laurin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Witam się po raz pierwszy :multi: Śliczny piesio i jeszcze śliczniejszy synuś :loveu::loveu::loveu: chyba jest w wieku mojego:lol: pozdrawiamy cieplutko Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 no cze :loveu: troszku mu nogi skróciłam i firanki bo się potykał i plątały mu się już te włosy... ale do fryzjera nie idę, on jest za gruby aby go obcinać na krótko, wygląda wtedy jak beczka :shake: wolę go takiego, najwyżej częściej będę go kąpać :lol: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cze Kasiu:loveu: i zarosniety Fidelku:eviltong: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ogladasz dzien dobry tvn o diecie 30-latkow gadają:roll: aa wiec Fidel juz bedzie dlugowlosy:multi: mm a ten kosmyk wlosa na prawym oczku:loveu: http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC2960.jpg Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pegaza napisał(a): Ogladasz dzien dobry tvn o diecie 30-latkow gadają:roll: aa wiec Fidel juz bedzie dlugowlosy:multi: no, se włączyłam teraz... no taki średniodługowłosy :cool1: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pegaza napisał(a): A co Lukaszkowi dolega? anginę ma. Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A co Lukaszkowi dolega? Fidel pozowaniem znudzony...:lol: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kasia napisał(a):anginę ma. uu sie nabawil chyba na dworze co.. Quote
***Paulina*** Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_2963.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pegaza napisał(a): uu sie nabawil chyba na dworze co.. w niedzielę byliśmy na zakupach, potem w McDonald's gdzie wydoił całego zimnego shake'a...podejrzewał że od tego sobie załatwił gardło. ***Paulina*** napisał(a): http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_2963.jpg :loveu::loveu::loveu: hej Paulina :loveu: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No bankowo Kasia ze od tego ja sama bym chyba nie wypila nic zimnego:roll: mialam jechac do mamy -mama przyjedzie do mnie..:p fajno nie musze z domu wychodzic:p Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pegaza napisał(a): No bankowo Kasia ze od tego ja sama bym chyba nie wypila nic zimnego:roll: mialam jechac do mamy -mama przyjedzie do mnie..:p fajno nie musze z domu wychodzic:p do mnie zaraz babcia przyjeżdża...wykorzystam to i se pójdę na sklepy :p muszę jakiegoś dywanika do przedpokoju poszukać... Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kasia napisał(a):do mnie zaraz babcia przyjeżdża...wykorzystam to i se pójdę na sklepy :p muszę jakiegoś dywanika do przedpokoju poszukać... taa wykorzytsaj to i ucieknij hih ja juz mam na alegro obsztalowany chodnik bo nie lubie wycierac podlog wole odkurzac.. Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pegaza napisał(a): ja juz mam na alegro obsztalowany chodnik bo nie lubie wycierac podlog wole odkurzac.. jaki kształt? ja sie zastanawiam na okrągłym bo mam przedpokój duży i kwadratowy... Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ja chce w prostakacie normalny chodnik Kasia...:p Quote
laurin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ja poluję na chodniczek do kuchni, taki podłużny, tylko kolor nie wiem jaki:shake: Jak synuś, słyszałam że jest chory:-( Quote
Mała Rita Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czesc Kasik :loveu: Jak tam chorowitek? Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 laurin napisał(a): ja poluję na chodniczek do kuchni, taki podłużny, tylko kolor nie wiem jaki:shake: Jak synuś, słyszałam że jest chory:-( a ja dziś na mieście nic do swojego przedpokoju fajnego nie znalazłam... dziś lepiej niż wczoraj, gorączki nie ma ale gardło boli i z nosa dalej cieknie :shake: Mała Rita napisał(a): Czesc Kasik :loveu: Jak tam chorowitek? cze Asik :loveu: marudny i słaby strasznie, wszystko go boli... Quote
laurin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kasia napisał(a): dziś lepiej niż wczoraj, gorączki nie ma ale gardło boli i z nosa dalej cieknie :shake: bidulek :-( mój Szymuś dwa miesiące chorował i nie mógł wyzdrowieć:shake: głupie choróbska... teraz - odpukać w niemalowane - jest prawie miesiąc zdrowy... może się wirusy wyniosły:multi: Duuuużo zdrówka życzę:loveu: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 to jest jego druga choroba w przeciagu 3 lat, że trzeba było podać antybiotyk - tak to trzymał się całkiem całkiem twardo...nie chorował wcale. ale pewnie zacznie jak pójdzie do przedszkola od września... Quote
Kasia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 dobry :loveu: nie mam pomysłu co dziś zrobić do żarcia... Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cze Kasia:loveu: to tak jak i ja ale wymyslilam mieso sie juz smazy gulaszowe z indyka..ziemniaki i buraki beda..:p Quote
Recommended Posts