Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 psiulka napisał(a): Nie zazdroszczę, ja bym nie wytrzymała nerwowo :evil_lol: Pałą ich!! :x :x Faktycznie bardzo ostre i wyraźne zdjęcia. Co to za feralny model? Fidelek śliczny :loveu: Branocka :bye: Ja właśnie jestem cała w nerwach :angryy: Miałam wystawić pewnemu psiakowi w potrzebie aukcje na allegro ale jestem tak wkurzona, że nawet sie za to nie zabieram :shake: Nie mam weny twórczej ani chęci ...jutro coś pomyślę - jak mi przejdzie oczywiscie!!! To był Panasonic FX12 i nam sie trafiła taka pechowa sztuka :shake: Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 PositiveThought napisał(a): znając różne preferencje Łukaszka, myślałam na początku, że z największym apetytem zajada ten kabelek :lol: ale masz pecha, kurczę O.o Beatko, kable i wszelkie inne niedozwolone rzeczy smakują mu najbardziej i najbardziej sie do nich garnie :p Od zawsze powtarzałam, że mam w życiu strasznego pecha i jak widać jest to prawda...:shake: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 fidelek2 napisał(a): Od zawsze powtarzałam, że mam w życiu strasznego pecha i jak widać jest to prawda...:shake: Oj Kasiu, przesadzasz :cool3: Masz szczęśliwą ,świetną rodzinkę , cóż więcej...;) a aparacik, rzecz nabyta, zdarza się felerna... Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a): Oj Kasiu, przesadzasz :cool3: Masz szczęśliwą ,świetną rodzinkę , cóż więcej...;) a aparacik, rzecz nabyta, zdarza się felerna... Dzięki Alu za miłe słowa :loveu: Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alka napisał(a):Oj Kasiu, przesadzasz :cool3: Masz szczęśliwą ,świetną rodzinkę , cóż więcej...;) a aparacik, rzecz nabyta, zdarza się felerna... a przede wszystkim Fidelka ;) Quote
Kasia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Witajcie niedzielnie i cieplutko :lol::lol: Jako że, w dalszym ciągu nie mam cyfrówki a mam telefon z aparatem to teraz będę wklejać zdjęcia robione nim :lol: Nie będzie to to samo ale zawsze coś :p Że też wcześniej na to nie wpadłam, że mogę robić zdjęcia telefonem :splat: Quote
Sara_i_Aris Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witaj Kasiu! Pechowy aparat Ci się trafił... Ale przecież możesz zamówić drugi taki sam, wada prawdopodobnie nie dotyczy całej serii, tylko tego jednego. Ale to już zależy do Ciebie, nie bedę do niczego zmuszała ;) fidelek2 napisał(a): :lol: fidelek2 napisał(a): Hurra, w końcu Łukaszek :multi: fidelek2 napisał(a): Zdechły/pacnięty pies :evil_lol: Niepotrzebne skreślić :evil_lol: Telefon to bardzo pożyteczna rzecz. Parę funkcji w jednym :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Yorkie napisał(a): Telefon to bardzo pożyteczna rzecz. Parę funkcji w jednym :evil_lol: No, racja :lol: Tylko że ja nie przywiązuję wagi do takich rzeczy i dopiero wczoraj skojarzyłam, że przecież telefonem też mogę robić zdjęcia :p Wcześniej wcale a wcale nie używałam aparatu w komórce.... Quote
Guffi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ej! Dlaczego nikt nie świętował 3-setnej stronki?! 300:multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cześć Kasiu Znowu bez aparatu bidulko;) Chcecie ten sam model kupić? Co u chłopców? :) U nas upał...:) Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Cześć Madziu!!! U nas duchota straszna, nie ma czym oddychać :lol: słonka niby nie ma ale gorko jest :p Tym razem kupujemy Canona A560 :multi: Nasz poprzedni aparat to też był Canon i byliśmy z niego bardzo zadowoleni. Wiemy czego mozna sie po nim spodziewać i na 100% nagrywa i odtwarza filimiki z dźwiękiem :lol: Chłopaki w porządku, taka pogoda teraz fajna że całymi dniami siedzimy z Nimi na działce :lol: Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Madziu!!! U nas duchota straszna, nie ma czym oddychać :lol: słonka niby nie ma ale gorko jest :p Tym razem kupujemy Canona A560 :multi: Nasz poprzedni aparat to też był Canon i byliśmy z niego bardzo zadowoleni. Wiemy czego mozna sie po nim spodziewać i na 100% nagrywa i odtwarza filimiki z dźwiękiem :lol: Chłopaki w porządku, taka pogoda teraz fajna że całymi dniami siedzimy z Nimi na działce :lol: A u nas słońce operuje cały czas :lol: Pogoda naprawdę letnia, nawet w szkole dziś się czuło, jakby to był już koniec czerwca- gorąco, same zastępstwa, ludzi mało. Ale to przez matury... W takim razie życzę, żeby zakup był udany i nie było niespodzianek;) Ja też się tak cichaczem zastanawiam nad aparatem...ale na razie csiii..:lol: Nie dziwię się, trzeba wykorzystywać pogodę i przebywać na świeżym powietrzu tak długo, na ile czas wolny pozwoli :lol: Ale na takich osiedlowych spacerach moi chłopcy się męczą szybko- jest tak gorąco...Najlepsza jest właśnie taka działeczka- trochę słońca, trochę cienia... Quote
Guffi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cześć:multi: U nas też strasznie cieplutko i dobrze, bo bym zmarzła;):evil_lol: Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Cześć Karola!!! Aleś Ty ciepłolubna...:cool3: ****************************************************** Jeszcze troszkę Fidlaczka :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 fidelek2 napisał(a): Witajcie Fidlaste łapeczki :sweetCyb: Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Yorkie napisał(a): Witajcie Fidlaste łapeczki :sweetCyb: Witaj Saro :sweetCyb: nane napisał(a): Kto psa ubił :mad: I porzucił łapeczki :angryy: Wszystko jest na swoim miejscu - i łapeczki i Fidlasty nie ubity :p:p Quote
nane Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 fidelek2 napisał(a): Wszystko jest na swoim miejscu - i łapeczki i Fidlasty nie ubity :p:p całe szczęście :loveu: Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 nane napisał(a): całe szczęście :loveu: właśnie chrapie przy mojej nodze :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witaj Kasiu!! Doczytałam własnie wszystko, obejrzałam wszystkie cudowne foteczki :) Szkoda że tak wyszło tym aparacikiem ale teraz napewno bedzie o wiele lepsiejszy i tez napewno bedziesz zadowolona :) Przesyłamy Wam pozdrowionka, buziaczki dla Ciebie i Łukaszka :loveu: oraz mocne tulaski dla Fidelka:calus: Dobranoc Kochani!! Quote
:: FiGa :: Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 fidelek2 napisał(a): Tym razem kupujemy Canona A560 :multi: Nasz poprzedni aparat to też był Canon i byliśmy z niego bardzo zadowoleni. Wiemy czego mozna sie po nim spodziewać i na 100% nagrywa i odtwarza filimiki z dźwiękiem :lol: To jest super aparat :multi: Moja kuzynka ma właśnie takiego, zrobiłam kilka fotek Figowej i jestem zachwycona - nie to co moj stary badziew :mad::placz: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To jest super aparat :multi: Moja kuzynka ma właśnie takiego, zrobiłam kilka fotek Figowej i jestem zachwycona - nie to co moj stary badziew :mad::placz:I tak robisz super foty;):loveu: Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :loveu: Dzień dobry :loveu: Kochani Mamy cudowny cieplutki ranek pora wstać i pomachać ogonkiem :Dog_run: :Dog_run: Quote
Recommended Posts