Pegaza Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Cze Kasia:p wpadłam na minutke i lece odkurzac.. gdziezes znikla dzis poniedzialek wiec sie melduj..:eviltong: Quote
Pegaza Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wpadłam z pozdrowieniami:p oj cos widze ze chyba sie wszyscy spotkamy po wakacjach.. Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć Kasiu. Gdzie jesteś? :scream_3: Pustki teraz na dogo... Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No, pustki. Ale żeby Fidlaków nie było?? :hmmmm: Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Fidlaki są, codziennie zaglądają tylko nic nie piszą... Dziwnie jakos tak sie teraz zrobiło na tych foto blogach :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dziwnie, bo pusto... Dagi nie ma, Agi nie ma, Anusi i Kamilki też niet :shake: Ja wchodzę od czasu do czasu :oops: Wszyscy odchodzą, buu :-( Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Dokładnie Sara, wszyscy pomału ODCHODZĄ...:-( Quote
madziasto4 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Oj tam odchodzą, Anusia wróci, Aga wróci, reszta też wróci, i będzie cacy znowu :p Te co mają tera wakacje wrócą jak się zaczną obowiązki, bo najprzyjemniej to się siedzi na dogo jak się ma kupę roboty, a jak się ma wolne, to już nie to samo :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Obyś miała racje madźka bo smutno by było gdyby tak sie wszystko skończyło ;) Quote
koregra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nic się nie skończy, nie może ;) Czy wybierasz się nad me jezioro. Przecie zdjęcie Fidelka i Cori trza zrobić. A te zbiorowe butelkowe kiedy bydzie ? Quote
Pegaza Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Właśnie czas urlopow wyjedziemy odpoczniemy i do dogo zasiądziemy:p Tylko Aga znikła nam bez śladu..:roll: Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 koregra napisał(a): Czy wybierasz się nad me jezioro. Przecie zdjęcie Fidelka i Cori trza zrobić. A te zbiorowe butelkowe kiedy bydzie ? Po 10 lipca mam urlop i wtedy będziemy coś kombinować ;) Teraz czasu brak, nawet przez weekend go nie mamy bo pomagamy mojej mamie w remoncie chałupy. Madźka miała je zrobić :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Dziwnie, bo pusto... Dagi nie ma, Agi nie ma, Anusi i Kamilki też niet :shake: Ja wchodzę od czasu do czasu :oops: Wszyscy odchodzą, buu :-( Ja jestem, ale czesciej duchem niz cialem, ale jestem :p Cze Fidlaki :loveu: Swietne zdjecia Waszej 3 :loveu::loveu: Fidlaczek fajnie wygolony slodko wyglada :loveu: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Madzia, jak jest szkoła to ja rzadko bywam :lol: Teraz wakacje, czyli wyjazdy, więc też często mnie nie będzie. No i co ja mam zrobić? Quote
koregra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Kasia napisał(a):Po 10 lipca mam urlop i wtedy będziemy coś kombinować ;) Teraz czasu brak, nawet przez weekend go nie mamy bo pomagamy mojej mamie w remoncie chałupy. Madźka miała je zrobić :mad: No właśnie miała zrobić i co:mad: Quote
Kasia Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='PositiveThought'] chyba rzeczywiście na fotoblogach nie będzie już tak jak kiedyś... :( [/QUOTE] oj tak... ja to nawet mam tak, że jak wchodze na dogo to wcale nie myślę o foto blogach :roll: bo wiem, że i tak nic sie tu nie dzieje ostatnio... Quote
Recommended Posts