Pegaza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kasia napisał(a):sraczka-biegunka bo w środę poprawkę mam i już wiem, że nie zdam! :placz: po 4 tydniach niejeżdżenia nawet z ręcznego nie ruszyłam bo za każdym razem mi gasł a na placu postrącałam pachołki :angryy: przecież to jest porażka jakaś - 4 tydnie czekać na poprawke a wiadomo, że godzin nie wykupie tyle ile bym chciała bo jedna kosztuje 50 zeta, wiec wykupiłam sobie tylko 3 w czasie których miałam takiego stresa, że nic mi nie wychodziło :placz: to juz minelo 4 tygodnie jeny ale ten czas zapiernicza..:crazyeye: oj tam bedzie dobrze nie mysl negatywnie ino pozytywnie bo jak tak bedziesz myslec to nie zdasz bo tylko bedziesz czekac az sie wylozysz na jezdzie gdzies..ja trzymam kciuki:loveu: Quote
Nati28 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 3mam kciuki za Ciebie!:thumbs::calus: Ja tez mialam strasznego stresa przed egzaminem na prawko ;) Quote
Kasia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 no ale teraz byłam z Tomkiem na górce, od nowa uczył mnie ruszania z ręcznego i dzisiaj mi wszystko ładnie pięknie szło - bo i stresu nie było... boję się jeszcze zatoczki bo tego nie robiłam w czasie kursu bo mi mówili, że nie ma już tego ale przecież to to samo co parkowanie równoległe do krawężnika między samochodami, co nie? a to niestety jest na egzaminie :placz: a jak ja mam to teraz poćwiczyć, przecież nie pojadę między inne auta z TZtem bo jeszcze w jakieś stuknę...:cool1: Quote
Pegaza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No widzi umiesz ino nerwy schowaj gleboko a co do parkowania ja sie nie znam ale pewno dasz rade:cool1: Fidel spacerowicz:lol: http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_6019.jpg Quote
madziasto4 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Kasia napisał(a): boję się jeszcze zatoczki bo tego nie robiłam w czasie kursu bo mi mówili, że nie ma już tego ale przecież to to samo co parkowanie równoległe do krawężnika między samochodami, co nie? a to niestety jest na egzaminie :placz: a jak ja mam to teraz poćwiczyć, przecież nie pojadę między inne auta z TZtem bo jeszcze w jakieś stuknę...:cool1: No przecież na wykupionych dodatkowych godzinach możesz parkowanie równoległe poćwiczyć ;) Quote
Kasia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 madziasto4 napisał(a): No przecież na wykupionych dodatkowych godzinach możesz parkowanie równoległe poćwiczyć ;) te godziny już miałam, parkowania nie ćwiczyłam bo o nim nie pamiętałam a instruktor nic o nim nie wspominał, dopiero potem przeczytałam w necie... Quote
Balbina. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Śliczny psiaczek:loveu:Ma bardzo ładna "fryzurke":loveu: Quote
Katie Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dasz radę :D stresa schowaj głęboko i niech tam siedzi :eviltong: trzymam kciuki ;) ** Fidlaczek cudaczek :loveu: Quote
Pestka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Hej, wpadłam sie przywitac i na fotki zaprosić. Quote
Nati28 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jaki dumny ten Twoj psiak jak tak spaceruje - cudo :loveu: Quote
Pegaza Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Kasia i jak tam poszlo? bedziemy opijac?:cool1: Quote
Pegaza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kasia nie trzymaj nas tak dlugo w niepewnosci.. jak sie nie zdalo to nastepnym razem sie zda..;) dla mnie to nic dziwnego kolezanki zdawaja po iles tam razy.. wiec sie pochwal narescie..:cool1: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 czym tu się chwalić? tym, że następna poprawka 26 sierpnia? miałam bardzo starego, nieuprzejmego pana, który pragnął bym jeździła tak jak on, bym tak jak on zmieniała biegi i miała taką sama dynamikę i tempo jazdy. twierdził, że takim zmienianiem biegów jak ja to robię mogę tylko spowodować zagrożenie na drodze...:cool1: więc mu grzecznie odpowiedziałam, że egzamin z trzymania "wajchy" to ja już dawno temu zdałam u swojego męża i to nie tylko praktyczny :diabloti: dziada zatkało a ja wyszłam z samochodu. Quote
