:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cudnie :loveu: Łukaś łobuzuje, czyli wszystko w najlepszym porządeczku :loveu: Że też sie Fidlaczek nie złości na niego :razz: Wiele słyszałam o tym że yorki i yorkowate za tarmoszeniem nie przapadają, moja mama ma znajomą która yorka do małego dziecka nie poleca :niewiem: Fidlak to szczególny pies :loveu: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 fidelek2 napisał(a):Oczywiście że mogę napisać :lol: A więc tak: Łukaszek już zdrowy, bryka jak młody źrebak i wszędzie szuka czegoś do zniszczenia, otwarcia, wyciągnięcia i potargania! Gada (drze się!) jak najęty w tym swoim dziwnym języku - ligaligaliga, goligoligoli, kojkojkoj...:p Byliśmy też dzisiaj z Nim u fryzjera i nawet nawet sie nie wiercił - dość przyzwoicie go obcięła Pani ;) A Fidlasty szuka różnych przeróżnych zakamarków, gdzie mógłby sie przed tym małym Diabełkiem schować :evil_lol: Ale coraz mu trudniej bo Łukaszek wszędzie się za nim wciśnie :p Hej Kasiu! Dobrze, że ten mały łobuziak już zdrowy:loveu: Pewnie cały happy, papa uśmiechnięta od ucha do ucha (jak to Łukaszek):loveu::loveu: Proszę bardzo jaki elegant. Już fryzjer zaliczony no to można iść do piaskownicy do dziewczyn:lol: To kiedy pierwsza fotka? Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Cudnie :loveu: Łukaś łobuzuje, czyli wszystko w najlepszym porządeczku :loveu: Że też sie Fidlaczek nie złości na niego :razz: Wiele słyszałam o tym że yorki i yorkowate za tarmoszeniem nie przapadają, moja mama ma znajomą która yorka do małego dziecka nie poleca :niewiem: Fidlak to szczególny pies :loveu: Bo Fidlak to tak jak Figa - burek pospolity :loveu: A co do tarmoszenia to faktycznie nie przepada za tym ale jakie ma inne wyjście...? Nie ma żadnego :p Musi zacisnąć zębole i wytrzymać :evil_lol: Magda_Miki napisał(a): Hej Kasiu! Dobrze, że ten mały łobuziak już zdrowy:loveu: Pewnie cały happy, papa uśmiechnięta od ucha do ucha (jak to Łukaszek):loveu::loveu: Proszę bardzo jaki elegant. Już fryzjer zaliczony no to można iść do piaskownicy do dziewczyn:lol: To kiedy pierwsza fotka? Cześć Madziu :multi: Jak tylko przyjdzie aparat to od razu pierwsze zdjecie jakie wrzucę to będzie zdjęcie Młodego - same zobaczycie jak chłopak rośnie i przystojnieje :loveu::loveu: A aparat mam nadzieje że do soboty dojdzie - tak nas Pan zapewnia ;) Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Czekamy na zdjęcie pięknego "dueciku".:razz: Magda_Miki napisał(a): No to już sie nie mogę doczekać:loveu::loveu: Czekajcie a się doczekacie :lol: A wtedy będą się Wam podobać jeszcze bardziej :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Im dłużej sie na coś czeka, tym większa jest radośc gdy już się to dostanie... :loveu: Łzy szczęscia po ujrzeniu nowych fotek.. :evil_lol: To beda takie same łzy gdy po raz pierwszy włączyłam RM :loveu: Branocka :bye: Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Im dłużej sie na coś czeka, tym większa jest radośc gdy już się to dostanie... :loveu: Łzy szczęscia po ujrzeniu nowych fotek.. :evil_lol: To beda takie same łzy gdy po raz pierwszy włączyłam RM :loveu: Ja tych łez szczęścia po włączeniu RM nie potrafiłam powstrzymać przez 2 dni conajmniej :loveu: Na samą myśl o Nim leciały wielkie jak groch :loveu: Quote
WinterGirl Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 zaglądamy się przywitać i zostawić ogromnego tulaska Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 PositiveThought napisał(a): dobry wieczóóór, wpadliśmy się przywitać, pomachać grzecznie do chłopaczków... ... i powiedzieć, że do nas kong też jedzie :grins: .........do nas też już jedzie :multi: Witaj Beatko :loveu: Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 PositiveThought napisał(a): znaczy się to 'też' właśnie dotyczyło Was :grins: a u mnie jest na razie w koszyku :p No to teraz szybko do taszki trza wrzucić :p Quote
Guffi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ja też się przyszłam przywitać:) Nie było mnie, działała mi strasznie źle Dogo, jest teraz wielka poprawa i mam nadzieję, że tak zostanie:multi: Wczoraj byłam zajęta wątkiem o Ajku. No po prostu nogi się pode mną ugieły. Pomyśleć, że kiedyś tylko jej wypominałam, że ma psa niewytrymowanego(wyglądał strasznie:roll:). Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Guffi napisał(a): Ja też się przyszłam przywitać:) Nie było mnie, działała mi strasznie źle Dogo, jest teraz wielka poprawa i mam nadzieję, że tak zostanie:multi: Wczoraj byłam zajęta wątkiem o Ajku. No po prostu nogi się pode mną ugieły. Pomyśleć, że kiedyś tylko jej wypominałam, że ma psa niewytrymowanego(wyglądał strasznie:roll:). Cześć Karola :loveu: Czytałam dzisiaj prawie cały dzień te wszystkie wątki o sławnej Kamci i nóż w kieszeni sie otwiera jak oczy widzą takie coś :angryy: Ale mam nadzieję, że na sucho jej to nie ujdzie!!!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='fidelek2']Ja tych łez szczęścia po włączeniu RM nie potrafiłam powstrzymać przez 2 dni conajmniej :loveu: Na samą myśl o Nim leciały wielkie jak groch :loveu: Taaak siostra :loveu:, gdy usłyszałam te wspaniałe słowa :loveu: [SIZE=2]"o. Rydzyk: – Kochani... należy siać, siać, siać! Trzeba siać, aby urosło. Siać... siać, a jak nie będziecie siać, to... to i tak urośnie. " [SIZE=1]mam fajną stronke z cytatami :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Co do Kamci - pozostawię to bez komentarza :shake: Chodząca nieodpowiedzialność :roll: Swoją drogą - to jest NIEZŁE :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=5328601&postcount=1782 Quote
Guffi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Karola :loveu: Czytałam dzisiaj prawie cały dzień te wszystkie wątki o sławnej Kamci i nóż w kieszeni sie otwiera jak oczy widzą takie coś :angryy: Ale mam nadzieję, że na sucho jej to nie ujdzie!!!!!!!! :) no i tacy ludzie chodzą po ziemi i się krzywda dzieje Bogu Ducha winnym pieskom/szczurkom:placz: Quote
yewcia1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czekam niecierpliwie na foty z nowej maszyny:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Po cudzych galeriach to się włóczysz a do swojej nie łaska zaglądnąć? [skąd ja to kurka znam? :hmmmm:] Proszona jesteś tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53796&page=12 jesli masz czas oczywiscie ;) Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Po cudzych galeriach to się włóczysz a do swojej nie łaska zaglądnąć? [skąd ja to kurka znam? :hmmmm:] Proszona jesteś tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53796&page=12 jesli masz czas oczywiscie ;) Byłam, poczytałam i zgadnij co napisałam? ;) Zanim tam weszłam to wiedziałam o co Ci chodzi droga siostro :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Byłam, poczytałam i zgadnij co napisałam? ;) Zanim tam weszłam to wiedziałam o co Ci chodzi droga siostro :loveu:Bo ja taki natręt jestem, siedze na pwp i szukam Ci zajęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Bo ja taki natręt jestem, siedze na pwp i szukam Ci zajęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaka Ty dobra jesteś :loveu: Dbasz o to abym się za bardzo nudziła :loveu: Quote
Recommended Posts