Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witamy,wreszcie u Fidlastego:lol: Już nas pewnie nie pamiętacie,tyyyle czasu.Zaraz zabiorę się za Wasze zdjęcia:cool1:Pozdrawiamy z Tolkiem:lol: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 cze Wszystkim :loveu: dół już zakopany ale od nowa choróbsko jakieś mnie złapało...zaś na antybiotykach jestem i nawet L4 nie mogę wziąć bo ostatnio brałam na Małego a sytuacja u nas w pracy nie za ciekawa :shake: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 widzi ktoś mojego avatara? ja od niektórych widzę, nie widzę tylko swojego i Beatrycze :cool1: Quote
karkakarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kasia napisał(a):widzi ktoś mojego avatara? ja od niektórych widzę, nie widzę tylko swojego i Beatrycze :cool1: Hmm ja nie widzę :shake: Quote
karkakarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kasiu już widzę :cool1: Tigrunia twojego nie widzę :shake: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 też juz swojego widzę bo załadowałam go ponownie ale od Beatrycze nie widzę...:shake: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja widze wszystkie :cool1: burza przed chwilą u nas byla ale se juz poszla gdzie indziej..:p Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 D-E, boją się burzy któreś dziewczyny Twoje? :razz: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 madziasto4 napisał(a):D-E, boją się burzy któreś dziewczyny Twoje? :razz: zadna sie nie boi:shake: na szczescie:p Quote
Kasia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;) Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti: Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: "Mamusia patrz jaka chujnia!!!" A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol: Quote
Jofka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;) Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti: Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: "Mamusia patrz jaka chujnia!!!" A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol: Dzień dobry :-o:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :roflt: teksty takich maluchow sa fajne:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 te ich teksty są rewelacyjne :evil_lol: kilka ich było, jak mi się przypomni cos jeszcze to Wam napiszę! Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A ciekawe skąd on zna takie słowo :diabloti: Quote
laurin Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;) Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti: Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: "Mamusia patrz jaka chujnia!!!" A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol: To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol: kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz: cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 laurin napisał(a): To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol: kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz: cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol: Anuś, On zaczął mówić jak skończył 3 lata czyli miesiac temu - tak jakby jakaś blokada sie odblokowała i nagle zaczął wszystko powtarzać ;) Też byłam u lekarzy ale powiedzieli, że nie ma potrzeby stresować siebie i dzieciaka bo chłopcy z reguły mówia później i z większym trudem im to przychodzi, są też bardziej leniwi... Problem moze pojawic sie dopiero wtedy jak dzieciak skończy 5 lat i dalej nie bedzie mówił tak więc Ty na razie niczym sie nie martw ;) Quote
Kasia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 madziasto4 napisał(a): A ciekawe skąd on zna takie słowo :diabloti: karkakarka napisał(a): jak to skąd - z przedszkola :evil_lol: no przecież nie ode mnie :diabloti: Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mojej kuzynki dziecko sie jąka i oni zamiast isc do logopedy to chyba mysla ze mu samo to przejdzie:shake: ja tam nie wiem czy nie od Ciebie:evil_lol: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witam:lol: #letnie dzieciaczki są najfajniejsze:cool3: i pogada i chodzi i śmiechu dużo:evil_lol: "Najgorsze" to te leżące i dorosłe:evil_lol: Pozdrawiamy pochmurnie(u nas przynajmniej):razz: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cześć Kasienko :) Hihi Łukaszek i jego teksty maly diabelek z niego:evil_lol: Ale najfajniejsze jest to że taki mały dzieciak to powie taki tekst w odpowienim momencie i właśnie najlepiej to pasuje :) Pozdrawiamy:loveu: Quote
Recommended Posts