Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 tak na szybciutko zrobiłam , jak wrócę z zakupów to spróbuje pokombinować z Łukaszkiem ;) Quote
Kasia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Alka'] tak na szybciutko zrobiłam , jak wrócę z zakupów to spróbuje pokombinować z Łukaszkiem ;) Alu, wielkie dzięki :Rose: :Rose: :Cool!: :Cool!: O to mi chodziło!!! Quote
Moniś Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Cześć Kasiu! Śliczny śpiący Fidlaczek :loveu::loveu: Ale ta świnka ojej:loveu: jakie ma piękne włosy!!!:loveu: Buziaczki :* Quote
Kasia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Cześć Moniko :multi: Prawda, że oryginalny jest (był :-( ) Czesiu??? Quote
Moniś Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć Moniko :multi: Prawda, że oryginalny jest (był :-( ) Czesiu??? Przepiękny! jak żyję nie widziałam piękniejszej świnki morskiej:loveu::loveu: Szkoda, że już odszedł:-( Quote
Alka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Witajcie ! Kasiu, dopiero teraz doszłam do przeróbeczek z Łukaszkiem.:cool3: różne wersje jednego zdjęcia ...;) Quote
Kasia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Alu, wielkie dzięki dobra Kobieto :iloveyou: :iloveyou: :Rose: :Rose: Prześliczne są te przeróbki :lol: Quote
Juszes Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ale śliczne przerubeczki i rameczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 mój leniuszek :loveu::loveu: [/URL [URL=http://imageshack.us] :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Jak chcę to i łapkę podam :p i ładnie poproszę :p Quote
Juszes Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='fidelek2']Jak chcę to i łapkę podam :p i ładnie poproszę :p Ależ pokorny piesek:loveu::loveu::loveu: (prszynajmniej takie sprawia wrażenie:cool3:) Quote
Kasia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Juszes napisał(a): Ależ pokorny piesek:loveu::loveu::loveu: (prszynajmniej takie sprawia wrażenie:cool3:) Oj, do pokornego to mu daleko :p :p Trzeba go najpierw czymś przekupić a potem poprosić aby podał łapkę :razz: Mój kochany cwaniaczek :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześć Kasiu! :multi::multi: U nas łapka to też najczęściej to tylko za dropsika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 haha, mój też tak uwielbia,:loveu: a szczególnie wtedy jak ładnie do uczesze :evil_lol: cześc ! Kasiu, zdjęcia dotarły, śliczne zresztą.:loveu:Postaram sie je jak najprędzej obrobić.:p Quote
Daga_i_Oskar Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Cześć Kasiu :multi: Suuper zdjęcia Fidlaczka :loveu: :loveu: i jak łądnie prosi :loveu: Mój też za free nie daje tak chętnie łapke jak np za kawalek serka :evil_lol: Wtedy to robi caly zestaw : jedna lapka, druga lapka, lezec :lol: Pozdrawiamy i milego dzioneczka zyczymy ;) Quote
Kasia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Witajcie :multi: :multi: Sliczny mamy dzisiaj dzień, co nie?? Nawet słoneczko tak dość świeci :lol: Alu, to dobrze że zdjecia dotarły do Ciebie i nie śpiesz się , my poczekamy :cool3: :cool3: Daguś, Fidlaczek za kawałek żółtego sera to zrobi dosłownie WSZYSTKO!!!:evil_lol: :evil_lol: Będzie tak długo "tańcował" na tych swoich dwóch tylnich łapkach aż mu się nie da :eviltong: Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cześc !:multi: Kasiu, jeszcze trochę cierpliwości... proszę :oops: jakoś nie mam weny, co zrobię to mi się nie podoba ...:cool3: ale sądzę ,że jutro lub pojutrze odeślę obrobione ;) pozdrowionka dla was!:loveu: Quote
Kasia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Alka napisał(a): Cześc !:multi: Kasiu, jeszcze trochę cierpliwości... proszę :oops: jakoś nie mam weny, co zrobię to mi się nie podoba ...:cool3: ale sądzę ,że jutro lub pojutrze odeślę obrobione ;) pozdrowionka dla was!:loveu: Cześć Alu :multi: :multi: Alu, Ty się tak bardzo nie spiesz z tymi przeróbkami, my poczekamy a Ty zabierz się za nie jak tylko będziesz miała czas na to :lol: :lol: no i oczywiście jak napisałaś WENĘ :p Quote
Kasia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Pańcio szykuje jedzonko :p a Pańcia zaś robi zdjęcia :cool1::cool1: Quote
Kasia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 zabawy z piłeczką :lol::lol: tamta już się znudziła to teraz inna piłeczka :p:p Quote
Recommended Posts