Zuza96 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witaj Kasieńko, Fidlaczku i Łukaszku :p Miło mi nawet nadrabiać u Was zaległości, bo jest dosyć dużo zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu: Łukaszkowi widać troszeczkę się pomyliły święta, ale i tak jest cudny....:cool3: :loveu: Mizianko dla Fidelka, buziaki dla Ciebie i małego psotnisia Łukasia :loveu: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Zuza96'] Witaj Kasieńko, Fidlaczku i Łukaszku :p Miło mi nawet nadrabiać u Was zaległości, bo jest dosyć dużo zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu: Łukaszkowi widać troszeczkę się pomyliły święta, ale i tak jest cudny....:cool3: :loveu: Mizianko dla Fidelka, buziaki dla Ciebie i małego psotnisia Łukasia :loveu: cześć Zuzka :loveu: Jak miło że nas odwiedziłaś, dawno Cię nie widzieliśmy ;) A co z tymi kotkami Twoimi? Kiedy sie wyklują? Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja jestem w pracy :placz: a z chęcią posiedziałabym w domku - nawet z tym małym diabłem wcielonym ale byle w domku :p :p Tylko tak se myślę, że i tak póki co pogoda sie popsuła więc nie mam co narzekać ale po świętach będę miała 3 tygodnie urlopu i mam nadzieję że to juz będzie prawdziwa, ciepła wiosna :multi: No to super! Oby pogoda byla. Podobno ma byc 25 stopni:loveu::loveu: milego dnia w pracy! Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): No to super! Oby pogoda byla. Podobno ma byc 25 stopni:loveu::loveu: milego dnia w pracy! dzięki :loveu: A Ty nie w szkole? ;) Quote
Zuza96 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Zuzka :loveu: Jak miło że nas odwiedziłaś, dawno Cię nie widzieliśmy ;) A co z tymi kotkami Twoimi? Kiedy sie wyklują? Niestety nie miłałam internetu i dlatego mnie nie było....:shake: Nie wiem czemu kotki się nie wykluwają.... :angryy: :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dzień dobry :p Potworny poniedziałek zbliża się ku końcowi :loveu: To mówisz, że kitka już na stałe? :loveu: Taaa, już to widzę :evil_lol: ;) Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witamy cieplutko i życzymy buziale dla Fidelka [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 PositiveThought napisał(a): mam szanse popodziwiać potem chłopaków w zupełnie nowej odsłonie? :cool3: Jasne że tak, tylko nakarmię tego młodszego :p Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Jasne że tak, tylko nakarmię tego młodszego :p Smacznego Łukaszek :loveu: Nie ma problemów z jedzeniem? ;) Bo ze mną rodzice mieli skaranie boskie ;) Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Smacznego Łukaszek :loveu: Nie ma problemów z jedzeniem? ;) Bo ze mną rodzice mieli skaranie boskie ;) Łukaszek dziękuje :loveu: Nie, nie mamy z nim problemów :lol: lubi jeść swoje jedzonko i nasze też, a że za 6 tygodni skończy rok to uczymy go już pomału jeść to co my :lol: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Nie mam dzisiaj wspólnych zdjęć dwóch szkodników to wstawię jeszcze samego Łukaszka :lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Łukaszek dziękuje :loveu: Nie, nie mamy z nim problemów :lol: lubi jeść swoje jedzonko i nasze też, a że za 6 tygodni skończy rok to uczymy go już pomału jeść to co my :lol: To super, bo dziecko niejadek to coś okropnego :lol: W sumie pies niejadek to też coś okropnego :lol: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): To super, bo dziecko niejadek to coś okropnego :lol: W sumie pies niejadek to też coś okropnego :lol: Mówisz o Masterku, prawda? ;) Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Mówisz o Masterku, prawda? ;) Tak... :roll: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Tak... :roll: Faktycznie to jest problem, ale z drugiej strony Toro wcina za dwóch...Oni się pop prostu nawzajem uzupełniają :p Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Faktycznie to jest problem, ale z drugiej strony Toro wcina za dwóch...Oni się pop prostu nawzajem uzupełniają :p Toro to by wcinał i za trzech, za całą armię najlepiej :evil_lol: Mają tak bardzo skrajne charaktery, że... :lol: Z jednej strony dobrze, że z małym nie ma problemów z jedzeniem, ale z drugiej toto wszystko by wszamało na spacerze :crazyeye: Trzeba mieć oczy dookoła głowy i jeszcze dodatkowe pary na plecach, nogach i nie wiadomo gdzie jeszcze... Już nie raz wyjmowałam mu jakieś śmieci z dzioba... Jak ja pierwsza zauważę, że Toro już widzi jakiegoś śmiecia i wcześniej powiem 'nie wolno' to ok, ale jak nie, to koniec- śmieć jest jego :lol: Co prawda często wypluwa jakies papierki po cukierkach, ale samo to, że bierze do pyska mi się nie podoba :mad: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Toro to by wcinał i za trzech, za całą armię najlepiej :evil_lol: Mają tak bardzo skrajne charaktery, że... :lol: Z jednej strony dobrze, że z małym nie ma problemów z jedzeniem, ale z drugiej toto wszystko by wszamało na spacerze :crazyeye: Trzeba mieć oczy dookoła głowy i jeszcze dodatkowe pary na plecach, nogach i nie wiadomo gdzie jeszcze... Już nie raz wyjmowałam mu jakieś śmieci z dzioba... Jak ja pierwsza zauważę, że Toro już widzi jakiegoś śmiecia i wcześniej powiem 'nie wolno' to ok, ale jak nie, to koniec- śmieć jest jego :lol: Co prawda często wypluwa jakies papierki po cukierkach, ale samo to, że bierze do pyska mi się nie podoba :mad: Czytam to co napisałaś i tak jakbym czytała o moim Fidlaku gdy był w wieku Torusia. Nie było śmiecia, paprocha czy czegokolwiek co by ten potwór nie wsadził w pysek....nie mówiąc nic o kupach na trawnikach bo te były najsmaczniejsze :diabloti: Ale z czasem mu to przeszło, tak ze teraz jak cos zauważy to tylko podejdzie, powącha i odchodzi :lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Czytam to co napisałaś i tak jakbym czytała o moim Fidlaku gdy był w wieku Torusia. Nie było śmiecia, paprocha czy czegokolwiek co by ten potwór nie wsadził w pysek....nie mówiąc nic o kupach na trawnikach bo te były najsmaczniejsze :diabloti: Ale z czasem mu to przeszło, tak ze teraz jak cos zauważy to tylko podejdzie, powącha i odchodzi :lol: och żeby z Torkiem też tak było :modla: bo w tej chwili każdy kamyczek, patyczek po lodach, papierek, wszystko musi złapać... dopiero teraz widzę jak nasze społeczeństwo zaśmieca Ziemię :evil_lol: Wczoraj na spacerze nagle zaczął intensywnie węszyć, łaził w te i wewte po trawniku, myślałam, że go przypiliło, a ta łajza wyczuła jedzenie dla kotów pod schodami :mad: gdyby nie smycz to zeżarłby do ostatniego kęsa :roll: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Wczoraj na spacerze nagle zaczął intensywnie węszyć, łaził w te i wewte po trawniku, myślałam, że go przypiliło, a ta łajza wyczuła jedzenie dla kotów pod schodami :mad: gdyby nie smycz to zeżarłby do ostatniego kęsa :roll: :evil_lol::evil_lol: On jest jedyny w swoim rodzaju!!!!!!!!!!!!!! Ale Fidel ma dzisiaj śmierdzące bąki...normalnie nie wyrabiam :mdleje::mdleje: I skubany położył się pod biurkiem i nie chce stąd iść :angryy: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a)::evil_lol::evil_lol: On jest jedyny w swoim rodzaju!!!!!!!!!!!!!! Ale Fidel ma dzisiaj śmierdzące bąki...normalnie nie wyrabiam :mdleje::mdleje: I skubany położył się pod biurkiem i nie chce stąd iść :angryy: dokładnie, takiej drugiej małpy to ze świecą szukać :lol: Fidelek, co ty kapustę z grochem jadłeś :lol: Ostatnio Master nam tak kadził :lol: No albo Toro, teraz to już się gubię :lol: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Fidelek, co ty kapustę z grochem jadłeś :lol: Ostatnio Master nam tak kadził :lol: No albo Toro, teraz to już się gubię :lol: Tylko że te bąki to takie jakby zwiastujące sraczkę...:roll: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='fidelek2']Tylko że te bąki to takie jakby zwiastujące sraczkę...:roll: :evil_lol: On wygląda jak taki krasnalek :loveu: Quote
Recommended Posts