:: FiGa :: Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 O Bosz... :loveu: http://img501.imageshack.us/img501/5885/tnp1020736gj8.jpg Kasiu on mnie podrywa, uwielbiam takie miny :loveu: Łukaś :buzi: Duzy kolega tez piękny :loveu: I widać że misiowaty z niego typ, spokojny pies :loveu: Tylko szkoda że na łańcuchu. Quote
Kasia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Duzy kolega tez piękny :loveu: I widać że misiowaty z niego typ, spokojny pies :loveu: Tylko szkoda że na łańcuchu. Na łańcuchu On jest tylko wtedy jak ktoś do nich przychodzi, to bardzo przyjazny i wesoły pies, cieszy sie na widok człowieka bardzo i zaraz chciałby na niego wskakiwać i rozdawać całusy :loveu: a to jednak 90 kilo żywej wagi wiec nie wiem czy przeżyłabyś taki skok :p A tak normalnie to biega sobie luzem po podwórku i pilnuje posesji :lol: Quote
Guffi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Cześć Kasiu:multi: [quote name='fidelek2'] Fidel, kolega Ben i Łukaszek :loveu: Chyba kogoś zapomniałaś przedstawić:mad: Quote
Kasia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Guffi napisał(a): Cześć Kasiu:multi: Chyba kogoś zapomniałaś przedstawić:mad: cześć :p Pana Teścia zapomniałam przedstawić - teraz już wiecie :p Quote
Guffi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć :p Pana Teścia zapomniałam przedstawić - teraz już wiecie :p No, tak mi się też coś wydawało, że o Panu Teściu zapomniałaś:lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 fidelek2 napisał(a):Na łańcuchu On jest tylko wtedy jak ktoś do nich przychodzi, to bardzo przyjazny i wesoły pies, cieszy sie na widok człowieka bardzo i zaraz chciałby na niego wskakiwać i rozdawać całusy :loveu: a to jednak 90 kilo żywej wagi wiec nie wiem czy przeżyłabyś taki skok :p A tak normalnie to biega sobie luzem po podwórku i pilnuje posesji :lol:Aaaaa no chyba że :loveu::loveu: Też chce mieć taką rodzinkę :loveu::loveu: Quote
Moniś Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Cześć Kasiu :multi: 'Chwilę' mnie nie było, a z Łukaszka zrobił się prawdziwy facet :razz: Urósł, że ho ho :lol: Kolega Ben fajniutki :loveu: A wszyscy trzej wyglądają powalająco :loveu: Pozdrawiam Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu :multi: 'Chwilę' mnie nie było, a z Łukaszka zrobił się prawdziwy facet :razz: Urósł, że ho ho :lol: Kolega Ben fajniutki :loveu: A wszyscy trzej wyglądają powalająco :loveu: Pozdrawiam Cześć Moniczko :multi: Czy tym razem wróciłaś na dłużej, czy znowu znikniesz po cichutku...? ;) Quote
Moniś Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Moniczko :multi: Czy tym razem wróciłaś na dłużej, czy znowu znikniesz po cichutku...? ;) Myślę, że troszkę pobędę ;);) może nawet wstawię jakieś fotki Nodiego, które najpierw muszę zrobić :razz: Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Moniś napisał(a): Myślę, że troszkę pobędę ;);) może nawet wstawię jakieś fotki Nodiego, które najpierw muszę zrobić :razz: Też mam taka nadzieję ;) Stęskniłam się już za Noddusiem, nie każ długo czekać na zdjecia :p Quote
Sara_i_Aris Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witaj Kasiu! [quote name='fidelek2'] Jak mu dobrze, mmm :loveu: [quote name='fidelek2'] On go je?! On go je! :evil_lol: Smaczny chociaż był? :razz: [quote name='fidelek2'] Witajcie Fidlaste piękności :loveu: :multi: Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Yorkie napisał(a): Jak mu dobrze, mmm :loveu: Saro, chyba za dobrze mu właśnie nie było bo sie strasznie wyrywał - wyciągałam mu jakieś paprochy z oczków a On tego bardzo nie lubi :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 fidelek2 napisał(a):Saro, chyba za dobrze mu właśnie nie było bo sie strasznie wyrywał - wyciągałam mu jakieś paprochy z oczków a On tego bardzo nie lubi :diabloti: Sprawia mylne wrażenie :-? Dałam się nabrać :oops: Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Yorkie napisał(a): Sprawia mylne wrażenie :-? Dałam się nabrać :oops: Bo z Niego jest taki mały agent :cool3: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='fidelek2'] Przyjaciele :loveu: [quote name='fidelek2'] Ojeju, ale Łukaszek ma oryginalnego konika na biegunach:multi::lol: Słodki dzieciaczek z niego. Wydaje mi się czy maluszek jest do Ciebie podobny?:cool3: Fidlasty też zapuścił włoski na pysiu:cool3: Super! Super! Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ojeju, ale Łukaszek ma oryginalnego konika na biegunach:multi::lol: Słodki dzieciaczek z niego. Wydaje mi się czy maluszek jest do Ciebie podobny?:cool3: Teraz jest zdecydowanie podobny do mnie :lol: Na początku wszyscy mówili że do Tomka, że cały tata ale teraz se to zmieniło - i bardzo dobrze :loveu::loveu: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 fidelek2 napisał(a):Teraz jest zdecydowanie podobny do mnie :lol: Na początku wszyscy mówili że do Tomka, że cały tata ale teraz se to zmieniło - i bardzo dobrze :loveu::loveu: Wiedziałam!:loveu: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Nowa buda? Ciekawe gdzie będzie stała:lol: Może w przedpokoju?:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Magda_Miki napisał(a): Nowa buda? Ciekawe gdzie będzie stała:lol: Może w przedpokoju?:evil_lol: Zaraz przy drzwiach wejściowych :diabloti: Quote
Recommended Posts