Kasia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 wyprałam skubańca, wyszorowałam i teraz pachnie i lśni :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Fidlaka to bym chyba wszędzie poznała, taki ciapciak słodki charakterystyczny :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 pachnie aż tutaj u mnie czuć :loveu: Quote
AmiX Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 On to zawsze taki poważny:evil_lol: te złoto na pyszczku mmm:loveu: śliczny:loveu: http://images31.fotosik.pl/398/9c89783f94680acb.jpg Quote
slawi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jaki elegancki chłopak :loveu: z niego. Quote
Pegaza Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Kasia on normalnie kolorow nabral po tym praniu:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlaka to bym chyba wszędzie poznała, taki ciapciak słodki charakterystyczny :loveu: to prawda, jest charakterystyczny :lol: Mała Rita napisał(a): pachnie aż tutaj u mnie czuć :loveu: a wiesz jak ja go wyściskałam i wyprzytulałam i wywąchałam :loveu: AmiX napisał(a): On to zawsze taki poważny:evil_lol: tylko jak mu każę pozować dla Was :evil_lol: slawi napisał(a): Jaki elegancki chłopak :loveu: z niego. dziękujemy :lol: Pegaza napisał(a): Kasia on normalnie kolorow nabral po tym praniu:evil_lol: no nie :evil_lol: cze wszystkim czwartkowo, dla mnie juz weekendowo bo jutro mam urlopa i jadę do Wrocławia na zakupy :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Witam:loveu: Prze-uroczo wygląda Twój futrzany facet:evil_lol: I ta grzyweczka..;) Quote
magda z. Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a): cze wszystkim czwartkowo, dla mnie juz weekendowo bo jutro mam urlopa i jadę do Wrocławia na zakupy :loveu: ja też:evil_lol:robię nalot na płaszcz i drukarkę i mojego promotora;) foty super, ja za jakiś miesiąc dopiero w lustrzankę zainwestuję Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 magda z. napisał(a): ja też:evil_lol:robię nalot na płaszcz i drukarkę i mojego promotora;) foty super, ja za jakiś miesiąc dopiero w lustrzankę zainwestuję cze Madzia! my też na szmateczkowe zakupy ale do Ikei też :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):cze Madzia! my też na szmateczkowe zakupy ale do Ikei też :loveu: kurde Kasik ja dobrze czytam??? Do IKEI jedziesz??? To moze bys mi cuś kupila co???? Bym Ci powiedziala co i kasiurę wysłała.. Bo u nas nie ma IKEI :cool1: :shake: Quote
magda z. Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):cze Madzia! my też na szmateczkowe zakupy ale do Ikei też :loveu: Ja w centrum miasta będe się poruszać, bo pociągiem przyjadę, na Bielany daleko:roll: ale do Ikei też bym pojechała, zawsze cos tam wynajdę:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Mała Rita napisał(a): kurde Kasik ja dobrze czytam??? Do IKEI jedziesz??? To moze bys mi cuś kupila co???? Bym Ci powiedziala co i kasiurę wysłała.. Bo u nas nie ma IKEI :cool1: :shake: a co to ma być? tak abym potem mogła bez problemu Ci wysłać... jest w katalogu? Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 magda z. napisał(a): Ja w centrum miasta będe się poruszać, bo pociągiem przyjadę, na Bielany daleko:roll: ale do Ikei też bym pojechała, zawsze cos tam wynajdę:evil_lol: ja to zawsze stamtąd wracam z jakimiś piedółkami... niby nic wielkiego ale dwie taszki pełne są :p Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 ...przygładzimy grzyweczkę :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Kasia']dwie taszki pełne są :p i brzuch od hot-dogów :p mniam, aż mi ślinka pociekła :loveu: http://images34.fotosik.pl/398/a5fd9863bff215ce.jpg jakie słodkie zdjęcie :loveu: Łukaszek chyab kocha tego Fidlaka co?:loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Śliczne foteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='madziasto4'] i brzuch od hot-dogów :p mniam, aż mi ślinka pociekła :loveu: http://images34.fotosik.pl/398/a5fd9863bff215ce.jpg jakie słodkie zdjęcie :loveu: Łukaszek chyab kocha tego Fidlaka co?:loveu: :splat: dobrze, żeś mi o nich przypomniała :evil_lol: kocha bardzo, dla niego BEeee jest tylko pani Niania jak przychodzi rano a my wychodzimy do pracy :evil_lol: od razu mówi Jej: Beee, idź papa!!! [quote name='***Paulina***'] Śliczne foteczki:loveu::loveu::loveu: witaj Paulinko :lol: Quote
Aga76 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Kasia']... dla niego BEeee jest tylko pani Niania jak przychodzi rano a my wychodzimy do pracy :evil_lol: od razu mówi Jej: Beee, idź papa!!! :megagrin: słodziak o poranku Oj Kasiu, jaka tu piękna nowa lepsza jakość zagościła. Dobrze, że Modele zostały ;) bo lepszych to ze świeczką szukać... Quote
Aga76 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):cze Aga :loveu: modele jedyni, tylko nie wiem czemu zawsze tylko jeden chce pozować a ten drugi z reguły wtedy przeszkadzać musi...mogli byś tak zsynchronizować jak chłopaki od Madźki :evil_lol: Może kule smakule pomogą? :evil_lol: Indywidualiści się nie dzielą obiektywem :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Aga76 napisał(a): :megagrin: słodziak o poranku Oj Kasiu, jaka tu piękna nowa lepsza jakość zagościła. Dobrze, że Modele zostały ;) bo lepszych to ze świeczką szukać... cze Aga :loveu: modele jedyni, tylko nie wiem czemu zawsze tylko jeden chce pozować a ten drugi z reguły wtedy przeszkadzać musi...mogli byś tak zsynchronizować jak chłopaki od Madźki :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):a co to ma być? tak abym potem mogła bez problemu Ci wysłać... jest w katalogu? Kasik a Ty jutro jedziesz, tak? Czy w sobotę? Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik a Ty jutro jedziesz, tak? Czy w sobotę? jutro rano. mogę podać Ci mój tel w razie W... Quote
Mała Rita Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 http://images29.fotosik.pl/294/ffbdefd49bdf824a.jpg Fidlak ma własne, osobiste łóżko :crazyeye: :megagrin: Quote
Recommended Posts