Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidelek2 napisał(a):

Jest! Tak! Aparat doszedł :multi: Fidlasty :loveu:

Piekne robi zdjęcia, super pyszczki Fidlakowe :loveu::loveu:

Całujemy gorąco :buzi: Pozdrów Łukasia :oops::loveu:

Posted

Hej !

Cieszę się ,że aparacik w końcu do Was dotarł.Widzę ,że szybko się z nim zaprzyjazniłaś , świetne efekty...:multi::multi:

Mówisz 4 tygodnioe beż sprzętu a Fidelek nic a nic nie zapomniał jak się pozuje... słodki modelik z niego :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzieńdobry Kasiu!!
Ciesze sie że juz macie aparacik...Ta fidelkowa foteczka jest przesłodka...nic tylko ucałować w tego nochalka:loveu: A do tego to zniewalające spojrzenie i ten słodziachny jezorek....oh i ah....

Miłego dnia!!

Posted

Ja sie też cieszę z nowego aparaciku :multi: dzisiaj porobię jeszcze zdjecia plenerowe, ale wcześniej muszę go poustawiać bo wydaje mi sie, że są troszke za ostre :lol:

Alu, Fidelek pozuje owszem ale tylko wtedy jak mam w rece dropsiki czekoladowe :p

Witaj Kasiu, cieszymy sie że do nas wpadłaś i również życzymy przyjemnego i słonecznego piątku :lol:

Cześć Sylwuś, no mówię Ci - aparat rewelka ;) ino jeszcze muszę go wyczaić do końca! Łukaszek wycałowany i wyściskany :loveu: :loveu:

Betako, podniosłaś się już? :eviltong:

Nane i Agusiu Terierko - Ja sama 'poleciałam' na te oczy :loveu: Spojrzenie prawie jak amanta filmowego z francuskiego romansu :razz:

Posted

Witaj Kasiu!
Oh yeah! Dostałaś już aparacik! No i na brak zdjęć nie ma co narzekać :razz:

fidelek2 napisał(a):

Co za poza! Fidele zdaje się mówić 'Chesz się bić?'. To ja lecę... :scared:

fidelek2 napisał(a):

Buzi buzi :buzi:

fidelek2 napisał(a):

Fidelek padł ze zmęczenia :mdleje:

fidelek2 napisał(a):

Ach i och! Jęzorek! Słodki jęzorek :multi: :eviltong: :multi:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

W takim razie czekamy na genialne zdjęcia planerowe :loveu:

Yorkie napisał(a):

Witaj Kasiu!
Oh yeah! Dostałaś już aparacik! No i na brak zdjęć nie ma co narzekać :razz:

Zdjeć plenerowych ani żadnych innych nie będzie :shake:
Aparat został odesłany do zwrotu, ponieważ nagrywanie filmików oraz ich późniejsze odtwarzanie odbywało sie bez żadnego dźwięku (jak kino nieme conajmniej :evil_lol: ) a przy zakupie powiedziano nam, że nagrywanie jest z dźwiękiem - a zależało nam na tym bardzo!!!

Posted

Alka napisał(a):

Kasiu, a dobrze aparacik sprawdziliście ? :roll: ja mam niby taki marniutki a nagrywam z dzwiękiem :p

Tak Alu, sprawdziliśmy dokładnie. Tomek był z nim nawet u kolegi w serwisie bo też myslał, że może coś źle sprawdza. Ale nie, on nie nagrywa ani nie odtwarza z dźwiękiem :shake:

A ten nasz poprzedni (juz zabytek :p ) też nagrywał z dźwiękiem...widzisz - co pech to pech :diabloti: Taka nam sie sztuka trafiła!

Posted

Alka napisał(a):

Kasiu, zdjęcia piękne, wyraziste , ostre i wogóle :loveu:

Wiem Alu i dlatego tak bardzo mi żal tego, że musiałam ten aparat odesłać :placz:
Zdjęcia i filmiki wychodziły z niego naprawdę bardzo dobre, no ale jak mam oglądać filmiki bez jakiegokolwiek dźwięku? :roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Zdjęcia i filmiki wychodziły z niego naprawdę bardzo dobre, no ale jak mam oglądać filmiki bez jakiegokolwiek dźwięku? :roll:

no tak bez sensu...:diabloti:szczególnie jak się zechce filmować Łukaszka, niedługo zacznie mówić i fajnie tak po latach poogladać i posłuchać ...

Posted

madziasto4 napisał(a):

Cześć Kasiu, rzeczywiście pech... Akurat Wam musiał się przytrafić taki egzemplarz...
Taki ten aparat?

Tiaaa, dokładnie taki :lol:
I teraz nie wiemy co robić - zamawiać ponownie taki sam i mieć nadzieję, że tym razem będzie dobrze czy może teraz inny model...? :roll:
Ja to juz zamówiłabym dziś ale nie wiem kiedy facet odeśle pieniądze....:roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Zdjeć plenerowych ani żadnych innych nie będzie :shake:
Aparat został odesłany do zwrotu, ponieważ nagrywanie filmików oraz ich późniejsze odtwarzanie odbywało sie bez żadnego dźwięku (jak kino nieme conajmniej :evil_lol: ) a przy zakupie powiedziano nam, że nagrywanie jest z dźwiękiem - a zależało nam na tym bardzo!!!

Nie zazdroszczę, ja bym nie wytrzymała nerwowo :evil_lol: Pałą ich!! :x :x

fidelek2 napisał(a):
Jeszcze kilka zdjęć, które zdążyłam zrobić przed odesłaniem aparatu :lol:

Faktycznie bardzo ostre i wyraźne zdjęcia. Co to za feralny model? Fidelek śliczny :loveu:

Branocka :bye: