Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Kasiu!!
Jak mnie dawno nie było... aż wstyd!:cool1: Ale foteczki przynajmniej nadrobiłam. To kiedy fryzjer? Cosik tam wspominałaś u Ali:eviltong:

Urlop to jest to:loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Hej Kasiu!!
Jak mnie dawno nie było... aż wstyd!:cool1: Ale foteczki przynajmniej nadrobiłam. To kiedy fryzjer? Cosik tam wspominałaś u Ali:eviltong:

Urlop to jest to:loveu:

cześć Madziu :lol:

Fryzjer będzie jak najszybciej...ja to bym chciała już ale gdzieś zapodziałam numer do tej psiej fryzjerki i muszę tam podjechać :cool1:
Postaram sie już dzisiaj umówić :lol:

Urlop jest super, mogłabym tak cały czas :loveu: ale jak napisała Agusia tak szybko mija jak nic innego - nawet nie chcę myśleć że to już połowa za mną :placz:

Posted

cześc Kasiu!

Pogodę w czasie urlopiku to ty masz wymarzoną ...:multi: u nas prawie gorąco...:multi:

dogo tak się slimaczy ,że krew mnie zalewa...:diabloti:

miłego dzioneczka zyczymy !:loveu:

Posted

JESTEM, JEESTEEEM!
Przepraszam, że nie przychodzę, ale w domu mam straszne problemy z Dogomanią, w ogóle mi się nie włącza, a jak już działa to tak wolnol że jedna podstrona wchodzi z 5 minut:shake:

To do fryzjera szybko z Fidlaczkiem i czekamy na efekt:evil_lol:

Posted

To specjalnie dla Ciebie Sylwuś :loveu: ( i dla wszystkich też :loveu:) "nowy" Fidlaczek :lol:
Ujęcia może niezbyt ukazujące jego nowy image ale jutro rano postaram się mu zrobić lepsze ( nie chce go teraz jeszcze bardziej stresować), a póki co to niech będą te ;)

Posted

[quote name='madziasto4']
Ale elegancik :) I uszka, i łapki ślicznie zrobione :)

I jak tam idzie z pokoikiem dla synka? :)

cześć Madziu :loveu:

super, że nowy image Fidlaka się podobuje :multi:

z pokoikiem jeszcze troszkę, zmieniłam zdanie i nie chce naklejek na ścianie tylko wybrałam ekstra tapetę na którą czekamy :p obiecane fotki będą ;)

[quote name='Yorkie']
Ło mój boziu, jaki przystojniak tu siedzi :-o
Ślicznie mu w nowej fryzurce, do pysia ;) I jak ładnie się błyszczy :loveu:

dzięki Saruś :loveu::loveu:

[quote name=':: FiGa ::']
Jasne że fajowejszyn :razz: No teraz to mu nikt nie podskoczy, picuś glancuś że ho ho :evil_lol:

Dobranoc :bye: :calus:

Jak mówisz Sylwuś - pico bello :evil_lol:

Dzisiejszy Fidlaczek :p

Posted

Przez jakiś czas nie będzie żadnych zdjęć - nasz stary aparat sie "rozkraczył" :placz::placz: W serwisie nam powiedzieli, że nie ma sensu go naprawiać bo koszt tej naprawy przekroczy jego wartość...no cóż - zabytek z niego już był :cool1:

Teraz szukamy nowego sprzętu, ale wiadomo kilka dni to potrwa chociaż już mamy upatrzone 2 modele ;)
Dzisiaj jeszcze troszkę poczytamy o nich a jutro już zamówimy :multi::multi::multi:
Nie mogę się już doczekać ;)

Posted

Dzień dobry:multi:
Już nie mogę się doczekać weekendu majowego, będę tu mogła z Wami siedzieć całymi dniami:loveu:

fidelek2 napisał(a):

z pokoikiem jeszcze troszkę, zmieniłam zdanie i nie chce naklejek na ścianie tylko wybrałam ekstra tapetę na którą czekamy :p obiecane fotki będą ;)

To super, będę czekać;)

A Fidlak cudowny, zresztą, jak już tu ktoś napisał-we wszystkim Mu dobrze:loveu:

Posted

Nie ma tego co napisałam rano :angryy: Co sie dzieje?

A napisałam, że przez jakiś czas nie będzie zdjęć ponieważ nasz aparat się "rozkraczył" a w serwisie powiedzieli nam, że nie ma sensu naprawiać bo naprawa przekroczy jego wartość - no cóż zabytek to już był :p
Teraz będziemy musieli kupić nowy, mamy nawet upatrzone jakieś 3 tylko jeszcze wybrać trza a z tym jest problem - ja chcę Canona A710 IS a Tomek woli Panasonica DMC-FX 30...i tak cały czas sie sprzeczamy który :p

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Kupcie oba :evil_lol:

Guffi napisał(a):

A radę mam taką samą, jak Figa, kupcie oba:evil_lol:

Super rada, tylko teraz jeszcze poproszę o grosiki na ten drugi :evil_lol:

Karolina Twoje posty widzę a swoich dalej nie :shake:

Posted

A który jest lepszej jakości, czym się różnią?

Ja widzę w tej chwili wszystkie posty.

Dokładnie, mi też wyparowują. Ostatnio wszystkie wyparowały na podwójną kastrację:shake:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

A ja poproszę grosiki na jeden :mad: Bo od dawna planuje zakup nowego aparatu a co uzbieram troche pieniążków to one wyparowują :mad:

Sylwia coś nie bardzo tu chcą dawać grosiki....chodź idziemy gdzieś indziej ich szukać :evil_lol:

Posted

Guffi napisał(a):

A który jest lepszej jakości, czym się różnią?

Cenowo mniej więcej tak samo, możliwości ma troszkę lepsze ten Panasonic ale mnie się bardziej z wyglądu Canon podoba :eviltong:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cenowo mniej więcej tak samo, możliwości ma troszkę lepsze ten Panasonic ale mnie się bardziej z wyglądu Canon podoba :eviltong:

Też się kiedys kierowałam wyglądem i wybrałam moja Konicę Minoltę. Potem troszkę żałowałam. Mój aparat to generalnie sam wyświetlacz+małe przyciski z boku. Bardzo ładnie wygląda, można go wszędzie włożyć i zabrać, ma świetną rozdzielczość(chyba 10mpx), ale... szybko się wyładowuje(to przez ten wielki wyświetlacz). Generalnie, to podobno najlepiej jest mieć 2 aparaty. 1-dobrą lustrzankę(brzydkie są:eviltong:) i 2 właśnie taki, który można wszędzie zabierać.