Kasia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Pancia :mad: Co ty sobie wyobrażasz wstawiając TE momenty z zyciaFidlaka? :mad: :evil_lol: A Łukaś to po prostu... :loveu: A bo tak wszyscy tylko pokazują siku i nic więcej, to ja se pomyślałam, że jak już uwieczniłam tą chwilę to się nią pochwale, co nie...? :diabloti: Wiem :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witaj Kasiu! Gratuluję nowego aparatu :multi: Moim zdaniem Canon jest niczego sobie, sama mam tej firmy i nie narzekam ;) fidelek2 napisał(a): Biedny Fidelek :shake: Nawet chwili prywatności nie może zaznać w spokoju... fidelek2 napisał(a): Świetnie się uzupełniają :evil_lol: Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 fidelek2 napisał(a): Pełne skupienie :p A Pańcia po nim posprzątała? :mad: Quote
Kasia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Dzień dobry w niedzielny deszczowy poranek... Quote
Aga76 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Georgia]Dzień dobry Kasiu, pozdrawiamy bardzo serdecznie i cieplutko całą rodzinkę, przesyłamy niedzielne buziaki :calus:[/FONT] [FONT=Georgia]Kochany fidlaczkowy nochalek [/FONT] [FONT=Georgia]Najsłodszy uśmiech pod słońcem[/FONT] [FONT=Georgia]Męska przyjaźń [/FONT] [FONT=Georgia]Grzeczne mokradełko[/FONT] [FONT=Georgia]Idzie kabanosik...[/FONT] [FONT=Georgia]Sik męski - styl klasyczny - suuper[/FONT] [FONT=Georgia]Przyjaciele Kasiu, w galerii jak zawsze masz cudowne fotki pełne ciepła i optymizmu. Mam nadzieję, że tym razem aparat będzie służył bez zastrzeżeń. [/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witajcie :multi: Fidlaś tak powaznie wygląda z ta grzyweczką :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kasiu.. Twój bannerek... :mdleje: Niesamowity :loveu: Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Kasiu.. Twój bannerek... :mdleje: Niesamowity :loveu: Też oniemiałam z zachwytu jak go dostałam :loveu::loveu: Quote
Magda Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Dzień dobry w niedzielny deszczowy poranek... Biedny Fidlak.... musi uciekać na okno przed tym małym rozbójnikiem:shake::lol: Już niedługo będzie bez szans:evil_lol: Bannerek cudny!:loveu: Zaraz wytajniczę kto, jak i dlaczego:diabloti: Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Magda_Miki napisał(a): Biedny Fidlak.... musi uciekać na okno przed tym małym rozbójnikiem:shake::lol: Już niedługo będzie bez szans:evil_lol: Bannerek cudny!:loveu: Zaraz wytajniczę kto, jak i dlaczego:diabloti: Tajnicz tajnicz, może Ci się uda...:diabloti: Quote
Magda Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Tajnicz tajnicz, może Ci się uda...:diabloti: Miało być wytajniaczę:lol::evil_lol: Już wiem, że Luthien:eviltong: Kiedyś się skuszę na nowy. Muszą być zdjęcia Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Magda_Miki napisał(a): Miało być wytajniaczę:lol::evil_lol: Już wiem, że Luthien:eviltong: Tośmy sie dogadały...:evil_lol: Od razu poznać, że to banerek Jej autorstwa, prawda? :lol: Quote
Magda Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Prawda. Śliczny, piękny, dobrane kolory:loveu: SUPER!! Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 fidelek2 napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol: Ujęłam tylko część pokoju bo wstyd mi było pokazać resztę :evil_lol: Normalnie gały mi wyszły jak zobaczyłat co te 2 oszołomy zrobiły z pokojem :diabloti: Quote
Alka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Ujęłam tylko część pokoju bo wstyd mi było pokazać resztę :evil_lol: Normalnie gały mi wyszły jak zobaczyłat co te 2 oszołomy zrobiły z pokojem :diabloti: Kasiu, jaki wstyd :crazyeye: toż to normalny wygląd po zabawie... wow, tego cudniastego awatarka nie da się nie zauważyc:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alka napisał(a): Kasiu, jaki wstyd :crazyeye: toż to normalny wygląd po zabawie... Alu zabawki to swoją drogą, tam były przytargane nasze buciory, garnki i przykrywki z kuchni, rolka papieru toaletowego rozszarpana po całym pokoju przez Fidlaka, ciuszki Małego wytargane z szafki i porozwalane i paczka paluszków porozsypywana po całej podłodze :diabloti: A oni szczęśliwi bardzo :loveu: Quote
WinterGirl Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS]bGirl chyba trafiła do krainy zabawek... chłopaki wiedzą jak się bawić, trzeba brać z nich przykład.. i oczywiście nie da się nic nie napisać o nowym banerku po prostu bajeczny... pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Ujęłam tylko część pokoju bo wstyd mi było pokazać resztę :evil_lol: Normalnie gały mi wyszły jak zobaczyłat co te 2 oszołomy zrobiły z pokojem :diabloti:Kasia wchodzi do pokoju i pyta "Kto to zrobił?" a Łukaś paluszkiem na Fidlaka :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Kasieńko!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wkońcu wiecej czasu by zajrzec do Was!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I przyznam ogladajac foteczki poprawił mi sie humorek :D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Biedny fidlasty on to musi narzekac na brak prywatności nawet w takich chwilach hihi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hmm patrzacna ta foteczke odrazu pomyślałam o wierszyku "Pawel i Gaweł" a wtym przypadku Łikaszek i Fidelek w jednym spali domku Fidlasty na górze Łukaszek na dole...hehe :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Poprostu słodka foteczka :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A bałagam mnie rozbawił do łez....Ty to Kasiu sie nasprzątasz przy takich rozrabiakach :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wszystki efoteczki sa fantastyczne :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Gorący buzial dla Łukaszka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Słodziutki buziak dla Fidelka[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I oczywiście dla Ciebie Kasiu gorace buziaki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłej nocki życze i kolorowych słodziutkich snów Dobranoc Kochani [/FONT] Quote
Kasia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 PositiveThought napisał(a): skupia się jak zawodowiec, a siki męskie stylem dowolnym... ba, nawet stylem drzewnym jak najbardziej OK :Cool!: jejciu, te oczka :loveu: tak dawno mnie nie było, tęskniłam za tym pysiaczkiem :loveu: i Fidlasiastym teeż cóż za pochłaniająca lektura :razz: Witaj Kasiu! aparacik, bannerek - :cool3: a bałagan w pokoju sprawia, że czuję się jak u siebie w domu... Witaj Betako!!! Miło Cię 'widzieć' :loveu: Mówię Ci, duet nie z tej ziemi...momentami to płaczę ze śmiechu jak widzę co wyprawiają :lol: Fidlak to niby ucieka od Niego ale tak naprawdę to chodzi za Nim jak cień i tylko czeka aż Mały zacznie coś robić aby mu w tym potowarzyszyć i pomóc w rozbiórce np.odkurzacza - wczoraj otworzyli i zaczęli się bawić workiem z tym całym syfem :diabloti: A o pozostawieniu gdzieś na wierzchu worka ze śmieciami, choćby tylko na chwilke to nawet nie mam co mysleć - sekund pięć i Łukaszek w worku siedzi :diabloti: Quote
Kasia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]bGirl chyba trafiła do krainy zabawek... chłopaki wiedzą jak się bawić, trzeba brać z nich przykład.. i oczywiście nie da się nic nie napisać o nowym banerku po prostu bajeczny... pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Witaj Karinko!!! I serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts