Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Kasia wchodzi do pokoju i pyta "Kto to zrobił?" a Łukaś paluszkiem na Fidlaka :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Jak wchodzę do pokoju to Oni nawet nie spojrzą na mnie bo tak są pochłonięci zabawą-niszczeniem :diabloti:
Nawet jak sie odezwę to i tak udają, że nic nie słyszą...

Kasia_zg napisał(a):
[FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Wkońcu wiecej czasu by zajrzec do Was!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]I przyznam ogladajac foteczki poprawił mi sie humorek :D[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Biedny fidlasty on to musi narzekac na brak prywatności nawet w takich chwilach hihi[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Hmm patrzacna ta foteczke odrazu pomyślałam o wierszyku "Pawel i Gaweł" a wtym przypadku Łikaszek i Fidelek w jednym spali domku Fidlasty na górze Łukaszek na dole...hehe :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Poprostu słodka foteczka :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A bałagam mnie rozbawił do łez....Ty to Kasiu sie nasprzątasz przy takich rozrabiakach :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Wszystki efoteczki sa fantastyczne :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Gorący buzial dla Łukaszka [/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Słodziutki buziak dla Fidelka[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]I oczywiście dla Ciebie Kasiu gorace buziaki :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Miłej nocki życze i kolorowych słodziutkich snów Dobranoc Kochani [/FONT]

Witaj Kasieńko!!!

Oj tak, sprzątania mam po nich masę i non stop...jedno poskładam, pochowam to odwracając sie potykam sie o następne - i tak w kółko :p Czasami to myślę sobie, ze chyba nie ma sensu sprzątać do samego wieczora aż nie pójdą spać bo za chwilę pobojowisko jest z powrotem :diabloti:

Dziękujemy za buziaki i pięknego Misiaczka :loveu::loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Jak mija dzsiejszy dzionek??[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego popołudnia życzymy i gorace buziaczki Wam przesyłamy[/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']

jak on to robi? :lol:
nie wpadł? :lol:
nieźle go suszyło...

roboty renowacyjne na placu 8)
Fidlasty tworzy nowy system bujania, wymyślony oczywiście przez inżyniera Łukaszka :loveu:

na działeczkę? Łukaś wydaje się zaskoczony tym pomysłem :lol:

Dziwne ale nie wpadł...:p sama sie dziwiłam!!!

Akurat ocieplają u nas blok i robią nam nowe balkony, więc Fidlak chciał tym panom tylko pomóc :diabloti:

Łukaś zaskoczony jak zwykle - nie lubi chodzić na działkę bo staram się Go tam nie puszczać samego a jemu to nie bardzo odpowiada :p

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Z samego ranka zaglądamy do Was by powiedzieć Dzień dobry!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]I życzyć przyjemnego i milusiego dzionka z ogromną ilościa cieplutkich promyków słonka [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Jak zwykle piekne u Was te foteczki :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Hihi wiele spodziewałam sie po Fidelku ale że on akrobata :D Czegóż to sie nie zrobi jak suszy...;) brawo :loveu: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ale skarby wykopal fidlasty :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla całej rodzinki [/FONT]

Posted

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Palatino Linotype]Z samego ranka zaglądamy do Was by powiedzieć Dzień dobry!![/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]I życzyć przyjemnego i milusiego dzionka z ogromną ilościa cieplutkich promyków słonka [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Jak zwykle piekne u Was te foteczki :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Hihi wiele spodziewałam sie po Fidelku ale że on akrobata :D Czegóż to sie nie zrobi jak suszy...;) brawo :loveu: [/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Ale skarby wykopal fidlasty :)[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla całej rodzinki [/FONT]

Witaj Kasienko :multi:

Czasami sama jestem zdziwiona do czego to zdolny jest mój pies :loveu:

Również pozdrawiamy i przesyłamy ogromne buziaki!!!!!!!

