Kasia_zg Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Hej Kasieńko:) U Nas też okropnie goraco sadziłam kwiatki na balkonie i musiałam uciekam bo zaczełam sie rozpływać Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 PositiveThought napisał(a): Fidlasty zajefajna parówa :loveu: No nie :evil_lol: Jak ta gruba śląska!!! Na gorąco do tego! Dobry sobotnio :loveu: Mamy weekend, gorko strasznie...Dzis jadę kupić se jakieś klaputki i sandały dla Łukaszka :lol: Quote
Kasia_zg Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dzień dobry Kasiu :loveu: Ooo to dziś zapowiadają sie spore zakupy zatem życzę aby sie udały i byscie byli zadowoleni:) Quote
Sara_i_Aris Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cześć Kasia. Też nie lubię kupować jak jest gorąco, bo mi się nie chce... a najgorzej jak w niektórych sklepach nie ma klimatyzacji :mdleje: Quote
Pegaza Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cze Kasia:loveu: i jak tam połowy sklepowe na klapki? dzis byłam na gorze św Anny:p chyba niedaleko od Twoich stron.. sie przybrązowilam troche :lol: na ryncach bo slonko dzis grzało fest Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Byłam i klaputki kupiłam. Lasockiego se wybrałam i mam moralniaka teraz bo drogie były i nie wiem jak tu oszukać TZta co do ich ceny...:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Pegaza napisał(a): dzis byłam na gorze św Anny:p chyba niedaleko od Twoich stron.. sie przybrązowilam troche :lol: na ryncach bo slonko dzis grzało fest To 15 km ode mnie :lol: Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 koregra napisał(a): Cześć Kasia. Zaprezentuj klapeczki :cool3: Jedne to japonki Inblu, takie jak Madźki tu pokazywały :loveu: Na codzień. Drugie to te Laskiego, pewnie nie w Waszym młodzieżowym stylu...:p Te będę nosiła do pracy. Quote
koregra Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ale fajowe :crazyeye: kurcze czego ja mam takie chude stopy:placz: Quote
Kasia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Kamilko te klaputki są bardzo wąskie bo i ja mam wąskie stopy. Zresztą ja jestem cała wąska :p Na pewno jeśli chodzi o ciuchy to nosisz jak ja rozmiar 36, w porywach 38, prawda? ;) Quote
Pegaza Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Kasia napisał(a):To 15 km ode mnie :lol: Hej:p ja to miałam wiedziec byłaby okazja do spotkania hehe ale na poważnie to czas mnie gonil bo psy same w domu zostały.. zresztą ty na zakupach byłas..:p no widze ze sie udały..tam sie nie martw raz sie zyje co tam cena wazne ze sa fajne hehe kurde mam ochote na wypad gdzies.. chyba nie mam dosc po wczorajszym.. sie wcisne moze do kogos na dzialeczke :lol: ewentualnie zostanie mi moj balkon do opalania .. Quote
tigrunia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Fajowe te klapki Kasiu :multi: Wcale sie TZem nie przejmuj - wyrzuć karton i powiedz, ze przecenione bo ostatnia para była :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Hej Kasieńko :) Klaputki są fajowe a TZ tem to sie nie przejmuj...skoro chce zebyś ładnie wyglądała to musi liczyć sie z tym że łedne wiecej kosztuje. A najważniejsze że wygodne ;) Tulasy dla Was:loveu: Quote
koregra Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Kasia napisał(a):Kamilko te klaputki są bardzo wąskie bo i ja mam wąskie stopy. Zresztą ja jestem cała wąska :p Na pewno jeśli chodzi o ciuchy to nosisz jak ja rozmiar 36, w porywach 38, prawda? ;) Tak dokładnie. Ale ze stopami mam problem. Nie mogę nosić wkładanych butków :placz: bo mi spadają :placz: jedeynie z jakąś gumką wiazane lub na jakąś zapinkę :p Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Dobry :loveu: Atka my też nie grillowali...dzisiaj idziemy na działeczkę nadmuchać Małemu basen i napuścić wodę, przy okazji moze se usmażymy jakieś kiełbaski :lol: Quote
Pegaza Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cze all :p przyszłam z tak pieknie świeci:loveu: no to se dzis pogrilujesz noo Atka ja grilowala Kamila ja tez mam wąskie stopki i problem z butem bo potem luzy mam i cięzko jest znależc buta zeby pasował i zeby był ładny, modny itp czasem trzeba kupic takie jakie pasują:roll: Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Jakie piękne słoneczko :loveu: Tylko, że ja w pracy muszę siedzieć...:placz: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć ludzie, plecy se spaliłam trochę, znaczy same mi się spaliły, tak grzało w weekend. Jak mija poniedziałek? :p Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Teraz w domku posiedzicie troszkę czy znów wybywacie za niedługo? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witaaaamy :multi: Czy my się jeszcze na butelkową fotkę załapiemy, bo właśnie teraz przeczytałam o co kaman i śmigusiem poszłam po butelke, wzięłam Oskarutka i jakieś zdjęcie mam. Zaraz zgram, zmniejsze i wstawiam ;) Quote
madziasto4 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nie no, w środku tygodnia rodzice pracują, więc nie ma jak. A ja sama na działce nie zostanę :p Quote
Daga_i_Oskar Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Przepraszam, że wstawiam tutaj, ale zauważyłam, ze większośc wstawiła u Fidlaka w galerii, więc żeby nie robić niepotrzzebnego zamieszania i szukania zdjęcia Oskarutka z butelka wstawiam je równiez tutaj. Wybaczcie, ze Oskaruś nieuczesany, ale wyciągnęłam go ze spania hihi Pooozdrawiamy wszystkich :loveu: Quote
Recommended Posts