Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Wracając odwiedziliśmy ZOO we Wrocławiu i Japoński Ogród :lol: Fotki z ZOO... W terrarium... Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Motylarnia :loveu: Coś pieknego! Niestety nie ten sprzet do robienia zdjęć... Quote
AmiX Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 OOOO jest i Szklarska Poręba:multi: uwielbiam tam jeździć....jestem tam 2-3 razy w roku :) polecam hotel Bosman:p Fotki suuuuppper!!!! wodospad:loveu: Pozdrawiam Ania Quote
Kasia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 I Ogród Japoński. Mało zdjęć bo Łukaszek był śpiacy i strasznie marudził...musieliśmy sie szybko zwijać :cool1: Quote
madziasto4 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 http://img240.imageshack.us/img240/7785/tnimg3238hx2.jpg Buahaha se stanął jak ekshibicjonista :evil_lol: Na Śnieżkę się fajnie idzie, taki spacerek :lol: Ale z małym to by było ciężko faktycznie, marudziłby :lol: Quote
tigrunia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasiu jakie śliczne fotki :loveu: Marzy mi się i Karpacz i Wrocław .. ale czasu i urlopu brak :placz: Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 AmiX napisał(a): OOOO jest i Szklarska Poręba:multi: uwielbiam tam jeździć....jestem tam 2-3 razy w roku :) polecam hotel Bosman:p Fotki suuuuppper!!!! wodospad:loveu: Pozdrawiam Ania Witaj Aniu :loveu: W Szklarskiej byliśmy tylko tak na jednodniowej wycieczce i to za mało!!! To piekna okolica, jednak aby pozwiedzać wszystko to bez dziecka...Dobrze, że chociaż wodospad zobaczylismy i mały tam bez problemu wszedł :lol: Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 madziasto4 napisał(a): Na Śnieżkę się fajnie idzie, taki spacerek :lol: Ale z małym to by było ciężko faktycznie, marudziłby :lol: Kiedys na pewno zrobimy sobie taki spacerek ale to chyba trzeba będzie jakąś przyzwoitkę wziąć do Małego :p tigrunia napisał(a): Kasiu jakie śliczne fotki :loveu: Marzy mi się i Karpacz i Wrocław .. ale czasu i urlopu brak :placz: ZOO we Wrocławiu jest piękne i wielkie :loveu: Zawsze marzyłam aby tam pojechać i w koncu sie udało!!! Quote
Aga76 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cześć Kasiu Specjalne pozdrowienia dla Fidlaka - proszę jajka szanować. Piękne okolice !!! Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Jajka szanujemy ale on sam cos ich nie szanuje bo co mama popsika i nasmaruje to on od razu to zlizuje...:cool1: I taka głupiego robota ;) Quote
magda z. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 świetne foty:loveu:ja w szklarskiej byłam 2 tygodnie temu, ale tylko jednodniowo szrenica i śniezne kotły, a do zoo nei mogę się zebrać ale narobiłas mi ochoty;) Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 magda z. napisał(a): świetne foty:loveu:ja w szklarskiej byłam 2 tygodnie temu, ale tylko jednodniowo szrenica i śniezne kotły, a do zoo nei mogę się zebrać ale narobiłas mi ochoty;) Dzieki Madziu za poprowadzenie nas bo pewnie byśmy troszkę krążyli po tym Wrocławiu ;) A Zoo polecam jak najbardziej :loveu: Quote
tigrunia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasiu kup Fidlakowi kołnierz u weta. Kosztuje grosze a przynajmniej nie będzie miał szans na lizanie tego i owego :razz: Przecież Ty do Wrocławia masz blisko i co , tak cieżko było się zebrać do ZOO ?? :p Quote
madziasto4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 I ta kastracja się tak przesuwa i przesuwa nie? A jak się ma obecnie sprawa drugiego ogona? Quote
magda z. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasia napisał(a):Dzieki Madziu za poprowadzenie nas bo pewnie byśmy troszkę krążyli po tym Wrocławiu ;) A Zoo polecam jak najbardziej :loveu: nie ma sprawy:) a do zoo w sierpniu sie wybiorę:p Quote
AmiX Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasia napisał(a):Witaj Aniu :loveu: W Szklarskiej byliśmy tylko tak na jednodniowej wycieczce i to za mało!!! To piekna okolica, jednak aby pozwiedzać wszystko to bez dziecka...Dobrze, że chociaż wodospad zobaczylismy i mały tam bez problemu wszedł :lol: No to faktycznie jeden dzień w Szklarskiej to mało na zwiedzenie wszystkiego. Warto jeszcze zobaczyć nawiekszy wodospad po polskiej stronie karkonoszy Wodospad Kamieńczyk ale tam jest ciężka droga. Za każdym razem nie możemy sie oprzeć wedrówce... zabieramy psy i łazimy po wodospadach:loveu: psy też mają frajde :) Jak ktos sie wybiera naprawde polecam Hotel Bosman na najpiekniejszy widok na góry, niepowtarzalny:loveu: http://www.hotelbosman.ta.pl/dane/index.html Tak wam pozazrościłam tego wypadu i ślicznych fotek:oops: że pojede w sierpniu:multi: Quote
Pegaza Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cze Kasia:loveu: ale mi fotki pokazalas:p łał 18 lat temu spędzilam tam wakacje bardzo udane:eviltong: Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 tigrunia napisał(a): Przecież Ty do Wrocławia masz blisko i co , tak cieżko było się zebrać do ZOO ?? :p I pewnie dlatego tak jest ;) Za każdym razem jechało sie do Wrocławia po coś innego, to zakupy a to tylko przejazd w drodze gdzie indziej...nigdy specjalnie do Zoo. Dopiero teraz tak zaplanowaliśmy no i dotarliśmy tam. Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 madziasto4 napisał(a): I ta kastracja się tak przesuwa i przesuwa nie? W końcu dojdzie do skutku. Mam nadzieję... Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 AmiX napisał(a): Tak wam pozazrościłam tego wypadu i ślicznych fotek:oops: że pojede w sierpniu:multi: Kawałek drogi macie ze Szczecina, co nie? Urlop tam planujecie czy tylko przejazdem? :lol: Quote
AmiX Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kasia napisał(a):Kawałek drogi macie ze Szczecina, co nie? Urlop tam planujecie czy tylko przejazdem? :lol: Kawałek mamy bo około 400km ale warto dla tych widików.....wstaje rano widze piękne góry, jem śniadanie czy kolacje widze góry:loveu::loveu: latem uwielbiam jesć na tym tarasie w hotelu:loveu::loveu::loveu: a zimom zawsze wywieram stolik przy oknie ehhhh jak romantycznie:loveu::loveu::loveu: Pojadziemy to na tydzień może dwa :) zależy jak pójdzie mi pisanie pracy magisterskiej ;) musze oddać 2 i 3 rozdział do września:placz: Quote
Recommended Posts