Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy,wreszcie u Fidlastego:lol:
Już nas pewnie nie pamiętacie,tyyyle czasu.Zaraz zabiorę się za Wasze zdjęcia:cool1:Pozdrawiamy z Tolkiem:lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cze Wszystkim :loveu:

dół już zakopany ale od nowa choróbsko jakieś mnie złapało...zaś na antybiotykach jestem i nawet L4 nie mogę wziąć bo ostatnio brałam na Małego a sytuacja u nas w pracy nie za ciekawa :shake:

Posted

Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;)

Coś Wam opowiem jak mnie Łukaszek zszokował :diabloti:
Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: "Mamusia patrz jaka chujnia!!!"
A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;)

Wczoraj rano była u nas burza, Mały stanął koło okna i tak patrzy sie i patrzy...i w pewnej chwili mówi: "Mamusia patrz jaka chujnia!!!"
A ja zamiast cos mu powiedzieć, że tak nie wolno to tylko wybuchnęłam niepochamowanym śmiechem :evil_lol:
Dzień dobry
:-o:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Fidlasty burzę też ma pod ogonem ;)

To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol:
kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz:

cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):

To twój już tak ładnie mówi pełnymi zdaniami:loveu::loveu::loveu::evil_lol:
kurcze Szymuś nie chce mi mowić:shake::-( się będzie trzeba do logopedy wybrać:placz:

cześć Kasiu:multi: popieram małego w 100%:evil_lol:

Anuś, On zaczął mówić jak skończył 3 lata czyli miesiac temu - tak jakby jakaś blokada sie odblokowała i nagle zaczął wszystko powtarzać ;)
Też byłam u lekarzy ale powiedzieli, że nie ma potrzeby stresować siebie i dzieciaka bo chłopcy z reguły mówia później i z większym trudem im to przychodzi, są też bardziej leniwi...
Problem moze pojawic sie dopiero wtedy jak dzieciak skończy 5 lat i dalej nie bedzie mówił tak więc Ty na razie niczym sie nie martw ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

A ciekawe skąd on zna takie słowo :diabloti:

karkakarka napisał(a):

jak to skąd - z przedszkola :evil_lol:

no przecież nie ode mnie :diabloti:

Posted

Witam:lol: #letnie dzieciaczki są najfajniejsze:cool3: i pogada i chodzi i śmiechu dużo:evil_lol: "Najgorsze" to te leżące i dorosłe:evil_lol:
Pozdrawiamy pochmurnie(u nas przynajmniej):razz:

Posted

Cześć Kasienko :)
Hihi Łukaszek i jego teksty maly diabelek z niego:evil_lol: Ale najfajniejsze jest to że taki mały dzieciak to powie taki tekst w odpowienim momencie i właśnie najlepiej to pasuje :)
Pozdrawiamy:loveu:

• 2 weeks later...