dysia-u Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kasia napisał(a): więc mu grzecznie odpowiedziałam, że egzamin z trzymania "wajchy" to ja już dawno temu zdałam u swojego męża i to nie tylko praktyczny :diabloti: dziada zatkało a ja wyszłam z samochodu. Braaaawooo Kasia :multi::multi: ktoś się reszcie odgryzł jak trzeba :loveu: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 ja i tak uważam, że na nich nie ma mocnych...to są sku******* jakich mało! byle tylko kieszenie nabić, a w Opolu to juz ewidentnie to robią - cały czas remontują ośrodek i place manewrowe, muszą mieć przecież kasę na to więc oblewają! zdawalność w Opolu za pierwszym razem wynosi troszkę ponad 20%, a conajmniej połowa podchodzi po 5-6 razy do egzaminu :shake: egzaminatorzy są nieprzyjemni, wulgarni i robia łaskę o wszystko a te panie u których się dostaje termin kolejnego egzaminu to takie modelki z WĄSAMI, że normalnie na okładkę VIVY z nimi :diabloti: jak za karę tam siedzą! Quote
Kasia_zg Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć Kasieńko!! Nieprzejmuj się wkońcu musi sie udać. Rozumiem że sie wkurzasz bo to samo jest u Nas...dziad*****wo wszedzie tylko okiem łypią czy czasem nie idzie sie za nimi i nie probuje sie czegoś w kieszen wcisnąć. Mimo że kamery w samochodach to i tak kombinuja zeby sobie kabze nabić. Ehhh szkoda gadać...Wytrwałości życze Ci Kasieńko i nie poddawaj sie. Mnie też to niebawem czeka bo jak tylko dostane dwód z nowymi danymi to też sie wybieram na prawko i już psychicznie sie na to nastawiam... Pozdrowionka dla Was!!:loveu: Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Kasia']czym tu się chwalić? tym, że następna poprawka 26 sierpnia? miałam bardzo starego, nieuprzejmego pana, który pragnął bym jeździła tak jak on, bym tak jak on zmieniała biegi i miała taką sama dynamikę i tempo jazdy. twierdził, że takim zmienianiem biegów jak ja to robię mogę tylko spowodować zagrożenie na drodze...:cool1: więc mu grzecznie odpowiedziałam, że egzamin z trzymania "wajchy" to ja już dawno temu zdałam u swojego męża i to nie tylko praktyczny :diabloti: dziada zatkało a ja wyszłam z samochodu. :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Chciałabym widzieć jego minę :mdleje::diabloti: Nie przejmuj się Kaś - u nas też ledwo koło 20% zdaje :cool1: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 widok jego miny poprawił mi humor i to, że egzamin oblałam nie było tak ważne jak to co zobaczyłam na jego twarzy :p obym tylko następnym razem nie trafiła na niego :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kasia napisał(a):widok jego miny poprawił mi humor i to, że egzamin oblałam nie było tak ważne jak to co zobaczyłam na jego twarzy :p obym tylko następnym razem nie trafiła na niego :evil_lol: No i dobrze zrobiłaś ! :evil_lol: O kurcze.. było by nie fajnie :evil_lol: Ale fajnie było by u niego zdać :diabloti: Quote
Kasia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 no mówię Ci, widok jego miny był bezcenny :loveu: a może on sam nie będzie chciał mnie egzaminować? :evil_lol: zobaczymy... Quote
tigrunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kasia napisał(a):no mówię Ci, widok jego miny był bezcenny :loveu: a może on sam nie będzie chciał mnie egzaminować? :evil_lol: zobaczymy... Ja na szczęście na spoko faceta trafiłam chociaż do ostatniej chwili trzymał mnie w niepewności :shake: Quote
Recommended Posts