Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):

Ale będą pikne fotki domowe :loveu: może w weekend?

no ja mam taką nadzieję, że do weekendu sie to zrobi bo juz mnie wnerwiaja te wszystkie pudła i kartony walające się po chałupie, te wiertarki i inne chłopskie przyrządy które czekają aż je ktoś użyje :p

Posted

dziś wieczorem mam pierwszą godzinę jazdy z moim instruktorem.
z racji tego, że jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą to umówiłam sie z nim nie pod blokiem tylko na peryferiach Krapkowic by se wstydu nie robić jak będę musiałą w koncu ruszyć :p

Posted

Kasia napisał(a):
z racji tego, że jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą to umówiłam sie z nim nie pod blokiem tylko na peryferiach Krapkowic by se wstydu nie robić jak będę musiałą w koncu ruszyć :p

Będzie się działo :cool2: brum brum na całego!

Posted

Kasia napisał(a):

Ja na swojej pierwszej jeździe byłam mocno zszokowana, że na mieście mam już jeździć :crazyeye: Myślałam, że sobie kółka po stadionie porobie, potrenuje ruszanie i takie tam a tu dwa kółka i dawaj na droge :cool1: Ale stres przeżywałam :shake:

Posted

ja wsiadłam, 10 minut gadał o tym co mam zrobić zanim ruszę a potem dawaj i na miasto :crazyeye:
to nic, że pedał hamulca mieszał mi się z pedałem gazu i że zahaczałam o wszystkie krawężniki jak leciały ale pochwalił mnie za to, że ani razu mi nie zgasł :evil_lol:

Posted

Przyszłam się przywitać :loveu:

Kasia napisał(a):
ja wsiadłam, 10 minut gadał o tym co mam zrobić zanim ruszę a potem dawaj i na miasto :crazyeye:
to nic, że pedał hamulca mieszał mi się z pedałem gazu i że zahaczałam o wszystkie krawężniki jak leciały ale pochwalił mnie za to, że ani razu mi nie zgasł :evil_lol:

Mój mężuś też mnie chce na prawko wysłać ale ja się boję:placz:

Posted

cze weekendowo, przynajmniej jak dla mnie :loveu:

następna godzina jazdy we wtorek, w środę też godzinka a potem już na 3 godziny do Opola ;)

kupiłam se taką pościel dwukolorową w baranki, wygląda rewelacyjnie jak się ją ubierze :loveu:
taka sama ino że z kory grubej: KLIK

Posted

Ale super zasłonki :crazyeye: Pewnie z Ikei ? :loveu: Ja mam w sypialni te białe w kółka :loveu:
Fajny pokoik .. widzę taki malutki jak mój ;)
A Fidlasty to ma teraz takie wielkie wyro to jak nie skorzystać ? Lepze to niż mini Łukaszkowe łóżeczko :evil_lol:

Posted

i 3 zdjęcia pokoju, na razie tylko jedna strona bo druga jeszcze się robi - jak tylko TZ zmontuje "meble" to wtedy pokażę całość :lol:

Posted

Cze Kasia:p
masz kolory w sypialni jak moja Nikola w pokoju swoim:p
kwiatuszek na scianie mi sie podoba:loveu:
a widze ze do okna chyba masz przejscie przez lozko? bo ja tez mam taki pokoik gdzie skacze po lozku gdy chce dojsc do regalu:evil_lol:
a jak lozko wygodne?:diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):

Cze Kasia:p
masz kolory w sypialni jak moja Nikola w pokoju swoim:p
kwiatuszek na scianie mi sie podoba:loveu:
a widze ze do okna chyba masz przejscie przez lozko? bo ja tez mam taki pokoik gdzie skacze po lozku gdy chce dojsc do regalu:evil_lol:
a jak lozko wygodne?:diabloti:

cze D-E :lol:
no niestety, pokój tak "wielki" że łóżko zajmuje praktycznie całą jego powierzchnię bez jednego metra :p
a łóżko wygodne, nawet bardzo :diabloti: :loveu: