Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']

Ten mały szkrabik to na pewno Fidelek :loveu: :loveu: A ta budka to trochę chyba na niego za duża :D :evil_lol: Pokaż jakieś nowe fotencje :multi:

Posted

psiulka napisał(a):

Ten mały szkrabik to na pewno Fidelek :loveu: :loveu: A ta budka to trochę chyba na niego za duża :D :evil_lol: Pokaż jakieś nowe fotencje :multi:

Tak to Fidelek a buda tego drugiego Olbrzyma :lol:

Zdjęcia nowe będą jak tylko przyjdzie nowy sprzęt - czekamy na niego już tydzień i robię się już trochę niecierpliwa...stary aparat padł :p

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Sam padł..? Czy raczej ktoś mu pomół? :siara:

Bo to było tak...Ja go miałam w rękach ostatnia :p i po tym 'incydencie' powiedzieli nam w serwisie, że naprawa będzie rzędu 300-400 zł, a sam aparat nawet nie był już tyle wart...

Posted

fidelek2 napisał(a):
Bo to było tak...Ja go miałam w rękach ostatnia :p i po tym 'incydencie' powiedzieli nam w serwisie, że naprawa będzie rzędu 300-400 zł, a sam aparat nawet nie był już tyle wart...
U mnie tez były chwile kiedy nawet sie nie chciał włączyć :-o To go rąbnęłam o stół i bum! działa normalnie :eviltong: Albo momentami gdy włączam jest biały ekran - czynnośc ze stołem powtarzam i działa :evil_lol:

Branoc :buzi:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
U mnie tez były chwile kiedy nawet sie nie chciał włączyć :-o To go rąbnęłam o stół i bum! działa normalnie :eviltong: Albo momentami gdy włączam jest biały ekran - czynnośc ze stołem powtarzam i działa :evil_lol:

Ej... przecież to go boli:evil_lol:

Posted

Witaj Kasiu!!:calus:
Ależ długo każą Wam czekać na ten aparacik!! Mama nadzieje że dojdzie szybciutko i znów bedziemy mogli podziwiać Twoje Skarbiki!!
Już tak dawno nie było foteczek Łukaszka a on jest taki słodziachny brzdąc :):loveu:
No i oczywiście uroczego Fidelka tu bardzo brakuje :)
Milusiego wieczorku życze i Pozdrawiam cieplutko!!:buzi:

Posted

cześc Kasiu !:multi:

Kasiu, doczytałam ,że zamówiliście nowy aparacik.I jak dotarł już do was ? :roll:

Pewnie zdjęcia będą superanckie:loveu:a mnie się będzie dodatkowo świetnie oglądało bo mam nowy monitorek :p

Pozdrawiam was serdecznie !:loveu:

Posted

Wczoraj Tomek dzwonił do faceta i niby dziś, najpóźniej jutro aparat będzie już u nas :multi: :multi:
A jak już będzie to zrobię tak dużo zdjęć, że w połowie znudzi sie Wam ogladanie ich :p

Posted

Karinko, ja już sama nie mogę sie doczekać kiedy w końcu je zrobię i wkleję do wątku :loveu:

4 tygodnie bez aparatu to za długo!!!! :p

Posted

Czeesc Kasiu :multi:

Widzę, ze Fidlaczkowi zapuszczasz zawzięcie wloski, ma joz takie dlugie na główce, że chyba bez problemu robicie kucorka?
Zdradz jaki to aparat kupujesz, ja na swoj poluje i marze o nim przez caly czas :lol:

Jak sie ma moje kochane łukaszkowe dziecko? Wyscicisjak i wycaluj chlopadkow ode mne - po rowno :eviltong:

Posted

Cześć Daguś :loveu:

Aparat już kupiony i jest już w moich rękach, a pierwsze efekty są w galeryjce :lol:
Kupiliśmy Panasonica FX-12. Dzisiaj dopiero przyszedł i jeszcze za bardzo go nie wyczaiłam :lol:

Fidelek był jakieś 3 tygodne temu u fryzjera ale jak zauważyłaś grzywkę i wąsiki zostawiłam mu długie bo zamierzam robić mu kucorki :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):

hej Kasiu :cool3:

cóż to za atrakcyjny mężczyzna patrzy na mnie w taki ekhm. oryginalny sposób? :cool3:

Prawda że przystojny? :loveu: Normalnie sama nie wiem skąd On się tam wziął...