Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Kasiu!
A ja nie mam balkonu :oops: W miejscu, gdzie miał niby być, mój tata postanowił zrobić gabinet z wielkim oknem. Aris przejął okno :lol: To takie pocieszenie zamiast balkonu :multi: A zresztą ludzie by się gapili, bo mieszkam przy głównej ulicy :razz: Niektórzy biorą Arisa za kota albo figurkę :evil_lol:

[quote name='fidelek2']

Zdechlak :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kasiu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]haha to zdjęcie mnie normalnie powaliło - no po prostu boskie :loveu: :lol: :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]P.S my mamy balkon betonowy, czyli cały zasłonięty i odkąd nie zagościł u nas Oskarcio wszytsko było super, a teraz kiedy mały jest taki upeirdliwy i ciągle prosi, żeby go wziąć na ręcę, bo on też chce popatrzeć to wolałabym mieć jakieś szczebelki, przez które mógłby się patrzeć hihi[/FONT]

Posted

[quote name='Alka']
Cześć Kasiu !

Ale się Was naszukałam...:cool3: w końcu weszłam do swojej i przez Twoj banerek:evil_lol: Zmieniłaś tytuł i już miałam kłopot:evil_lol:

co do balkoniku, to u nas cały zasłonięty i ciągle Tuffiego muszę podnosić i pokazywać mu świat...ile się muszę naprosić ,żeby Tż coś z tym zrobił...:cool3:

Witaj Alusiu :loveu:

Się kamuflujemy...:p

[quote name='Yorkie']
Witaj Kasiu!
A ja nie mam balkonu :oops: W miejscu, gdzie miał niby być, mój tata postanowił zrobić gabinet z wielkim oknem. Aris przejął okno :lol: To takie pocieszenie zamiast balkonu :multi: A zresztą ludzie by się gapili, bo mieszkam przy głównej ulicy :razz: Niektórzy biorą Arisa za kota albo figurkę :evil_lol:

Zdechlak :evil_lol:

Balkon fajna rzecz, we wcześniejszym mieszkaniu też nie mieliśmy balkonu i bardzo żałowałam - teraz mamy i nie zamieniłabym go na NIC!!! :lol:
Jest gdzie posiedzieć, poopalać sie, kawkę z koleżanką wypić...:eviltong:

Zdechlak jak sie patrzy...do tej pory zresztą :p

[quote name='Daga_i_Oskar']

[FONT=Comic Sans MS]haha to zdjęcie mnie normalnie powaliło - no po prostu boskie :loveu: :lol: :loveu: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]P.S my mamy balkon betonowy, czyli cały zasłonięty i odkąd nie zagościł u nas Oskarcio wszytsko było super, a teraz kiedy mały jest taki upeirdliwy i ciągle prosi, żeby go wziąć na ręcę, bo on też chce popatrzeć to wolałabym mieć jakieś szczebelki, przez które mógłby się patrzeć hihi[/FONT]

Super, że sie podoba :loveu:

Mi też by to nie przeszkadzało, że jest cały zasłonięty ale jak już jest i Fidel i Łukaszek to żal mi trochę Ich...co za przyjemność patrzenia przez balkon gdy nic sie nie widzi tylko słyszy :shake:

Posted

[quote name='fidelek2']Sylwuś nie ma rzeczy niemożliwych - jeszcze sie możesz zdziwić do czego to zdolna może być Figowa :diabloti:Hahah w jej zachowainu już mnie nic nie zdziwi :diabloti::diabloti:

Kasiu! :crazyeye: Ja jestem pod olbrzymim wrażeniem tych pierwszychi tej ostatniej przeróbeczki :loveu::loveu::loveu: Po prostu czad :loveu::loveu:

Ta jego kitka :loveu: I bałagan wypracowany z Łukaszkiem :loveu::loveu:

http://img138.imageshack.us/img138/2366/tnimg0372sm4.jpg
Hahahah :roflt: Po tej kitce taka elvisowa grzywa mu się zrobiła :evil_lol::evil_lol:

Ach ten Twój bannerek :loveu::loveu: :diabloti:

Posted

[FONT=Palatino Linotype] Hej Kasieńko!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Jak tu u Was pieknie śliczne foteczki i przeróbeczki :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Czyzby Fidelek od września wybierał sie do szkoły :)boskie to zdjecie:loveu:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A jaki on dzielny na dodatek tak pilnuje swojego dobytku zuch chłopak :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka gorace :)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Śliczne to słoneczno-kuchene dzień dobry i te roześmiane minki :loveu: :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Łukaszek widzę, że na brak zajęć nie narzeka, nawet z rana wie, czym się zająć hihi[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Buziaczki i miłej soboty zyczymy :multi:[/FONT]

Posted

Dzień dobry:lol:
halu halu po główce:eviltong:

a tutaj ten uśmiech psotny widze:evil_lol:

znów przelotem bo sie cosik wyrobić nie umie:roll:
pozdrawiam miłego dnia:p

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Dzien dobry Kasieńko!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ale u Was odrana promienne uśmiechy na buśkach...sliczne fotusie :loveu: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Bidulek Fidelek za to Łukaszek w siudnym niebie hihi :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego dzionka Buziolki[/FONT]

Posted

Pegaza napisał(a):

Helol Fidlasta:p
patrz patrze i oczom nie wierze mamy tą samą tapete nawet:lol:

No...wczoraj ja położyliśmy :lol: Jeszcze tylko ścianę chcemy przemalować na jasny zielony żeby pasowało z wykładziną :lol:

Posted

A to nie macie ją położoną od ziemi do góry bo widze wyżej niebieską tapete:p my juz niedługo i też będziemy zmieniac na inny kolor zażyczyła sobie bordo:crazyeye: ale podziele też z ecri zeby za ciemno nie było w pokoju.

Posted

Pegaza napisał(a):

A to nie macie ją położoną od ziemi do góry bo widze wyżej niebieską tapete:p my juz niedługo i też będziemy zmieniac na inny kolor zażyczyła sobie bordo:crazyeye: ale podziele też z ecri zeby za ciemno nie było w pokoju.

Nie, nie mamy na całej długości ściany. To niebieskie to farba ale na takim ozdobnym tynku i niezbyt to teraz pasuje z tą tapetą.
Musimy zmienić kolor, więc wymyśliłam jasny zielony żeby pasowało do wykładziny. Chciałam na początku żółty ale zółtą mam firankę i za dużo by tego było. ;)

Posted

Hej Kasiu!
No, no....ale Łukaszek ma piękne M1:cool3: Fiu, fiuuu. Chyba go stamtąd nie wygonisz:eviltong:

Gratuluję pomysłu na firankę. Szykuje się policjant w rodzinie?:lol: