Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia napisał(a):
sraczka-biegunka bo w środę poprawkę mam i już wiem, że nie zdam! :placz:
po 4 tydniach niejeżdżenia nawet z ręcznego nie ruszyłam bo za każdym razem mi gasł a na placu postrącałam pachołki :angryy:
przecież to jest porażka jakaś - 4 tydnie czekać na poprawke a wiadomo, że godzin nie wykupie tyle ile bym chciała bo jedna kosztuje 50 zeta, wiec wykupiłam sobie tylko 3 w czasie których miałam takiego stresa, że nic mi nie wychodziło :placz:

to juz minelo 4 tygodnie jeny ale ten czas zapiernicza..:crazyeye:
oj tam bedzie dobrze nie mysl negatywnie ino pozytywnie bo jak tak bedziesz myslec to nie zdasz bo tylko bedziesz czekac az sie wylozysz na jezdzie gdzies..ja trzymam kciuki:loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ale teraz byłam z Tomkiem na górce, od nowa uczył mnie ruszania z ręcznego i dzisiaj mi wszystko ładnie pięknie szło - bo i stresu nie było...

boję się jeszcze zatoczki bo tego nie robiłam w czasie kursu bo mi mówili, że nie ma już tego ale przecież to to samo co parkowanie równoległe do krawężnika między samochodami, co nie?
a to niestety jest na egzaminie :placz:
a jak ja mam to teraz poćwiczyć, przecież nie pojadę między inne auta z TZtem bo jeszcze w jakieś stuknę...:cool1:

Posted

Kasia napisał(a):

boję się jeszcze zatoczki bo tego nie robiłam w czasie kursu bo mi mówili, że nie ma już tego ale przecież to to samo co parkowanie równoległe do krawężnika między samochodami, co nie?
a to niestety jest na egzaminie :placz:
a jak ja mam to teraz poćwiczyć, przecież nie pojadę między inne auta z TZtem bo jeszcze w jakieś stuknę...:cool1:

No przecież na wykupionych dodatkowych godzinach możesz parkowanie równoległe poćwiczyć ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

No przecież na wykupionych dodatkowych godzinach możesz parkowanie równoległe poćwiczyć ;)

te godziny już miałam, parkowania nie ćwiczyłam bo o nim nie pamiętałam a instruktor nic o nim nie wspominał, dopiero potem przeczytałam w necie...

Posted

Kasia nie trzymaj nas tak dlugo w niepewnosci..
jak sie nie zdalo to nastepnym razem sie zda..;)
dla mnie to nic dziwnego kolezanki zdawaja po iles tam razy..
wiec sie pochwal narescie..:cool1:

Posted

czym tu się chwalić? tym, że następna poprawka 26 sierpnia?

miałam bardzo starego, nieuprzejmego pana, który pragnął bym jeździła tak jak on, bym tak jak on zmieniała biegi i miała taką sama dynamikę i tempo jazdy. twierdził, że takim zmienianiem biegów jak ja to robię mogę tylko spowodować zagrożenie na drodze...:cool1:
więc mu grzecznie odpowiedziałam, że egzamin z trzymania "wajchy" to ja już dawno temu zdałam u swojego męża i to nie tylko praktyczny :diabloti:
dziada zatkało a ja wyszłam z samochodu.

Posted

Kasia napisał(a):

więc mu grzecznie odpowiedziałam, że egzamin z trzymania "wajchy" to ja już dawno temu zdałam u swojego męża i to nie tylko praktyczny :diabloti:

Braaaawooo Kasia :multi::multi: ktoś się reszcie odgryzł jak trzeba :loveu:

Posted

ja i tak uważam, że na nich nie ma mocnych...to są sku******* jakich mało! byle tylko kieszenie nabić, a w Opolu to juz ewidentnie to robią - cały czas remontują ośrodek i place manewrowe, muszą mieć przecież kasę na to więc oblewają!
zdawalność w Opolu za pierwszym razem wynosi troszkę ponad 20%, a conajmniej połowa podchodzi po 5-6 razy do egzaminu :shake:
egzaminatorzy są nieprzyjemni, wulgarni i robia łaskę o wszystko a te panie u których się dostaje termin kolejnego egzaminu to takie modelki z WĄSAMI, że normalnie na okładkę VIVY z nimi :diabloti:
jak za karę tam siedzą!

Posted

Cześć Kasieńko!!
Nieprzejmuj się wkońcu musi sie udać.
Rozumiem że sie wkurzasz bo to samo jest u Nas...dziad*****wo wszedzie tylko okiem łypią czy czasem nie idzie sie za nimi i nie probuje sie czegoś w kieszen wcisnąć. Mimo że kamery w samochodach to i tak kombinuja zeby sobie kabze nabić. Ehhh szkoda gadać...Wytrwałości życze Ci Kasieńko i nie poddawaj sie. Mnie też to niebawem czeka bo jak tylko dostane dwód z nowymi danymi to też sie wybieram na prawko i już psychicznie sie na to nastawiam...
Pozdrowionka dla Was!!:loveu:

Posted

[quote name='Kasia']czym tu się chwalić? tym, że następna poprawka 26 sierpnia?

miałam bardzo starego, nieuprzejmego pana, który pragnął bym jeździła tak jak on, bym tak jak on zmieniała biegi i miała taką sama dynamikę i tempo jazdy. twierdził, że takim zmienianiem biegów jak ja to robię mogę tylko spowodować zagrożenie na drodze...:cool1:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Chciałabym widzieć jego minę :mdleje::diabloti:
Nie przejmuj się Kaś - u nas też ledwo koło 20% zdaje :cool1:

Posted

widok jego miny poprawił mi humor i to, że egzamin oblałam nie było tak ważne jak to co zobaczyłam na jego twarzy :p

obym tylko następnym razem nie trafiła na niego :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
widok jego miny poprawił mi humor i to, że egzamin oblałam nie było tak ważne jak to co zobaczyłam na jego twarzy :p

obym tylko następnym razem nie trafiła na niego :evil_lol:

No i dobrze zrobiłaś ! :evil_lol:

O kurcze.. było by nie fajnie :evil_lol: Ale fajnie było by u niego zdać :diabloti:

Posted

Kasia napisał(a):
no mówię Ci, widok jego miny był bezcenny :loveu:

a może on sam nie będzie chciał mnie egzaminować? :evil_lol:
zobaczymy...

Ja na szczęście na spoko faceta trafiłam chociaż do ostatniej chwili trzymał mnie w niepewności :shake: