Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PositiveThought napisał(a):

Fidlasty zajefajna parówa :loveu:

No nie :evil_lol:
Jak ta gruba śląska!!! Na gorąco do tego!

Dobry sobotnio :loveu:
Mamy weekend, gorko strasznie...Dzis jadę kupić se jakieś klaputki i sandały dla Łukaszka :lol:

Posted

Cze Kasia:loveu:

i jak tam połowy sklepowe na klapki?
dzis byłam na gorze św Anny:p chyba niedaleko od Twoich stron..
sie przybrązowilam troche :lol: na ryncach bo slonko dzis grzało fest

Posted

Byłam i klaputki kupiłam. Lasockiego se wybrałam i mam moralniaka teraz bo drogie były i nie wiem jak tu oszukać TZta co do ich ceny...:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):

dzis byłam na gorze św Anny:p chyba niedaleko od Twoich stron..
sie przybrązowilam troche :lol: na ryncach bo slonko dzis grzało fest

To 15 km ode mnie :lol:

Posted

koregra napisał(a):

Cześć Kasia. Zaprezentuj klapeczki :cool3:

Jedne to japonki Inblu, takie jak Madźki tu pokazywały :loveu: Na codzień.

Drugie to te Laskiego, pewnie nie w Waszym młodzieżowym stylu...:p Te będę nosiła do pracy.

Posted

Kamilko te klaputki są bardzo wąskie bo i ja mam wąskie stopy. Zresztą ja jestem cała wąska :p
Na pewno jeśli chodzi o ciuchy to nosisz jak ja rozmiar 36, w porywach 38, prawda? ;)

Posted

Kasia napisał(a):
To 15 km ode mnie :lol:

Hej:p ja to miałam wiedziec byłaby okazja do spotkania hehe
ale na poważnie to czas mnie gonil bo psy same w domu zostały..
zresztą ty na zakupach byłas..:p

no widze ze sie udały..tam sie nie martw raz sie zyje co tam cena wazne ze sa fajne hehe

kurde mam ochote na wypad gdzies.. chyba nie mam dosc po wczorajszym.. sie wcisne moze do kogos na dzialeczke :lol:
ewentualnie zostanie mi moj balkon do opalania ..

Posted

Hej Kasieńko :)
Klaputki są fajowe a TZ tem to sie nie przejmuj...skoro chce zebyś ładnie wyglądała to musi liczyć sie z tym że łedne wiecej kosztuje. A najważniejsze że wygodne ;)
Tulasy dla Was:loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Kamilko te klaputki są bardzo wąskie bo i ja mam wąskie stopy. Zresztą ja jestem cała wąska :p
Na pewno jeśli chodzi o ciuchy to nosisz jak ja rozmiar 36, w porywach 38, prawda? ;)

Tak dokładnie. Ale ze stopami mam problem. Nie mogę nosić wkładanych butków :placz: bo mi spadają :placz: jedeynie z jakąś gumką wiazane lub na jakąś zapinkę :p

Posted

Dobry :loveu:

Atka my też nie grillowali...dzisiaj idziemy na działeczkę nadmuchać Małemu basen i napuścić wodę, przy okazji moze se usmażymy jakieś kiełbaski :lol:

Posted

Cze all :p
przyszłam z

tak pieknie świeci:loveu:
no to se dzis pogrilujesz noo

Atka ja grilowala

Kamila ja tez mam wąskie stopki i problem z butem bo potem luzy mam i cięzko jest znależc buta zeby pasował i zeby był ładny, modny itp czasem trzeba kupic takie jakie pasują:roll:

Posted

Witaaaamy :multi:

Czy my się jeszcze na butelkową fotkę załapiemy, bo właśnie teraz przeczytałam o co kaman i śmigusiem poszłam po butelke, wzięłam Oskarutka i jakieś zdjęcie mam. Zaraz zgram, zmniejsze i wstawiam ;)

Posted

Przepraszam, że wstawiam tutaj, ale zauważyłam, ze większośc wstawiła u Fidlaka w galerii, więc żeby nie robić niepotrzzebnego zamieszania i szukania zdjęcia Oskarutka z butelka wstawiam je równiez tutaj.
Wybaczcie, ze Oskaruś nieuczesany, ale wyciągnęłam go ze spania hihi

Pooozdrawiamy wszystkich :loveu: