Kasia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Kasia wchodzi do pokoju i pyta "Kto to zrobił?" a Łukaś paluszkiem na Fidlaka :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Jak wchodzę do pokoju to Oni nawet nie spojrzą na mnie bo tak są pochłonięci zabawą-niszczeniem :diabloti: Nawet jak sie odezwę to i tak udają, że nic nie słyszą... Kasia_zg napisał(a):[FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wkońcu wiecej czasu by zajrzec do Was!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I przyznam ogladajac foteczki poprawił mi sie humorek :D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Biedny fidlasty on to musi narzekac na brak prywatności nawet w takich chwilach hihi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hmm patrzacna ta foteczke odrazu pomyślałam o wierszyku "Pawel i Gaweł" a wtym przypadku Łikaszek i Fidelek w jednym spali domku Fidlasty na górze Łukaszek na dole...hehe :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Poprostu słodka foteczka :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A bałagam mnie rozbawił do łez....Ty to Kasiu sie nasprzątasz przy takich rozrabiakach :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wszystki efoteczki sa fantastyczne :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Gorący buzial dla Łukaszka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Słodziutki buziak dla Fidelka[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I oczywiście dla Ciebie Kasiu gorace buziaki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłej nocki życze i kolorowych słodziutkich snów Dobranoc Kochani [/FONT] Witaj Kasieńko!!! Oj tak, sprzątania mam po nich masę i non stop...jedno poskładam, pochowam to odwracając sie potykam sie o następne - i tak w kółko :p Czasami to myślę sobie, ze chyba nie ma sensu sprzątać do samego wieczora aż nie pójdą spać bo za chwilę pobojowisko jest z powrotem :diabloti: Dziękujemy za buziaki i pięknego Misiaczka :loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak mija dzsiejszy dzionek??[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego popołudnia życzymy i gorace buziaczki Wam przesyłamy[/FONT] Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='fidelek2']Dzień dobry w niedzielny deszczowy poranek... Opiekun małego Łukaszka :loveu: Na każdym kroku :loveu: Dzielny Fidel :loveu: Quote
Kasia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Po pracy poszliśmy na spacerek... ...na działeczkę... gdzie Fidlaka trochę podsuszyło...:p Quote
Kasia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='PositiveThought'] jak on to robi? :lol: nie wpadł? :lol: nieźle go suszyło... roboty renowacyjne na placu 8) Fidlasty tworzy nowy system bujania, wymyślony oczywiście przez inżyniera Łukaszka :loveu: na działeczkę? Łukaś wydaje się zaskoczony tym pomysłem :lol: Dziwne ale nie wpadł...:p sama sie dziwiłam!!! Akurat ocieplają u nas blok i robią nam nowe balkony, więc Fidlak chciał tym panom tylko pomóc :diabloti: Łukaś zaskoczony jak zwykle - nie lubi chodzić na działkę bo staram się Go tam nie puszczać samego a jemu to nie bardzo odpowiada :p Quote
:: FiGa :: Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 http://img76.imageshack.us/img76/1636/tnimg0238dp7.jpg Fidlaczek tak wypoważniał z tą grzyweczką że normalnie nie mogę się nadziwić zawszze gdy tu wchodze :loveu: Psisko zwinne jest :evil_lol: Figowa to taka łamaga że od razu by tam wylądowała :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Z samego ranka zaglądamy do Was by powiedzieć Dzień dobry!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I życzyć przyjemnego i milusiego dzionka z ogromną ilościa cieplutkich promyków słonka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak zwykle piekne u Was te foteczki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hihi wiele spodziewałam sie po Fidelku ale że on akrobata :D Czegóż to sie nie zrobi jak suszy...;) brawo :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale skarby wykopal fidlasty :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla całej rodzinki [/FONT] Quote
Kasia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Z samego ranka zaglądamy do Was by powiedzieć Dzień dobry!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I życzyć przyjemnego i milusiego dzionka z ogromną ilościa cieplutkich promyków słonka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak zwykle piekne u Was te foteczki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hihi wiele spodziewałam sie po Fidelku ale że on akrobata :D Czegóż to sie nie zrobi jak suszy...;) brawo :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale skarby wykopal fidlasty :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Buziaczki dla całej rodzinki [/FONT] Witaj Kasienko :multi: Czasami sama jestem zdziwiona do czego to zdolny jest mój pies :loveu: Również pozdrawiamy i przesyłamy ogromne buziaki!!!!!!! Quote
Kasia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Psisko zwinne jest :evil_lol: Figowa to taka łamaga że od razu by tam wylądowała :evil_lol: Sylwuś nie ma rzeczy niemożliwych - jeszcze sie możesz zdziwić do czego to zdolna może być Figowa :diabloti: Quote
madziasto4 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dobry wieczór :) Wszystko obejrzane, wszystko przeczytane :p Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Oj Fidelek rozrabiaka :lol: Czyżby kopał dołek w piasku? :lol: Quote
Kasia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Ma ktoś ochotę na wspólną zabawę...? :diabloti: Quote
Guffi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Drugie zdjęcie jest genialne:loveu: Nie wiedziałam, że Fidlak z Lukaszkiem potrafią taki bajzel zrobić. Nawet ja tak nie potrafię:crazyeye: Muszę Ci napisać, że jestem w takiej samej sytuacji jak byłaś niedawno. Mój aparat miał 1,5 roku. Ktoś go naumyślnie zniszczył. na imprezie. Ktoś niszczył wszystkie aparaty:crazyeye:. No i skradziono baterię. Widać, że chciał go zniszczyć i chyba aż po nim skakał, było widać ślady odbitych butów. Biedny aparacik:-(... Zastanawiam się teraz nad kupnem nowego, ale z powodu remontu mogę się tego szybko nie doczekać. Ale szczerze mówiąc-napaliłam się już na Sony DSC H7 S:p Quote
Aga76 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='fidelek2'] [FONT=Georgia]Ale super, mamy kilku Fidlaczków do podziwiania [/FONT]:loveu: [quote name='fidelek2'] [FONT=Georgia]To już prawdziwe cudo :mdleje:rewelacja! Pozdrawiamy słonecznie Kasię i dżentelmenów. Życzymy udanego dzionka :loveu: Dziękujemy za dobre słowo i pocieszenie. [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witam:p serdecznie i upalnie dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałam:roll: ale obiecuje że od dzis to nadrobie:p syn?:roll: słodki:loveu: skąd ja znam ten bałagan:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Guffi napisał(a): Drugie zdjęcie jest genialne:loveu: Nie wiedziałam, że Fidlak z Lukaszkiem potrafią taki bajzel zrobić. Nawet ja tak nie potrafię:crazyeye: Muszę Ci napisać, że jestem w takiej samej sytuacji jak byłaś niedawno. Mój aparat miał 1,5 roku. Ktoś go naumyślnie zniszczył. na imprezie. Ktoś niszczył wszystkie aparaty:crazyeye:. No i skradziono baterię. Widać, że chciał go zniszczyć i chyba aż po nim skakał, było widać ślady odbitych butów. Biedny aparacik:-(... Zastanawiam się teraz nad kupnem nowego, ale z powodu remontu mogę się tego szybko nie doczekać. Ale szczerze mówiąc-napaliłam się już na Sony DSC H7 S:p Karolinko to i tak jeszcze nic :p Często wśród tych wszystkich zabawek znajduję rzeczy, których wcześniej szukałam a nie znalazłam...Cuda przeróżne sie tam przewijają, począwszy od przykrywek, garnków, misek i chochli przez piloty, płyty, klucze, młotki Tomkowe i nie młotki po buty i bieliznę wyciągniętą z szuflad :diabloti: Im więcej takich różności tym bardziej są chłopaki szczęśliwe :loveu: Quote
Kasia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia] Ale super, mamy kilku Fidlaczków do podziwiania [/FONT]:loveu: [FONT=Georgia]To już prawdziwe cudo :mdleje:rewelacja! Pozdrawiamy słonecznie Kasię i dżentelmenów. Życzymy udanego dzionka :loveu: Dziękujemy za dobre słowo i pocieszenie. [/FONT] Aguś miło nam, że przeróbki sie podobają :loveu: Również życzymy udanego dnia :loveu: [quote name='Pegaza'] Witam:p serdecznie i upalnie dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałam:roll: ale obiecuje że od dzis to nadrobie:p syn?:roll: słodki:loveu: skąd ja znam ten bałagan:evil_lol: Cześć :multi: Cieszymy się bardzo z odwiedzin i zapraszamy jak najczęściej :lol: Quote
Guffi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Karolinko to i tak jeszcze nic :p Często wśród tych wszystkich zabawek znajduję rzeczy, których wcześniej szukałam a nie znalazłam...Cuda przeróżne sie tam przewijają, począwszy od przykrywek, garnków, misek i chochli przez piloty, płyty, klucze, młotki Tomkowe i nie młotki po buty i bieliznę wyciągniętą z szuflad :diabloti: Im więcej takich różności tym bardziej są chłopaki szczęśliwe :loveu: Przerażasz mnie:crazyeye: Jak często to sprzątasz:evil_lol:? Quote
Recommended Posts