Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześc Kasiu!:multi: Cudne foteczki z wizyty u teściów :loveu: Fidelek wspaniale się dogaduje z duzym Benem:loveu:, widać przyjazny z niego piesio, nie to co mój Tuffiasty ...:cool3: Uwielbiam ogladać ujęcia dziecko + pies , a widzieć Łukaszka w towarzystwie Fidelka i Bena to rozkosz dla oczu ...:loveu::loveu: pozdrawiam serdecznie ! Quote
Kasia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Witaj Alu :multi: No, Łukaszek nie boi sie żadnego psa a na widok Bena to aż piszczał z radości :lol: Tym bardziej była wieksza radość, bo Ben dawał sobie robić z nim wszystko, nie uciekał a wręcz był szczęśliwy ze ktoś Go gdzieś tam drapie i głaszcze :lol: A Młody cały happy bo mógł sie bawić z takim dużym psem!!! Fidel to na sam Jego widok ucieka, czasami tylko tak z tajniaka podejdzie do Łukaszka i go poliże albo obwącha ale zaraz i tak ucieka...:p Quote
Jagoda1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jeszcze raz obejrzałam zdjęcia ludzko-psiowe - cudne!!! Quote
Kasia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Jeszcze raz obejrzałam zdjęcia ludzko-psiowe - cudne!!! Dziękujemy ślicznie :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dzień doberek!:multi: Upały odpuściły,fajnie się rano spaceruje jak nie mu duchoty... u nas pochmurno ale nie pada... jak tam humorki? pozdrawiamy serdecznie !:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Cześć Kasiu :) Stara...przyjaźń nie rdzewieje- pamiętam zdjęcie malusiego Fidelka z Benem :) Quote
WinterGirl Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS]HellO[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale ogromne "zamczysko"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czy tam aby nie straszy?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Kasia_zg Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witaj Kasieńko!! Wkońcu znalazłam troszke wiecej czasu i nadrobiłam u Was zaległości!! Zdjecia sa fantastyczne jak zawsze zreszta...a te ostatnio to mnie powalaja...to niesamowite ze tak wielki pies jak Ben pozwala sobie na wszystko małemu dziecku! Wogóle Ben jest pieknym psiakiem zawsze podobały mi sie Bernardyny własnie te potezne jak Ben...A na foteczce urocza razem wygladają...:lol: A Łukaszek rosnie jak na drożdzach:loveu: Nio i moja ulubiona słodka mordeczka...Fidelem ma słodziachce tego pysiolka:calus: Pozdrawiam Was gorace i zycze przyjemnego popołudnia i udanego wieczorku:) Buziaczki dla Was Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 no masz,:cool3: lata po innych blożkach a tu cisza...:cool3: hej Kasiu !:multi: Cieszysz się ,że juz piateczek?:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 No, cieszę się bardzo :multi: :multi: I z tego że to juz piateczek i z tego, że dzis idziemy kupić nowy aparat :multi: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 fidelek2 napisał(a): I z tego że to juz piateczek i z tego, że dzis idziemy kupić nowy aparat :multi: ha, widziałam ,że jakiś podtekst :multi: aparacik ? super, życzę udanego zakupu:p Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Mam nowy aparat :multi: Kupiliśmy Canona A570 :multi: i tym razem już go nie oddamy!!!!! Jest taki jakiego szukaliśmy :lol: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 mam nosa :multi: zerkam sobie w trakcie meczu siatkówki a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi: super te premierowe foteczki, bo mniemam ,że z nowego sprzęciku zapodane :multi: Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alka napisał(a): mam nosa :multi: zerkam sobie w trakcie meczu siatkówki a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi: super te premierowe foteczki, bo mniemam ,że z nowego sprzęciku zapodane :multi: Nos Cię nie zawodzi Alu :cool3: Fotki na razie takie sobie bo go jeszcze dobrze nie rozpracowałam... Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cześć Kasiu! :) Gratuluję nowego aparaciku, mam nadzieję, że będziecie z niego zadowoleni :) Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 ...i już po kąpieli - wysuszony, mięciutki i puchaty :loveu: Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Kasiu! :) Gratuluję nowego aparaciku, mam nadzieję, że będziecie z niego zadowoleni :) Ja też mam taka nadzieję :p Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Kasiu :) Stara...przyjaźń nie rdzewieje- pamiętam zdjęcie malusiego Fidelka z Benem :) Ach ja też pamiętam!:loveu: Taka czarna kropeczka przy wielkich łapach Bena fidelek2 napisał(a): Łukaszkowie chyba się też kąpiel przyda:eviltong::loveu: Gratuluje nowego aparatu:cool3: Quote
Kasia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Łukaszek wcinał czekoladkę a Fidel pazerniak oblizywał mu rączki i buzię :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pancia :mad: Co ty sobie wyobrażasz wstawiając TE momenty z zyciaFidlaka? :mad: :evil_lol: A Łukaś to po prostu... :loveu: Quote
Recommended Posts