Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześc Kasiu!:multi:

Cudne foteczki z wizyty u teściów :loveu: Fidelek wspaniale się dogaduje z duzym Benem:loveu:, widać przyjazny z niego piesio, nie to co mój Tuffiasty ...:cool3:

Uwielbiam ogladać ujęcia dziecko + pies , a widzieć Łukaszka w towarzystwie Fidelka i Bena to rozkosz dla oczu ...:loveu::loveu:

pozdrawiam serdecznie !

Posted

Witaj Alu :multi:

No, Łukaszek nie boi sie żadnego psa a na widok Bena to aż piszczał z radości :lol:
Tym bardziej była wieksza radość, bo Ben dawał sobie robić z nim wszystko, nie uciekał a wręcz był szczęśliwy ze ktoś Go gdzieś tam drapie i głaszcze :lol: A Młody cały happy bo mógł sie bawić z takim dużym psem!!! Fidel to na sam Jego widok ucieka, czasami tylko tak z tajniaka podejdzie do Łukaszka i go poliże albo obwącha ale zaraz i tak ucieka...:p

Posted

dzień doberek!:multi:

Upały odpuściły,fajnie się rano spaceruje jak nie mu duchoty... u nas pochmurno ale nie pada...
jak tam humorki?

pozdrawiamy serdecznie !:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]HellO[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ale ogromne "zamczysko"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]czy tam aby nie straszy?[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

Witaj Kasieńko!!
Wkońcu znalazłam troszke wiecej czasu i nadrobiłam u Was zaległości!!
Zdjecia sa fantastyczne jak zawsze zreszta...a te ostatnio to mnie powalaja...to niesamowite ze tak wielki pies jak Ben pozwala sobie na wszystko małemu dziecku! Wogóle Ben jest pieknym psiakiem zawsze podobały mi sie Bernardyny własnie te potezne jak Ben...A na foteczce urocza razem wygladają...:lol:

A Łukaszek rosnie jak na drożdzach:loveu:
Nio i moja ulubiona słodka mordeczka...Fidelem ma słodziachce tego pysiolka:calus:

Pozdrawiam Was gorace i zycze przyjemnego popołudnia i udanego wieczorku:)
Buziaczki dla Was

Posted

fidelek2 napisał(a):

I z tego że to juz piateczek i z tego, że dzis idziemy kupić nowy aparat :multi:

ha, widziałam ,że jakiś podtekst :multi: aparacik ? super, życzę udanego zakupu:p

Posted

mam nosa :multi: zerkam sobie w trakcie meczu siatkówki a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi:

super te premierowe foteczki, bo mniemam ,że z nowego sprzęciku zapodane :multi:

Posted

Alka napisał(a):

mam nosa :multi: zerkam sobie w trakcie meczu siatkówki a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi:

super te premierowe foteczki, bo mniemam ,że z nowego sprzęciku zapodane :multi:

Nos Cię nie zawodzi Alu :cool3:

Fotki na razie takie sobie bo go jeszcze dobrze nie rozpracowałam...

Posted

madziasto4 napisał(a):

Cześć Kasiu! :)

Gratuluję nowego aparaciku, mam nadzieję, że będziecie z niego zadowoleni :)

Ja też mam taka nadzieję :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Kasiu :)

Stara...przyjaźń nie rdzewieje- pamiętam zdjęcie malusiego Fidelka z Benem :)

Ach ja też pamiętam!:loveu: Taka czarna kropeczka przy wielkich łapach Bena

fidelek2 napisał(a):

Łukaszkowie chyba się też kąpiel przyda:eviltong::loveu:

Gratuluje nowego aparatu:cool3: