Aga76 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witaj Kasiu :biggrina: Kolejna piękna mijanka w męskim wydaniu :bigok: Quote
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej! Chłopaczki biwakowali dzisiaj...no no..:loveu: Męski wieczorek Pozdrawiamy!! Quote
:: FiGa :: Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To poczekamy jeszcze tydzień z Fidelkiem a w następny piatek będziemy podziwiać Fidelka - pięknisia :loveu: :multi: Super się chłopcy bawili w tym namiociku :cool3: Moje siostry mają coś podobnego tyle że z tunelem do drugiego namiotu :razz: Quote
mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='fidelek2'] słodki zaspany Fidelek :loveu: Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 My także składamy najserdeczniejsze życzenia :buzi: Wesołych i słonecznych świąt :calus: Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam Serdecznie!! Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt! Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowych słodziutkich snów! Buziaczki!!!! Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O jejQQQ Jaki Sliczzznee zdjaatka :loveu: Bedziemy tu obowiazkowo zagladac :loveu: Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna, pelna pisanek kolorowych i prezentow zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnostwo wody w dyngusowy poranek. Zyczy: Martussia i Toficzek Quote
madziasto4 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witaj Kasiu ;) Nie ma Cię, więc pewnie nabierasz sił, żeby przez następne dni zjeść te wszystkie świąteczne rarytasy ;) Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Spokojnych i radosnych Świąt:lol: :lol: :lol: ! Quote
Kasia Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dziękujemy ślicznie wszystkim za świąteczne życzenie :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kasiu, czyżbyć służyła za wykałaczkę? :lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Kasiu, czyżbyć służyła za wykałaczkę? :lol: Ty złodzieju!! Ja miałam to napisać!:mad::angryy: Hej droga Kasiu! Jak mijają święta? Pogoda dopisuje?:cool3: Łukaszek znalazł zajączka? Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dzien Dobrry ;) Alee sliczniutttkie zdjatka wczorajsze :loveu: Pssik PssSik <Pistoletem> :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a): Dzien Dobrry ;) Alee sliczniutttkie zdjatka wczorajsze :loveu: Pssik PssSik <Pistoletem> :evil_lol: Witaj Marto :loveu: Mnie już chłopki oblali z rana, na szczęście tylko troszkę a teraz poszli do sąsiadki, która pilnuje nam Łukaszka też "zlać" ją trochę perfumem jakimś :p Quote
Guffi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 fidelek2 napisał(a): Mnie już chłopki oblali z rana, na szczęście tylko troszkę a teraz poszli do sąsiadki, która pilnuje nam Łukaszka też "zlać" ją trochę perfumem jakimś :p A ja dostałam rano po włosach i teraz mi się skręciły i mam loki(a miałam wyprostowane:mad:). P.S.Witam śmingusowo-dingusowo-porankowo;) Quote
Recommended Posts