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Psisko zwinne jest :evil_lol: Figowa to taka łamaga że od razu by tam wylądowała :evil_lol:

Sylwuś nie ma rzeczy niemożliwych - jeszcze sie możesz zdziwić do czego to zdolna może być Figowa :diabloti:

Posted

Drugie zdjęcie jest genialne:loveu:
Nie wiedziałam, że Fidlak z Lukaszkiem potrafią taki bajzel zrobić. Nawet ja tak nie potrafię:crazyeye:

Muszę Ci napisać, że jestem w takiej samej sytuacji jak byłaś niedawno. Mój aparat miał 1,5 roku. Ktoś go naumyślnie zniszczył. na imprezie. Ktoś niszczył wszystkie aparaty:crazyeye:. No i skradziono baterię. Widać, że chciał go zniszczyć i chyba aż po nim skakał, było widać ślady odbitych butów. Biedny aparacik:-(...

Zastanawiam się teraz nad kupnem nowego, ale z powodu remontu mogę się tego szybko nie doczekać. Ale szczerze mówiąc-napaliłam się już na Sony DSC H7 S:p

Posted

[quote name='fidelek2']

[FONT=Georgia]Ale super, mamy kilku Fidlaczków do podziwiania [/FONT]:loveu:

[quote name='fidelek2']

[FONT=Georgia]To już prawdziwe cudo :mdleje:rewelacja!

Pozdrawiamy słonecznie Kasię i dżentelmenów. Życzymy udanego dzionka :loveu: Dziękujemy za dobre słowo i pocieszenie.
[/FONT]

Posted

Witam:p serdecznie i upalnie
dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałam:roll:
ale obiecuje że od dzis to nadrobie:p

syn?:roll: słodki:loveu:
skąd ja znam ten bałagan:evil_lol:

Posted

Guffi napisał(a):

Drugie zdjęcie jest genialne:loveu:
Nie wiedziałam, że Fidlak z Lukaszkiem potrafią taki bajzel zrobić. Nawet ja tak nie potrafię:crazyeye:

Muszę Ci napisać, że jestem w takiej samej sytuacji jak byłaś niedawno. Mój aparat miał 1,5 roku. Ktoś go naumyślnie zniszczył. na imprezie. Ktoś niszczył wszystkie aparaty:crazyeye:. No i skradziono baterię. Widać, że chciał go zniszczyć i chyba aż po nim skakał, było widać ślady odbitych butów. Biedny aparacik:-(...

Zastanawiam się teraz nad kupnem nowego, ale z powodu remontu mogę się tego szybko nie doczekać. Ale szczerze mówiąc-napaliłam się już na Sony DSC H7 S:p

Karolinko to i tak jeszcze nic :p
Często wśród tych wszystkich zabawek znajduję rzeczy, których wcześniej szukałam a nie znalazłam...Cuda przeróżne sie tam przewijają, począwszy od przykrywek, garnków, misek i chochli przez piloty, płyty, klucze, młotki Tomkowe i nie młotki po buty i bieliznę wyciągniętą z szuflad :diabloti:
Im więcej takich różności tym bardziej są chłopaki szczęśliwe :loveu:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]
Ale super, mamy kilku Fidlaczków do podziwiania
[/FONT]:loveu:
[FONT=Georgia]To już prawdziwe cudo :mdleje:rewelacja!

Pozdrawiamy słonecznie Kasię i dżentelmenów. Życzymy udanego dzionka :loveu: Dziękujemy za dobre słowo i pocieszenie.
[/FONT]

Aguś miło nam, że przeróbki sie podobają :loveu:

Również życzymy udanego dnia :loveu:

[quote name='Pegaza']
Witam:p serdecznie i upalnie
dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałam:roll:
ale obiecuje że od dzis to nadrobie:p

syn?:roll: słodki:loveu:
skąd ja znam ten bałagan:evil_lol:

Cześć :multi:

Cieszymy się bardzo z odwiedzin i zapraszamy jak najczęściej :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Karolinko to i tak jeszcze nic :p
Często wśród tych wszystkich zabawek znajduję rzeczy, których wcześniej szukałam a nie znalazłam...Cuda przeróżne sie tam przewijają, począwszy od przykrywek, garnków, misek i chochli przez piloty, płyty, klucze, młotki Tomkowe i nie młotki po buty i bieliznę wyciągniętą z szuflad :diabloti:
Im więcej takich różności tym bardziej są chłopaki szczęśliwe :loveu:

Przerażasz mnie:crazyeye:
Jak często to sprzątasz:evil_lol:?