Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze 2B :loveu:
Cze Sarka :loveu:

Fidlaka nie zmuszę do ruchu niestety...to leń straszeczny!!!!!

W sobotę byliśmy na jagodach, zebralismy dość duuuużo bo trafilismy w fajne miejsce. Dziś będę jadła z nimi pierogasy :loveu:

[SIZE="3"]:loveu::loveu: No i w sobotę mój grubasek włochaty skończył 4 lata :loveu::loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Tahoma]Wszystkiego Najlepszego dla Naszego kochanego leniuszka Fidelka:tort::new-bday::loveu:[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Ja wczoraj byłam na jagodach ale trafiliśmy na takie drobne ale sporo. Oj Kasieńko smaka nam robisz na te pierożki :lol:[/FONT]

Posted

Kasiu to Fidel jest młodszy o równy miesiąc od M? Pierwsze widzę:razz:

Wszystkiego najlepszego dla solenizanta! życzę mu większych chęci do działania!:loveu: Pełnej miski to już chyba nie...:lol:

Zazdroszczę pierogów... mniam... aż mi ślinka cieknie. Ostatnio jadłam z truskawkami - obiad mojego dzieciństwa:loveu:

Posted

Cze!!!

Pierogi zjadnięte :loveu:

Władziu, Fidlak nie ma cały czas pełnej michy ani nawet nie je dużo. Ja mu daje tylko raz dziennie mięcho (gotowane albo surowe) i do tego ma w misce suche. Suche je jak mu sie che czyli prawie wcale :p
On już ma taka budowę - jest masywny i szeroki, ma grubą kość. Ale z czego tak tyje...? :roll:

Posted

Cześć Kasiu.

Po prostu Fidel już taki jest. Mi vet powiedział, że Aris nigdy nie będzie grubszy, bo on już jest drobnej budowy. BTW dowiedziałam się, że nie jest za chudy, bo ma trochę tłuszczyku :cool3: No i on nie tyje, tylko chudnie, kiedy zrobi sobie głodówkę :roll: A je podobnie jak Fidelek, tylko zamiast gotowanego jedzenie z puszki.

Posted

Kasia napisał(a):
Ej, widziałyście - znów posty sie mnożą i ogniki wskakują :roll:

Bry Kasiu pozdrawiam

Pewnie przez wczorajsze przeprowadzki, może to tylko chwilowe hihihi jak jelitówka hihihi

Posted

Niektóre jelitówki są trwaja dłużej niż chwilkę, hihi :p
Chociaż mi sie jeszcze tak nie zdarzyło...

Nie lubiem remontów :shake: Ale lubiem po remoncie :loveu: