Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 PositiveThought napisał(a):wy tu mnie na razie milutko witacie, co będzie jak Anusia przyjdzie? już się boję! :cool1: Kasia napisał(a):Ty? Jej? A gdzie!!! Anusiak nie groźny...Anusiak kochany jest :loveu: no wlaaaaasnie :loveu: Quote
Pegaza Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cze Kas:p no więc pazurki fajowe:p Fidel do fryzjera:eviltong: Lukaszek kochany:loveu: Quote
tigrunia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A gdzie to się wszyscy dziś podziewają ?? :roll: Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cześć Kasieńko :) Pazokietki fajowe wiosenne lubie takie kolorowe ale ja niestety musze sobie robić coś spokojnego bo w pracy by mnie zlinczowali jak bym sobie zaszalała oh ból straszny Hihi Fidlaczek i jego miseczka z wodą:evil_lol: boskie:loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kasia chiba ostro zalała bo ni ma jej do tej pory :evil_lol: Ale widzialam Łukaszka dwuletniego :loveu: Quote
Kasia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kasia chiba ostro zalała bo ni ma jej do tej pory :evil_lol: Ale widzialam Łukaszka dwuletniego :loveu: Już żem zdrowa...:cool1: Tu go też pokażę :loveu: Quote
Kasia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Nie zdążyliśmy na Opole 2008 :evil_lol: ale i tak Fidel został medalistą :loveu: Quote
Kasia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Oglądamy film, Łukaszek z nami. W końcu koło 21.00 Mały padł i TZ chciał go przenieść do Jego łóżka a tam niespodziewajka....:evil_lol::loveu: Quote
tigrunia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dobry dzień :loveu: Ale świetne foty Kasiu :loveu: Łukaszek jest super !!! :multi::multi: A Fidlak już w ogóle wymiata na tym Łukasiowym wyrku :evil_lol: Co do zarła zrobiłaś ?? :cool3: Quote
Kasia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 tigrunia napisał(a): A Fidlak już w ogóle wymiata na tym Łukasiowym wyrku :evil_lol: Co do zarła zrobiłaś ?? :cool3: No, też zlewaliśmy wczoraj z niego jak to zobaczyliśmy :evil_lol: Do żarła zrobiłam dwie sałatki (jedna z brokułami i serem feta a druga z makaronem ryżowym), zrobiłam jajka faszerowane, upiekłam udka i zrobiłam taka potrawkę z mięsa mielonego i czerwonej fasoli z dodatkiem przyprawy chili. PYCHOTA :loveu: No i tort urodzinowy był :lol: I alkohol tyż...;) Quote
Kasia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 magda z. napisał(a): jaki przystojny solenizant:loveu: podziękowali :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kurde Fidlak jest nieziemski. I jak rozlozony! A medalista w nartach chiba? Łukaszek duzy chlop, juz tera to bedzie z gorki lecialo :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cze Kasia:p ale dmuchal Lukaszek te swieczki:lol: taa pozyczyla medal Malyszowy:lol: ale Fidel po mince widac ze zadowolony hehe no no ten Fidlak jest wygodnicki:lol: Quote
Kasia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): I jak rozlozony! A medalista w nartach chiba? Pegaza napisał(a): taa pozyczyla medal Malyszowy:lol: ale Fidel po mince widac ze zadowolony hehe No medalista w rozwalaniu :loveu: PositiveThought napisał(a): Kasiu a co on tam na koszulce napisane ma? :razz: KOCHAM BABCIĘ :cool1: Quote
Kasia_zg Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bry Kasieńko:) Aaaa bosko Łukaszek dmuchał świeczki ta minka jest super...:loveu: Wygodnicki Fidlasty:loveu::loveu: a medal to chyba z lenistwa bo on albo w wyrku rozłożony albo gdzie popadnie rozkłada swoje ciałko ;) Quote
Kasia Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Kasia_zg napisał(a):Bry Kasieńko:) Aaaa bosko Łukaszek dmuchał świeczki ta minka jest super...:loveu: Wygodnicki Fidlasty:loveu::loveu: a medal to chyba z lenistwa bo on albo w wyrku rozłożony albo gdzie popadnie rozkłada swoje ciałko ;) Cze Kasieńko :loveu: No mówiłam, medal w rozwalaniu :cool1: PositiveThought napisał(a): no właśnie tak mnie się wydawało :megagrin: yhy, i znowu będzie żem ślepa... Boś slepa...jak mozna tego nie widzieć? :p Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Spóźnione, ale szczere życzenia dla naszego małego dwulatka!:loveu: Dmuchać za duzo nie musiał, ale robił to z takim poświęceniem. Kochany maluch! Fidel wolał wygodnie poleżeć niż oglądać z wami filmy:eviltong: Łóżko pasuje jak ulał. Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Kasiu:p jak tam Tz nacieszylas sie juz nim?:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Kasiu :loveu: Łukaszek pomyślał życzenie przy dmuchaniu? :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Kasiu. Uśmiałam się z Fidelka :lol: Wie chłopak co dobre, łóżko musi być baaardzo wygodnie, bo tak go rozanielonego to jeszcze nie widziałam :lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Cześć Kasiu. Uśmiałam się z Fidelka :lol: Wie chłopak co dobre, łóżko musi być baaardzo wygodnie, bo tak go rozanielonego to jeszcze nie widziałam :lol: Cze Saruś. To łóżko to dla niego jak jakis magnes :lol: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kasia napisał(a):Cze Saruś. To łóżko to dla niego jak jakis magnes :lol: Posłanie psie ma Łukaszek, to Fidlak se nowe łoże przywłaszczył :evil_lol: Jezu nie mogę, ale u Was fajnie musi być :evil_lol: Quote
Recommended Posts