Kasia Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Cze 2B :loveu: Cze Sarka :loveu: Fidlaka nie zmuszę do ruchu niestety...to leń straszeczny!!!!! W sobotę byliśmy na jagodach, zebralismy dość duuuużo bo trafilismy w fajne miejsce. Dziś będę jadła z nimi pierogasy :loveu: [SIZE="3"]:loveu::loveu: No i w sobotę mój grubasek włochaty skończył 4 lata :loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO FIDELKU :BIG: Pierogi z jagodami, pycha :loveu: Smaka mi narobiłaś, a dzisiaj muszę zjeść zupę z torebki... Quote
tigrunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ajjj mniam :loveu: Ja wczoraj narobiłam kopytek maseee i na dziś i jutro jesio mam :multi: Quote
Kasia Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Saruś mi juz od rana ślinka cieknie na te pierogi :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Tahoma]Wszystkiego Najlepszego dla Naszego kochanego leniuszka Fidelka:tort::new-bday::loveu:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Ja wczoraj byłam na jagodach ale trafiliśmy na takie drobne ale sporo. Oj Kasieńko smaka nam robisz na te pierożki :lol:[/FONT] Quote
Magda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kasiu to Fidel jest młodszy o równy miesiąc od M? Pierwsze widzę:razz: Wszystkiego najlepszego dla solenizanta! życzę mu większych chęci do działania!:loveu: Pełnej miski to już chyba nie...:lol: Zazdroszczę pierogów... mniam... aż mi ślinka cieknie. Ostatnio jadłam z truskawkami - obiad mojego dzieciństwa:loveu: Quote
Kasia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Cze!!! Pierogi zjadnięte :loveu: Władziu, Fidlak nie ma cały czas pełnej michy ani nawet nie je dużo. Ja mu daje tylko raz dziennie mięcho (gotowane albo surowe) i do tego ma w misce suche. Suche je jak mu sie che czyli prawie wcale :p On już ma taka budowę - jest masywny i szeroki, ma grubą kość. Ale z czego tak tyje...? :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cześć Kasiu. Po prostu Fidel już taki jest. Mi vet powiedział, że Aris nigdy nie będzie grubszy, bo on już jest drobnej budowy. BTW dowiedziałam się, że nie jest za chudy, bo ma trochę tłuszczyku :cool3: No i on nie tyje, tylko chudnie, kiedy zrobi sobie głodówkę :roll: A je podobnie jak Fidelek, tylko zamiast gotowanego jedzenie z puszki. Quote
Kasia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Puszki tez mu czasami daje ale za bardzo za nimi nie przepada. Woli gotowane a najbardziej surowe :lol: Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Spóźnione, ale gorące życzenia szczęśliwego i dostatniego życia dla szanownego Jubilata Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cze Kasia :multi: Do twarzy Ci z Fidlakiem :loveu: Quote
Kasia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Cze 2B :loveu: Dzis znów zapowiada sie dzień upałów...I jak tu wysiedzieć do 15.30 w pracy? :roll: Quote
Kasia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ej, widziałyście - znów posty sie mnożą i ogniki wskakują :roll: Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kasia napisał(a):Ej, widziałyście - znów posty sie mnożą i ogniki wskakują :roll: Bry Kasiu pozdrawiam Pewnie przez wczorajsze przeprowadzki, może to tylko chwilowe hihihi jak jelitówka hihihi Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A ja tylko do 12:40 :multi::multi: Co z tego jak remonta trza w końcu zaczac :cool1: Quote
Kasia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Niektóre jelitówki są trwaja dłużej niż chwilkę, hihi :p Chociaż mi sie jeszcze tak nie zdarzyło... Nie lubiem remontów :shake: Ale lubiem po remoncie :loveu: Quote
Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No tak, jeszcze nam na miesiąc się zawiesi :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Po remontach jest najlepiej :loveu: Dlatego warto wytrwać remont dla tego efektu .. :cool3: Quote
Recommended Posts