Moniś Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jaaaaaaaaaaki śliczny ten Twój synuś- ojejjjj:loveu::loveu::loveu::loveu: CUDO:loveu::loveu::loveu::loveu: Gdzie się kobieto schowałaś? ;) Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 słodziak niesamowity z Łukaszka :loveu: fajna sesyjka pościelowa, całe łoże dla Fidelka :loveu: Quote
Kasia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Zmykam Kochane dziewczynki i do niedzieli conajmniej nas nie będzie :shake: Synuś mi zachorował, a że jest jeszcze malutki to wiadomo - leczenie szpitalne :-( :-( Trzymajcie za nas kciuki!!! Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 fidelek2 napisał(a):Zmykam Kochane dziewczynki i do niedzieli conajmniej nas nie będzie :shake: Synuś mi zachorował, a że jest jeszcze malutki to wiadomo - leczenie szpitalne :-( :-( Trzymajcie za nas kciuki!!! ojejj:shake::shake: Trzymamy mocno kciuki i życzymy szybkiego powrotu do zdrówka! Bądź dzielny Łukaszku! Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 fidelek2 napisał(a): Ja tak nie potrafie:evil_lol: Slodziutki bobasek. Trzymam kciuki za to, zeby chorobsko sobie szybko poszlo:mad: Fidelek jak wielki pan na swoim poslaniu:loveu: Quote
Kasia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Fidlaczek ze swoim Panem :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Gdy jemy śniadanie Fidlak zawsze je z nami, niby gdzieś tam wciśnięty z tajniaka ale nigdy sobie tego nie odżałuje :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Zabawa z odkurzaczem :evil_lol: Fidel to uwielbia :p:p Quote
Juszes Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='fidelek2']Zabawa z odkurzaczem :evil_lol: Fidel to uwielbia :p:p Hihi :p:p:p Ale on słodko wyszedł :** Quote
marlena924 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Mój Toffiś też "lubi" odkurzacz, a także suszarkę :evil_lol: Super foteczki, pozdrawiam! Quote
Kasia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Witamy, pozdrawiamy i dziękujemy za odwiedzinki :multi::multi: Quote
Moniś Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Cześć Kasiu! Jak Łukaszek się miewa? Mój Nodi też uwielbiam odkurzać, nie przepuści żadnej okazji- gania za rurą jak wariat :P Quote
Kasia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! Jak Łukaszek się miewa? Mój Nodi też uwielbiam odkurzać, nie przepuści żadnej okazji- gania za rurą jak wariat :P Zabrałam go już ze szpitala, bo kurcze poszedł tylko z biegunką a mógł wrócić z zapaleniem płuc. Tak to już bywa w szpitalach, że chore dzieci leżą ze zdrowymi :shake: Ale jesteśmy dobrej myśli i póki co to wszystko jest w porządku :lol: Jutro idziemy do kontroli ale mam nadzieję, że pani doktor powie że maluszek zdrów jak rybka w wodzie :lol::lol: Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Wczoraj bardzo późnym wieczorem (prawie w nocy :p) zrobiłam Fidlakowi zdjęcia w jakiej pozycji i gdzie śpi ;) Zobaczcie sami, samo centrum Pańciowej poduszki!!! Bo po co gdzieś tam w nogach, co nie??? :eviltong: Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Jeszcze dwa zdjęcia przed strzyżeniem :lol: Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Wysznupałam jeszcze kilka "starych" zdjęć Fidlaka :razz: zawsze w biegu... taki byłem maciupki jak zawitałem do swojego nowego domku :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Od zawsze wieczny obserwator :cool1: Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 tak wyglądałem jak przebarwiały mi się włoski :roll: Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 zawsze rozczochrany i potargany :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 na koniec zdjęcie Czesia (mojej świnki morskiej), kolegi Fidlaka, którego już nie ma wśród nas...:shake: Quote
Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 dzień doberek!:multi: Jaki luksusowy chłopak z Fidelka :loveu: Fajny widok jak leży na wielkiej podusi:loveu: jako szczenior był cudowny:loveu:, taki mały urwis;) Kasiu, jak zdróweczko Łukaszka? Doczytałam ,że mieliście jakieś problemy.Buziaczki dla malucha.:loveu: P.s.Skopiowałam sobie kilka Waszych fotek ,pokombinuje cosik :p Quote
Kasia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Cześć Alu :multi: Łukaszek już prawie zdrowiutki, apetyt mu wrócił i zaś zaczął rozrabiać :lol: I czekamy z niecierpliwoscią na przeróbeczki ;) Quote
Recommended Posts