil_lol: co do balkoniku, to u nas cały zasłonięty i ciągle Tuffiego muszę podnosić i pokazywać mu świat...ile się muszę naprosić ,żeby Tż coś z tym zrobił...:cool3: Witaj Alusiu :loveu: Się kamuflujemy...:p [quote name='Yorkie'] Witaj Kasiu! A ja nie mam balkonu :oops: W miejscu, gdzie miał niby być, mój tata postanowił zrobić gabinet z wielkim oknem. Aris przejął okno :lol: To takie pocieszenie zamiast balkonu :multi: A zresztą ludzie by się gapili, bo mieszkam przy głównej ulicy :razz: Niektórzy biorą Arisa za kota albo figurkę :evil_lol: Zdechlak :evil_lol: Balkon fajna rzecz, we wcześniejszym mieszkaniu też nie mieliśmy balkonu i bardzo żałowałam - teraz mamy i nie zamieniłabym go na NIC!!! :lol: Jest gdzie posiedzieć, poopalać sie, kawkę z koleżanką wypić...:eviltong: Zdechlak jak sie patrzy...do tej pory zresztą :p [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]haha to zdjęcie mnie normalnie powaliło - no po prostu boskie :loveu: :lol: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S my mamy balkon betonowy, czyli cały zasłonięty i odkąd nie zagościł u nas Oskarcio wszytsko było super, a teraz kiedy mały jest taki upeirdliwy i ciągle prosi, żeby go wziąć na ręcę, bo on też chce popatrzeć to wolałabym mieć jakieś szczebelki, przez które mógłby się patrzeć hihi[/FONT] Super, że sie podoba :loveu: Mi też by to nie przeszkadzało, że jest cały zasłonięty ale jak już jest i Fidel i Łukaszek to żal mi trochę Ich...co za przyjemność patrzenia przez balkon gdy nic sie nie widzi tylko słyszy :shake: Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='fidelek2']Sylwuś nie ma rzeczy niemożliwych - jeszcze sie możesz zdziwić do czego to zdolna może być Figowa :diabloti:Hahah w jej zachowainu już mnie nic nie zdziwi :diabloti::diabloti: Kasiu! :crazyeye: Ja jestem pod olbrzymim wrażeniem tych pierwszychi tej ostatniej przeróbeczki :loveu::loveu::loveu: Po prostu czad :loveu::loveu: Ta jego kitka :loveu: I bałagan wypracowany z Łukaszkiem :loveu::loveu: http://img138.imageshack.us/img138/2366/tnimg0372sm4.jpg Hahahah :roflt: Po tej kitce taka elvisowa grzywa mu się zrobiła :evil_lol::evil_lol: Ach ten Twój bannerek :loveu::loveu: :diabloti: Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 A tutaj jak kolorowo:loveu: Pełno przeróbeczek, zdjęć urwisów:multi: Kasia ma urlop?:razz: Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Palatino Linotype] Hej Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak tu u Was pieknie śliczne foteczki i przeróbeczki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Czyzby Fidelek od września wybierał sie do szkoły :)boskie to zdjecie:loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A jaki on dzielny na dodatek tak pilnuje swojego dobytku zuch chłopak :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka gorace :)[/FONT] Quote
Kasia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Ta jego kitka :loveu: I bałagan wypracowany z Łukaszkiem :loveu::loveu: http://img138.imageshack.us/img138/2366/tnimg0372sm4.jpg Hahahah :roflt: Po tej kitce taka elvisowa grzywa mu się zrobiła :evil_lol::evil_lol: Boska, no nie...:evil_lol::evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] Śliczna przeróbka :loveu: [quote name='fidelek2'] :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Śliczne to słoneczno-kuchene dzień dobry i te roześmiane minki :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Łukaszek widzę, że na brak zajęć nie narzeka, nawet z rana wie, czym się zająć hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Buziaczki i miłej soboty zyczymy :multi:[/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='fidelek2'] Łukaszek trymuje Fidelka:evil_lol: Witamy Kasię i jej łobuzy w taki piękny dzionek:loveu: Quote
Pegaza Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dzień dobry:lol: halu halu po główce:eviltong: a tutaj ten uśmiech psotny widze:evil_lol: znów przelotem bo sie cosik wyrobić nie umie:roll: pozdrawiam miłego dnia:p Quote
Kasia_zg Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzien dobry Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale u Was odrana promienne uśmiechy na buśkach...sliczne fotusie :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Bidulek Fidelek za to Łukaszek w siudnym niebie hihi :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego dzionka Buziolki[/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 http://img87.imageshack.us/img87/1169/tn2fj4.jpg Oj oj :loveu: Łukaś masz cudną minke :loveu: Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Helol Fidlasta:p patrz patrze i oczom nie wierze mamy tą samą tapete nawet:lol: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pegaza napisał(a): Helol Fidlasta:p patrz patrze i oczom nie wierze mamy tą samą tapete nawet:lol: No...wczoraj ja położyliśmy :lol: Jeszcze tylko ścianę chcemy przemalować na jasny zielony żeby pasowało z wykładziną :lol: Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A to nie macie ją położoną od ziemi do góry bo widze wyżej niebieską tapete:p my juz niedługo i też będziemy zmieniac na inny kolor zażyczyła sobie bordo:crazyeye: ale podziele też z ecri zeby za ciemno nie było w pokoju. Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pegaza napisał(a): A to nie macie ją położoną od ziemi do góry bo widze wyżej niebieską tapete:p my juz niedługo i też będziemy zmieniac na inny kolor zażyczyła sobie bordo:crazyeye: ale podziele też z ecri zeby za ciemno nie było w pokoju. Nie, nie mamy na całej długości ściany. To niebieskie to farba ale na takim ozdobnym tynku i niezbyt to teraz pasuje z tą tapetą. Musimy zmienić kolor, więc wymyśliłam jasny zielony żeby pasowało do wykładziny. Chciałam na początku żółty ale zółtą mam firankę i za dużo by tego było. ;) Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hej Kasiu! No, no....ale Łukaszek ma piękne M1:cool3: Fiu, fiuuu. Chyba go stamtąd nie wygonisz:eviltong: Gratuluję pomysłu na firankę. Szykuje się policjant w rodzinie?:lol: Quote
Recommended Posts