nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 fidelek2 napisał(a): cóż za kokieteryjne spojrzenie :razz: Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Czy to oko może kłamać...?;) ale z jaką mądrością w oczach na nas patrzy :razz: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 fidelek2 napisał(a): Jest! Tak! Aparat doszedł :multi: Fidlasty :loveu: Piekne robi zdjęcia, super pyszczki Fidlakowe :loveu::loveu: Całujemy gorąco :buzi: Pozdrów Łukasia :oops::loveu: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hej ! Cieszę się ,że aparacik w końcu do Was dotarł.Widzę ,że szybko się z nim zaprzyjazniłaś , świetne efekty...:multi::multi: Mówisz 4 tygodnioe beż sprzętu a Fidelek nic a nic nie zapomniał jak się pozuje... słodki modelik z niego :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzieńdobry Kasiu!! Ciesze sie że juz macie aparacik...Ta fidelkowa foteczka jest przesłodka...nic tylko ucałować w tego nochalka:loveu: A do tego to zniewalające spojrzenie i ten słodziachny jezorek....oh i ah.... Miłego dnia!! Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Ja sie też cieszę z nowego aparaciku :multi: dzisiaj porobię jeszcze zdjecia plenerowe, ale wcześniej muszę go poustawiać bo wydaje mi sie, że są troszke za ostre :lol: Alu, Fidelek pozuje owszem ale tylko wtedy jak mam w rece dropsiki czekoladowe :p Witaj Kasiu, cieszymy sie że do nas wpadłaś i również życzymy przyjemnego i słonecznego piątku :lol: Cześć Sylwuś, no mówię Ci - aparat rewelka ;) ino jeszcze muszę go wyczaić do końca! Łukaszek wycałowany i wyściskany :loveu: :loveu: Betako, podniosłaś się już? :eviltong: Nane i Agusiu Terierko - Ja sama 'poleciałam' na te oczy :loveu: Spojrzenie prawie jak amanta filmowego z francuskiego romansu :razz: Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W takim razie czekamy na genialne zdjęcia planerowe :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Kasiu! Oh yeah! Dostałaś już aparacik! No i na brak zdjęć nie ma co narzekać :razz: fidelek2 napisał(a): Co za poza! Fidele zdaje się mówić 'Chesz się bić?'. To ja lecę... :scared: fidelek2 napisał(a): Buzi buzi :buzi: fidelek2 napisał(a): Fidelek padł ze zmęczenia :mdleje: fidelek2 napisał(a): Ach i och! Jęzorek! Słodki jęzorek :multi: :eviltong: :multi: Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a): W takim razie czekamy na genialne zdjęcia planerowe :loveu: Yorkie napisał(a): Witaj Kasiu! Oh yeah! Dostałaś już aparacik! No i na brak zdjęć nie ma co narzekać :razz: Zdjeć plenerowych ani żadnych innych nie będzie :shake: Aparat został odesłany do zwrotu, ponieważ nagrywanie filmików oraz ich późniejsze odtwarzanie odbywało sie bez żadnego dźwięku (jak kino nieme conajmniej :evil_lol: ) a przy zakupie powiedziano nam, że nagrywanie jest z dźwiękiem - a zależało nam na tym bardzo!!! Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 fidelek2 napisał(a): Aparat został odesłany do zwrotu no masz :diabloti: jak tu wierzyć zapewnieniom:diabloti: Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 I znowu muszę czekać aż zwrócą pieniądze i dopiero wtedy zamówić inny...:shake: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Kasiu, a dobrze aparacik sprawdziliście ? :roll: ja mam niby taki marniutki a nagrywam z dzwiękiem :p Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a): Kasiu, a dobrze aparacik sprawdziliście ? :roll: ja mam niby taki marniutki a nagrywam z dzwiękiem :p Tak Alu, sprawdziliśmy dokładnie. Tomek był z nim nawet u kolegi w serwisie bo też myslał, że może coś źle sprawdza. Ale nie, on nie nagrywa ani nie odtwarza z dźwiękiem :shake: A ten nasz poprzedni (juz zabytek :p ) też nagrywał z dźwiękiem...widzisz - co pech to pech :diabloti: Taka nam sie sztuka trafiła! Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Jeszcze kilka zdjęć, które zdążyłam zrobić przed odesłaniem aparatu :lol: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Kasiu, zdjęcia piękne, wyraziste , ostre i wogóle :loveu: Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alka napisał(a): Kasiu, zdjęcia piękne, wyraziste , ostre i wogóle :loveu: Wiem Alu i dlatego tak bardzo mi żal tego, że musiałam ten aparat odesłać :placz: Zdjęcia i filmiki wychodziły z niego naprawdę bardzo dobre, no ale jak mam oglądać filmiki bez jakiegokolwiek dźwięku? :roll: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 fidelek2 napisał(a): Zdjęcia i filmiki wychodziły z niego naprawdę bardzo dobre, no ale jak mam oglądać filmiki bez jakiegokolwiek dźwięku? :roll: no tak bez sensu...:diabloti:szczególnie jak się zechce filmować Łukaszka, niedługo zacznie mówić i fajnie tak po latach poogladać i posłuchać ... Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nie no ja po prostu wysiadam :loveu: A co teraz Kasiu? Nie wyczytałam - będziecie rozglądać się dalej? :razz: 300 :multi: :pepsi: tuż tuż... Quote
madziasto4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć Kasiu, rzeczywiście pech... Akurat Wam musiał się przytrafić taki egzemplarz... Taki ten aparat? Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Kasiu, rzeczywiście pech... Akurat Wam musiał się przytrafić taki egzemplarz... Taki ten aparat? Tiaaa, dokładnie taki :lol: I teraz nie wiemy co robić - zamawiać ponownie taki sam i mieć nadzieję, że tym razem będzie dobrze czy może teraz inny model...? :roll: Ja to juz zamówiłabym dziś ale nie wiem kiedy facet odeśle pieniądze....:roll: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 fidelek2 napisał(a):Zdjeć plenerowych ani żadnych innych nie będzie :shake: Aparat został odesłany do zwrotu, ponieważ nagrywanie filmików oraz ich późniejsze odtwarzanie odbywało sie bez żadnego dźwięku (jak kino nieme conajmniej :evil_lol: ) a przy zakupie powiedziano nam, że nagrywanie jest z dźwiękiem - a zależało nam na tym bardzo!!! Nie zazdroszczę, ja bym nie wytrzymała nerwowo :evil_lol: Pałą ich!! :x :x fidelek2 napisał(a):Jeszcze kilka zdjęć, które zdążyłam zrobić przed odesłaniem aparatu :lol: Faktycznie bardzo ostre i wyraźne zdjęcia. Co to za feralny model? Fidelek śliczny :loveu: Branocka :bye: Quote
Recommended Posts