Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Pancia :mad: Co ty sobie wyobrażasz wstawiając TE momenty z zyciaFidlaka? :mad: :evil_lol:

A Łukaś to po prostu... :loveu:

A bo tak wszyscy tylko pokazują siku i nic więcej, to ja se pomyślałam, że jak już uwieczniłam tą chwilę to się nią pochwale, co nie...? :diabloti:

Wiem :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Kasiu!
Gratuluję nowego aparatu :multi: Moim zdaniem Canon jest niczego sobie, sama mam tej firmy i nie narzekam ;)

fidelek2 napisał(a):

Biedny Fidelek :shake: Nawet chwili prywatności nie może zaznać w spokoju...

fidelek2 napisał(a):

Świetnie się uzupełniają :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu,
pozdrawiamy bardzo serdecznie i cieplutko całą rodzinkę, przesyłamy niedzielne buziaki :calus:
[/FONT]

[FONT=Georgia]Kochany fidlaczkowy nochalek [/FONT]

[FONT=Georgia]Najsłodszy uśmiech pod słońcem[/FONT]

[FONT=Georgia]Męska przyjaźń [/FONT]

[FONT=Georgia]Grzeczne mokradełko[/FONT]

[FONT=Georgia]Idzie kabanosik...[/FONT]

[FONT=Georgia]Sik męski - styl klasyczny - suuper[/FONT]

[FONT=Georgia]Przyjaciele

Kasiu, w galerii jak zawsze masz cudowne fotki pełne ciepła i optymizmu. Mam nadzieję, że tym razem aparat będzie służył bez zastrzeżeń.
[/FONT]

Posted

fidelek2 napisał(a):
Dzień dobry w niedzielny deszczowy poranek...

Biedny Fidlak.... musi uciekać na okno przed tym małym rozbójnikiem:shake::lol: Już niedługo będzie bez szans:evil_lol:

Bannerek cudny!:loveu: Zaraz wytajniczę kto, jak i dlaczego:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Biedny Fidlak.... musi uciekać na okno przed tym małym rozbójnikiem:shake::lol: Już niedługo będzie bez szans:evil_lol:

Bannerek cudny!:loveu: Zaraz wytajniczę kto, jak i dlaczego:diabloti:

Tajnicz tajnicz, może Ci się uda...:diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Tajnicz tajnicz, może Ci się uda...:diabloti:

Miało być wytajniaczę:lol::evil_lol:
Już wiem, że Luthien:eviltong:

Kiedyś się skuszę na nowy. Muszą być zdjęcia

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Miało być wytajniaczę:lol::evil_lol:
Już wiem, że Luthien:eviltong:

Tośmy sie dogadały...:evil_lol:

Od razu poznać, że to banerek Jej autorstwa, prawda? :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol:

Ujęłam tylko część pokoju bo wstyd mi było pokazać resztę :evil_lol: Normalnie gały mi wyszły jak zobaczyłat co te 2 oszołomy zrobiły z pokojem :diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ujęłam tylko część pokoju bo wstyd mi było pokazać resztę :evil_lol: Normalnie gały mi wyszły jak zobaczyłat co te 2 oszołomy zrobiły z pokojem :diabloti:

Kasiu, jaki wstyd :crazyeye: toż to normalny wygląd po zabawie...

wow, tego cudniastego awatarka nie da się nie zauważyc:loveu::loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):

Kasiu, jaki wstyd :crazyeye: toż to normalny wygląd po zabawie...

Alu zabawki to swoją drogą, tam były przytargane nasze buciory, garnki i przykrywki z kuchni, rolka papieru toaletowego rozszarpana po całym pokoju przez Fidlaka, ciuszki Małego wytargane z szafki i porozwalane i paczka paluszków porozsypywana po całej podłodze :diabloti:
A oni szczęśliwi bardzo :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]bGirl chyba trafiła do krainy zabawek...
chłopaki wiedzą jak się bawić, trzeba brać z nich przykład..
i oczywiście nie da się nic nie napisać o nowym banerku
po prostu bajeczny...

pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

fidelek2 napisał(a):
Kasia wchodzi do pokoju i pyta "Kto to zrobił?" a Łukaś paluszkiem na Fidlaka :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Wkońcu wiecej czasu by zajrzec do Was!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]I przyznam ogladajac foteczki poprawił mi sie humorek :D[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Biedny fidlasty on to musi narzekac na brak prywatności nawet w takich chwilach hihi[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Hmm patrzacna ta foteczke odrazu pomyślałam o wierszyku "Pawel i Gaweł" a wtym przypadku Łikaszek i Fidelek w jednym spali domku Fidlasty na górze Łukaszek na dole...hehe :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Poprostu słodka foteczka :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A bałagam mnie rozbawił do łez....Ty to Kasiu sie nasprzątasz przy takich rozrabiakach :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Wszystki efoteczki sa fantastyczne :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Gorący buzial dla Łukaszka [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Słodziutki buziak dla Fidelka[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]I oczywiście dla Ciebie Kasiu gorace buziaki :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Miłej nocki życze i kolorowych słodziutkich snów Dobranoc Kochani [/FONT]

Posted

PositiveThought napisał(a):

skupia się jak zawodowiec, a siki męskie stylem dowolnym... ba, nawet stylem drzewnym jak najbardziej OK :Cool!:

jejciu, te oczka :loveu:
tak dawno mnie nie było, tęskniłam za tym pysiaczkiem :loveu: i Fidlasiastym teeż

cóż za pochłaniająca lektura :razz:

Witaj Kasiu!
aparacik, bannerek - :cool3:
a bałagan w pokoju sprawia, że czuję się jak u siebie w domu...

Witaj Betako!!! Miło Cię 'widzieć' :loveu:

Mówię Ci, duet nie z tej ziemi...momentami to płaczę ze śmiechu jak widzę co wyprawiają :lol:
Fidlak to niby ucieka od Niego ale tak naprawdę to chodzi za Nim jak cień i tylko czeka aż Mały zacznie coś robić aby mu w tym potowarzyszyć i pomóc w rozbiórce np.odkurzacza - wczoraj otworzyli i zaczęli się bawić workiem z tym całym syfem :diabloti:
A o pozostawieniu gdzieś na wierzchu worka ze śmieciami, choćby tylko na chwilke to nawet nie mam co mysleć - sekund pięć i Łukaszek w worku siedzi :diabloti:

Posted

bGirl napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]bGirl chyba trafiła do krainy zabawek...
chłopaki wiedzą jak się bawić, trzeba brać z nich przykład..
i oczywiście nie da się nic nie napisać o nowym banerku
po prostu bajeczny...

pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Witaj Karinko!!!

I serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy :loveu::loveu: